A+ A-

Szeretek túrázni

Szeretek túrázni. Amikor csak tehetem, nyakamba veszem az országot, és ellátogatok egy - egy szép tájra. Többnyire az éppen aktuális barátnőmmel, vagy egy kisebb baráti csapattal. Ám erre a túrámra senki nem tudott eljönni, így aztán beregisztrálva a túratárs kereső oldalra, társa(ka)t kerestem, egy többnapos mátrai gyalogláshoz. Indulásom előtt, többször is felnéztem az oldalra, hátha valaki velem tart. De senki. Aztán két nappal a június 8 ra tervezett indulás előtt, egy lány érdeklődött az ajánlatomról, majd pedig, hogy szívesen velem tartana. Telefonszám, számtalan e - mailküldés után, találkoztunk is az adott napon a Keleti - pályaudvaron. Vera, az újdonsült túratársam, egy 28 éves, rövid, vörös hajú, szép arcú lány volt, formás testtel, hatalmas hátizsákkal. Valamint fülig érő mosollyal. Gyors üdvözlés után, futás is a vonatra. A túrát 3 napra terveztem, kulcsos házakban történő éjszakákkal. Első nap, sokat storyzgattunk, nevettünk, néha akarva - akaratlanul megérintve a másikat. Este semmi különös nem történt, mert nem voltunk egyedül abban a kulcsos házban. Volt még egy család, 2 gyerekkel. Így aztán folytattuk az éjfélig tartó beszélgetést. De már bizsergett a levegő köztünk.
Amiről ez a történet szól, az a második nap estéjén történt, Mátraszentimrén, az aktuális kétszobás házban. Ahol aznap este, csak ketten szálltunk meg.
Miután Vera letusolt, és kijött a nappalinak „kinevezett” előszobába, egy feszülő kék topban, amelyből kilátszódott a hasa, és köldöke, amelyben egy rózsaszínköves peicing volt, valamint popsiára feszülő sortjában, én is elvonultam megszabadulni az aznapi gyaloglásunk porától. Miközben bent szappanoztam magam, a zacsim, és a jobb lábam hajlatában éreztem egy furcsa kitülekedést. Mintha egy pattanás lett volna. De alaposabban megvizsgálva, egy kullancsot fedeztem fel! Mivel olyan helyen volt, sehogy sem tudtam kiszedni, egyetlen valaki szabadíthatott csak meg, Vera. Magam köré tekertem a törölközöm, és kiléptem a fürdőből. Vera egy fotelban ült felhúzott lábakkal, és egy térképet bámult. Jöttömre kissé kikerekedett a szeme, és félretette a térképet.
- Ne haragudj, hogy így vagyok, csak van egy kis gond - mondtam, kissé megszeppenve. - Találtam egy kullancsot magamban, és hát..., hogy is mondjam...Ne érts félre majd, de... eléggé „rossz” helyen. És nem tudom kiszedni. Megtennéd, hogy kiveszed?
Vera, mosolyogva bólintott, majd szólt, hogy menjek közelebb hozzá.
Közben elmondtam neki, hogy hol is van a kullancs. Mire azt mondta „Okés, Zsolti, de a törölközőt akkor vedd le, mert úgy könnyebb lesz megtalálni” Azzal engedelmeskedve, leoldottam a magam köré tekert anyagot. Mire aztán az arca előtt, ott volt a farkam, és a zacsim, csupasz mivoltában.
- Hmm - mondta mosolyogva, felnézve rám. - Milyen szép. De lássuk, hol az a kullancs. - Avval feltettem a lábam a karfára, hogy lássa, majd miután szembesült vele, egy gyors mozdulattal, (máig sem tudom, hogy csinálta) kivette azt. - No, kész is vagyunk! - szólt, miközben a farkam bámulta, amely addigra már kezdett meredezni. Ekkor gyengéden végigsimította a jobb kezének mutatóujjával. Nos, a farkamnak se kellett több! Örült módon kezdett megkeménykedni, és feltárta Vera előtt a közel 20 cm es valóságát. A lány ekkor megsimogatta a zacsim, és a nyelvét kinyújtva, végignyalt annak hegyével a heréimtől, a makkom tetejéig. Mire én erre, halkan felnyögtem. Ekkor aztán marokra fogta, majd verni kezdte, közben pedig engem nézett, úgy, hogy az alsó ajkát, csábítón, bekapta a szájába. Később, mintegy fél perc múlva, elkezdte nyalni, a farkam oldalát. Fentről kezdte, lefelé, majd körbekörbe. Különösen a makkom alját vette kezelésbe, valamit beledugta a nyelve hegyét a húgycsövem nyílásába is, mire én hatalmasat, sóhajtottam. Azzal egyszer csak egy hirtelen mozdulattal a farkam eltűnt a szájában, és elkezdte szopni. Nagyon jól szopott. Érzékien, beleélve magát annak „művészetébe”. Még ma is, mikor e sorokat írom, beleborzongok a gyönyörbe. Szopása közben a nyelvével is dolgozott. Cirógatta vele a farkam oldalát. Majd aztán egyre gyorsabban, és gyorsabban csinálta, csak úgy cuppogott a sok nyáltól csillogó szerszámom. Közben fel - felpillantott a szemeimre, melyekből látta a teljes elégülést, az ő zöldes szemei pedig a vágyat, és a kéjt lövellték felém. Amíg Vera szopott, én a kis lófarokba kötött haját simogattam, meg a fejét mozgattam a farkamon, amely volt, hogy tövig tűnt el majdnem a szájába. Nyögtem, sóhajtoztam, egyszerűen élveztem, ahogy ez a lány szopott engem, akkor... ott! Nem is bírtam tovább! Hatalmasat élveztem a szájába! Vera, pedig csak szopta tovább a farkam, valamint szívta, és ujjai összeszorításával sajtolta ki belőle a gecimet, mind az utolsó cseppig. Amely, a nagy mennyiségtől, a szája szegletéből kezdett már csurogni, mire erre ő, kihúzta a farkam a szájából, a fejét hátradöntve az ujjaival kezdte visszaterelni a csurgó nedvemet az szájába. Közben rám nézett, cinkos mosolyra húzódott szájjal.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.06 pont (70 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 vakon54 2018. 01. 8. hétfő 03:43
superman1900 a bakonyba vigél cotont.
#16 Ulysses 2015. 03. 15. vasárnap 21:12
Szerintem sem rossz, de nem is kiemelkedően jó. Lineáris, pedig jól indult a kerettörténettel. Aztán egy csapásra átvált tucatpornóra. Valahogy nem illeszkedik a két rész egymáshoz. Pedig a maga nemében mindegyik megállja a helyét az itt megjelent írások között. Hm, inkább nem pontozok.
#15 Andreas6 2014. 12. 30. kedd 14:12
A történet jó, és ha odafigyelnél az olyan apróságokra, hogy például "mert"-tel nem szerencsés mondatot kezdeni (előtte pont helyett vesző, és máris minden rendben), valamint a felkiáltójellel jobban spórolnál, szinte tökéletes lenne. 9 pont
#14 tiborg 2014. 12. 8. hétfő 00:16
A sztory jo,csak a higieniaval van egy kis bibi! A 2 lyukas kurasnal szukseges a gumi az egyik lyukba! HIV, Herpes ETC.....kulonben 91/2
#13 A57L 2014. 10. 10. péntek 06:47
Ez jó írás lett.
#12 listike 2014. 08. 8. péntek 07:09
Nagyon szuper, 10őpnt.
#11 feherfabia 2014. 08. 7. csütörtök 06:22
9P
#10 zsuzsika 2014. 08. 6. szerda 15:46
Higiénia?
#9 veteran 2014. 08. 6. szerda 13:16
Jöhet a bakonyi.
#8 alexander 2014. 08. 6. szerda 00:30
Gratula! Irány a Bakony!:-P
#7 sztbali 2014. 08. 5. kedd 14:48
Ez most jó.
#6 Sierra 2014. 08. 5. kedd 08:48
No igen, egy kellemes túra csakis fokozhatja a kedvet a szexhez smile Jó lett ez a sztori, nagyon. Kerek, nem túl terjengős, de nem is összecsapott. Jöhet a bakonyi túra nyes
#5 hairy_pussy 2014. 08. 5. kedd 06:10
kemény túra volt nyes
#4 tomi19 2014. 08. 5. kedd 06:05
Jó volt 10 pont,folytatása lesz ?
#3 Rinaldo 2014. 08. 5. kedd 05:52
Szuper jó.
#2 sanyi0227 2014. 08. 5. kedd 04:49
kiváncsi vagyok a bakonyi turára,10-p.
#1 Törté-Net 2014. 08. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?