A+ A-

Szingli pörgés 8. rész

A fiatal szingli nők egy részének, és azok életmódjának fiktív, részletes, reális, helyenként eltúlzott bemutatása. Minden történet és karakter kitalált, a valósággal való bármilyen egyezés kizárólag a véletlen műve!
Lorena alig várta, hogy számítógép elé ülhessen, visszatérhessen blogjára, és megoszthassa élményeit olvasóival. Az „Anál szex” című bejegyzésében bevezetésként leírta mi történt vele a közel múltban, vagyis egész nyáron. Később részletezni kezdte legújabb tapasztalatát, anális szüzességének elvesztését: kifejtette, hogy váratlanul érte, ha nem történik spontánul, akkor biztosan félt volna, nem fájt neki, mint sok más nőnek, furcsa, de kellemes érzés volt, tehát tudta élvezni a dolgot.
A legutóbbi riós bulijukat egy szinte ugyanolyan követte, augusztus közepén. A szórakozóhelyen rendszeresen reklámozták az augusztus 20-ai nagy eseményt, amely a lányok naptárába is be volt vésve. Annyit tudtak a partiról, hogy ez egy évente megrendezett gigantikus rádiós rendezvény, amire nem árt rákészülni.
Lorena egyre jobban várta a bulit, már csak azért is, mert 20.-ára, és az utána lévő napra is szabadnapot kapott. A lányok úgy tervezték az estéjüket, hogy kilenckor megnézik a tűzijátékot, ameddig tart addig alapoznak, majd elindulnak kedvenc szórakozóhelyük felé.
A három barátnő összedobott egy kisebb üveg jaigerre, miután a szokásos megbeszélt ponton találkoztak a fővárosban. A tűzijáték alatt elfogyott az ital, és mikor a klub irányába sétáltak Lorena érezte, hogy szervezetében enyhén dolgozni kezd az alkohol.
Szándékosan nem siettek, várták, hogy a buli beinduljon, aztán amikor beléptek, meglepődtek a kora este ellenére összeverődött tömegen. Körülbelül tíz perc telt el mire eljutottak az italpultig, ahol egy újabb jaigert kértek maguknak.
A tánctéren szinte alig lehetett mozdulni, ami azért is zavaró volt, mert Lorena már kezdte volna átadni magát a bódultságnak és a zenének.
Az idő előrehaladtával a hangulat egyre forróbb lett. Lorenát lenyűgözték a fény- és látványelemek, amelyek jobbak voltak, mint addig bármikor. Úgy érezte, a szervezők nagyon kitettek magukért, pedig volt pár nagyobb szabású buliban a Rioban.
Éjjeli egy óra magasságában indult be csak igazán a party: még több ember jelent meg a tánctéren, a hangerőt még feljebb tekerték, még több fényt, füstöt és konfettit használtak a technikusok. Lorena a telt ház ellenére is megpróbálta kihozni magából a maximumot.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.84 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 deajk2008 2016. 10. 19. szerda 06:48
nekem továbbra is érdekes 7p
#6 vakon53 2016. 08. 24. szerda 16:27
Feleségemmel továbrais kérjük a folytatást 10 pont.
#5 cscsu50 2016. 08. 22. hétfő 04:29
elmegy
#4 sunyilo 2016. 08. 18. csütörtök 21:53
Határozottan jó.
#3 zsuzsika 2016. 08. 18. csütörtök 07:59
Nekem továbbra sem tetszik.
#2 A57L 2016. 08. 18. csütörtök 04:56
Továbbra is jó.
#1 Törté-Net 2016. 08. 18. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?