A szopás gyönyöreibe való bevezettetésem 1. rész

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 7.14 pont (64 szavazat)
Megjelenés: 2002. június 17.
Hossz: 7 505 karakter
Elolvasva: 4 866 alkalommal
A következő történet egy igaz beszámoló arról, hogy hogyan vezettek be a szopások gyönyöreibe. Remélem, hogy te is élvezed.

Ez még 1979 – ben történt, amikor egy kanos, 21 éves, vidéken élő krapek voltam. Kijártam már a középiskolákat, de soha nem voltam olyan igazi 'fő – csövezető', mint oly sokan a barátaim közül. Ezt bizonyítja, hogy a szüzességemet is csak az érettségimet követő nyáron vesztettem el. Az azt követő három év alatt a szexuális életem igazán elkeserítő volt számomra; soha sem sikerült igazán kielégülnöm. Egész életemben egy nyíltszívű, előítéletektől mentes fickó voltam, de a homokosok valahogy nem igazán érdekeltek, illetve pontosabban mondva sohasem gondolkoztam el rajtuk.

Addig az időig alig – alig kellett elhagynom a szülőhelyemet, leszámítva néhány utazást. Nem voltam azért egy olyan 'mucsai', de nem is voltam egy utazgatós típus. A bátyám felesége Milwaukee – ból származott, ami 3 órányira volt tőlünk autóval. Egyik nap el kellett mennem oda, hogy elhozzak egy öreg asztalt, amit a nagymamája adott nekik.

Körülbelül fél órája autókáztam, amikor megpillantottam – életemben először – egy kis pavilont 'csak felnőtteknek' az autópálya mellett. Folytattam az utamat, de attól kezdve motoszkált az agyamban, hogy visszafelé utamban megállhatnék egy kis tanulmányozásra. Hát néhány órával később ott találtam magamat a parkolóban egy folyamatosan növekvő, kíváncsi várakozással és egy kezdődő erekcióval. Ahogy beléptem az üzletbe és elkezdtem böngészni a magazinokat a polcokon, a felizgulásom hirtelen kiteljesedett. A figyelmemet különösen lekötötték azok a kiadványok, amelyekben a nők buktak rá a férfiakra. Nem sokára, miközben azon igyekeztem, hogy elrejtsem kiteljesedő vágyakozásomat, hátra tévedtem a bolt belsejébe, és ott felfedeztem a peep – show kabinokat. A lehető leggyorsabban váltottam aprópénzt és nekiindultam a sötét folyosónak, ahol kis piros égők világítva jelezték, hogy a kabinoknak legalább a fele foglalt. Kiválasztottam egy üres kabint a folyosó legvégén, beléptem és gondosan bezártam az ajtót mögöttem.

Abban az időben még nem jött el a videó – kabinok korszaka. Ehelyett mindegyik kabinban volt 2 pénzzel működő mechanizmus, amelyek külön – külön működtettek egy – egy 8 mm – es normálfilmes vetítőt és azokban futhatott folyamatosan a végtelenített némafilm.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.14 pont (64 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
angel234
2020. december 26. 02:07
#5
Egyáltalán nem tetszik.
1
én55
2020. december 24. 09:46
#4
Ez tényleg valakinek tetszik?
1
zsuzsika
2015. január 17. 10:17
#3
Hát... nem jött be.
1
Pöcs
2002. június 17. 14:28
#2
Hát... izé
1
T
Törté-Net
2002. január 17. 18:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1