Animátor

Szavazás átlaga: 7.48 pont (50 szavazat)
Megjelenés: 2024. május 11.
Hossz: 12 478 karakter
Elolvasva: 1 401 alkalommal
Magyar – angol – töri szakos egyetemi tanulmányaimat végeztem. Szüleim nem tudták teljes egészében fedezni költségem, így pénzre volt szükségem. Korrepetáló tanárként elég nehéz lett volna a hiányzó összeget előteremteni. Pár koleszos lány a testét tette közkincsé, abból elég jó jövedelemre tettek szert. Sajnos, én nem voltam eléggé bevállalós, vagyis inkább finnyás voltam. Maradt egy négy csillagos gyerekbarát szálloda hétvégi,  - azaz péntektől-vasárnapig és szünetekben - az animátori munka. Talán valahol tetszett is. Teljes ellátás és szállás –  ha nem volt telt ház akkor egymagam egy szobában, ha kevés volt a szoba, akkor még pótágyon is aludtunk.  
Két év kitartó munkám eredményeként, hogy vezető animátor lehettem. A gyerekek, a szülők és a kollégák is szerettek.
Egy nyugis hétvégén egy inkább angolul, mint tört magyarsággal beszélő öt éves kislány csüngött folyamatosan rajtam. A mamája és keresztapja volt vele egy összenyithatós szobában. Szombat délután a mama a kezét tördelve lépett hozzám.

– Aranyoskám! Remélem, tud rajtunk segíteni. A férjem kórházba került, haza kell mennem, a fiam meg direkt azért jött, hogy egy régi, gyerekkori barátnőjével találkozzon estére. Xintire kéne addig figyelni, lefektetni aludni, amíg a fiam vissza nem ér. Persze honorárium ellenére, mondjuk 50€ óránként.  - Huhh, egy napra kapok ennyit a szállodától
– Tetszik tudni szívesen, én csak a minidiszkóig dolgozom, és nem tudom, bevállalhatom-e?
– Megkérjem a szálloda menedzsmentjét?
– Á nem kell, megkérdezem én a felettesemet. Tessék várni! –  Rohantam Zsuzsi irodájába.
– Bocsánat, zavarok?
– Nem, dehogy, gyere! –  Mutatott a székre.  Vázoltam a tényállást, hogy ez lehetséges lenne-e?

– Figyelj Vivi, a munkaidőd után magad rendelkezel az időddel. –  Nézte a beosztást.
– Ma tizenkilenckor végzel, holnap tízkor kezdesz, délután négyig. Ha bírod majd holnap, nekem nincs ellenemre, sőt örülök, hogy így megbíznak benned!
– Köszönöm! –  Rohantam vissza a jó hírrel. Mindenki örült. A mama elérte a gépét. Krisztián - a negyven-ötven közötti keresztapa –  határozottan állította, hogy maximum három-négy órát lesz távol.  
Xinti a minidiszkón kellően elfáradt, alig kellett még játszanom vele, mert azonnal bealudt. A napközbeni fürdés és az ugrálás kiszívta az erejét. Én a másik szobában az ágyra dőlve nyomkodtam a telefont, amikor kattant a mágneszár a bejárati ajtón. Szégyenkezve akartam felugrani, de a férfi intett, hogy maradjak. Megnézte a keresztlányát, majd visszajött és becsukta az ajtót.

– Hát ennyi volt. Nem tudott a férjétől megszökni. –  Matatott a zsebében és két darab száz euróst nyújtott felém.
– Egy is elég! –  Szabadkoztam.
– Nem gardens... nem kertelek, adok még háromszázat, ha éjjelre velem maradsz. Mellbe vágott szavaival. Hirtelen számoltam. Testvérek között is minimum százötvenezer. Egy éjszakáért... Végignéztem a pasin. Kicsit pocakos, de nem unszimpatikus.
Holnap elutazik és az esélye, hogy az életben még összefutunk, szinte nulla. Miért ne? Volt már egyéjszakás kalandom,... ingyen.

– Rendben! –  Mondtam határozottan, és már nyújtotta is a másik 3 db papírpénzt.
– Lezuhanyzok... őőőő...
– Vivi.
– . Vivi. Hozzám lépett, megsimogatta az arcom, puszit adott a homlokomra. Mikor kiment, gyorsan a fény felé tartottam a pénzt. Nagyon eredetinek tűnt. Betettem a kis táskámba. Gyorsan elküldtem Zsuzsinak egy viber üzenetet: „végeztem”. Nem hazudtam, a gyerekfelügyelettel végeztem. Még egy gyors sms-t küldtem a legjobb barinőmnek is. „ha
c
alf
alf
rg
alf
et
alf
lek
, a biztibojjal rohanj a 2315-be”. Első helyre tettem a hívó listámon, így ha kell, csak rányomok, meg se kell keresnem. A telefonon kikapcsoltam a feloldást, és lazán a párnák közé dobtam, hogy kézre essen szükség esetén.  
Krisztián meztelenül, csüngő pöccsel érkezett. Az ágyra huppant, ami nyikordult egyet. Fasza. Az egész szálloda hallja, mikor baszunk. Kitakart. Nézett, simogatott, puszilgatta a testem. Rinya – és undorfaktort kikapcsolva csak a $ jel lebegett előttem, pasi formájába. Nem egy gyengéd típus volt. Markolta, huzigálta a melleim még akkor is, amikor nyalni kezdett.  
A hüvelybejáratomat harapdálta, a csiklómmal nem is törődött. Nyalt, mint egy robot. A térdemen éreztem, hogy az a bizonyos nem igazán akar éledezni, így elkezdtem nyögni, hátha az hatással lesz rá. Ezzel egyet értem el. A mellemre ült, és a számba csünggette a még mindig elég puhácska farkát. Nem volt nagy –  még mereven sem –, szerencsére. Nyaltam, szoptam. Ő hol a melleim gyötörte hátra nyúlva, hol lentebb, a puncimba akasztotta ujját, mint a húskapót és húzott felfelé. Fájt, így felfelé emeltem a fenekem. Elég sokára értem el, hogy be tudja gyömöszölni petyhüdt pöcsét a meggyötört puncimba. Állítólag nem vagyok tág –  a partnereim szerint –  mégis azt éreztem, hogy nem tölt ki és harangozik bennem.  
Nyögdécseltem, a seggét markoltam, párzó mozgást csináltam, amikor nem tehénkedett rám. Éreztem, hogy ez csak a pénzért éri meg, ebből a maszatolásból nekem biztos nem lesz semmi élvezet. Végre ő is hörögni kezdett. Kis sikolyokat hallattam, és a fülcimpáját harapdálva a fülébe rebegtem,.

– Jó vagy! Nagyon jó vagy! Ez az, dugjál Kedves, repíts fel a csillagokhoz. Jóóóóó, jajjjj nagyon! Óhhh, bírd még egy kicsit!  - Már csak sikoltoztam, a fejem dobáltam, és - ha van felesége érzékelje –, barázdákat vájtam a hátába.  Hirtelen maradtam csendben. Fejben a piperés szütyőmet kezdtem el szkennelni. Jó, igen, van benne esemény utáni tabletta. Megnyugodtam, amitől a testem elernyedt, pont akkor, amikor az utolsókat nyomva megpróbálta a golyóit is belém préselni. Lefordult rólam. A faliórára tekintettem. Mi van? Az egész mindössze negyed óra volt? Többnek tűnt, de nem baj.  
Már egyenletesen szuszogott. Ez jó jel. Befogtam a puncim, hogy ne öklendezzenek másnap a szobalányok a folt miatt, de alig szivárgott ki valami, amit a combom belsejéhez kentem szét. Horkolt, de nem is akár hogy. Lassan keltem fel. Se bugyit, se melltartót, csak a bőnadrágot és az animátor pólót húztam magamra. Halkan osontam ki az ajtón. Boldogan repültem a folyosón. Kurva jó órabérért dolgoztam. A gyerekfelügyelet is majd’ hatezer forintos órabér volt, a dugás a várakozással, eljövettel együtt... huhhhh közel tízezer forint.
A barátnőm –  aki most kivételesen a szobatársam is volt,   – a kezét tördelve ült az ágyban. Meglátva engem, a nyakamba ugrott. Észrevettem, hogy csak a régi amis póló volt rajta, a puncija kivillant, a vörösre festett szőr szívecske védjegyével. Nem volt újdonság, egymás előtt öltözünk a nagy nyári kánikulában klíma nélkül,  - mert begyullad a szeme tőle – és pucéran alszunk.

– Mi volt ez bazd meg? Öregedtem öt évet!
– Semmi különös. –  Kezdtem bele az elején. Mindenben igazat mondtam, de a pénzből csak az első kétszázat vallottam be. Elmondtam a pamacsolást, és hogy szerencsémre a mély horkolásában ki tudtam slisszanni.
– Jaj barinőm! Segítsek rajtad? –  Kérdezte, amit furcsálltam, hiszen a paplan alatt szoktunk saját magunkkal játszadozni, bízva abban, hogy a másik alszik. Az éjjeli szekrényére esett a pillantásom. Ott volt a vibrije egy adag papírkéztörlőre téve. Tuti arra készült, csak megzavartam az üzimmel.
– Nem, köszi. Zuhanyozom és aludjunk! –  Tereltem a témát.
– Nem! –  Bújt ki a pólójából.  Szép melle volt –  már máskor is megállapítottam,  - de máskor a bimbói nem türemkedtek ki ennyire, szinte udvarostól. Az a röpke elidőzött pillanat a mellein pont elég volt, hogy már a derekamnál fogva felhúzza az én pólóm, eldobta, és már ölelt is. Előbb mell a mellhez lapult, majd picit mozdulva egymás völgyében, egymás mellett, egymásnak feszülve pihentek. Ajka már szívta is be az ajkam. Elképedtem, hiszen nem olvastam sem napkitörésről, sem kozmikus sugárzásról. Egy - szerintem apám is lehetne korú - férfi dug meg, nem, csak maszatol bennem, most meg ez az amúgy is tűzről pattant csaj ölel, azaz sajnos ölelkezünk.  
Viszonoztam a csókját, karoltam a derekát. Igen, azért a testem által sugárzottak bennem is fokozták a nemi vágyat, még a pasival. Hazudik az a kamasz, aki azt állítja, hogy nem futott át agyán a bontakozó szexualitás kezdetén, hogy mi lehet jó két nőnek? Mit érezhetnek? Igen, jót éreznek. Hiányzik a farok fogdosása, de pótolja a másik melle, ami más, mint a saját. Ebben az esetben Szilvié kisebb, de brutálisan kemény, olyan, mint anyu szilikon cickója. Az enyém nagy, kissé lefelé csünggő, de nem lógó. Nekem a bimbóudvarom kicsi, neki az már szinte giga nagy, tejcsoki barna az én étcsoki feketémhez képest. Úgy tűnt, hogy minden gyorsan zajlik. Szopja a bimbóm, én fogom a mellét, és irigykedem, hogy milyen kemény. Puncija felett a szőrrel játszadozom.  
Én tizenhat évesen borotváltam először kopaszra az enyémet, most ha kibújik egy szőrszál, lidokain krémmel bekenve már epilálom is. Így mindig selymes. Anya azt mondta, hogy kifizeti a végleges, lézeres szőrtelenítésem.  
Kicsi a vágata, nagyon kicsi, szinte csak a lyuka, majd az összenőtt bőr. Biztos császárral fog szülni, vagy hosszában vágják a gát irányába. A hüvelye, nedves, csepegős akár az enyém. Csiklója? Hol a csiklója? Á meg van! Borsószemnyi. Nekem fiúk azt mondták, hogy olyan, mint egy kisgyerek pöcse. Szinte már szopni lehet. Felváltva nyaljuk, faljuk egymást. Eddig nekem olyan amit testemmel tesz, mint amit a pasik tesznek, vagyis nem. Gyengéd és céltudatos. Nem kell fejét fogva irányítani. A combjaim között kezdett helyezkedni. Ott a spermás puncilé rászáradt. Nyalja.

– Finom!  - Nézett rám.  - Érezni a gecit! A gyógyszert vedd be!  Benyalt a pinámba. Nem durván, nem arrogáns
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
osságal
. Kicsit tolhatná beljebb a nyelvét, de valószínűleg a határán van. Csiklóm szopása volt az utolsó csepp a pohárban. Elszabadult bennem a kéj, az adrenalin bomba felrobbant, blokkolva az agyam, csak az érzés volt a lényeg. Hosszan élveztem, de nem csillapodtam. Én is kezdtem nyalni a pinát, fogni a melleket. Száját ujjaimmal basztam. Ő szopta. Ez ilyen? Hát silány valami, amiért oda vannak érte a pasik. Bedugtam szinte teljesen. Éreztem garatját. Köhögött, megharapta, majd kijjebb húzta. Neki sem mehet a mélytorok, pedig már egy másik csajnak dicsekedett vele, aki kipletykálta. Nekem sem megy, még egy ujjammal sem. Remegett a teste, emelgette a csípőjét, a fejemre préselte. Gyorsítottam,  - de csak gyengéden –  a csiklója nyalásán. Húzta a hajam, hogy fejemet berántsa a pinájába. Fájt, de a férfiak is szokták. Kezem a szájára tettem, mert szinte üvöltve káromkodott. Zavart. A szomszédban vendég van, a másikban meg két műszakis pasi. Vékony gipszkarton falak vannak csak, hiszen ezek lakosztályok voltak régen. Csend lett. Szilvi arcán hártyaszerűen kezdett száradni a nedvem, az én arcomon viszont folyt az övé. Patakban ömlött belőle. Megnyaltam. Nem sós, tehát nem
p
alf
is
alf
i
. Nekem –  ha a füles vibrimmel játszom magammal - néha a végén elcsurran a
p
alf
is
alf
i
. Szinte egyszerre indultunk a fürdő felé, de megelőztem, és nevetve huppantam a vécé ülőkéjére.

– Geci! – Vigyorgott rám.  Megcsókolt, ajkamtól homlokomig, mint a
n
alf
ém
alf
et
alf
ju
alf
hász
k
alf
ut
alf
alf
m
, úgy nyalt végig. Én élveztem a hólyagom ürülését és azt, hogy tudom milyen feszítő érzés a másiknak. Hallottam, ahogy csurog neki, de nem sípolva ömlik belőle. Kipattant a szemem. A kád peremén volt a combja, szinte a térde hajlatánál. A kádba
p
alf
is
alf
il
alf
t
.

– Hülye vagy! Én abban fürdök!
– Miért, te nem
p
alf
is
alf
il
alf
sz
bele fürdéskor egy átbulizott, kapatos éjszaka után? –  Nevetett fel.
– Az más...  - Kezdtem szégyenkezve. – . az más, az az enyém.
– Ja, tíz perce meg élvezettel nyaltad, ahonnan ez kijön, és ahol zuhany után már
p
alf
is
alf
il
alf
te
alf
m
. Akkor?
– Akkor is más!  Nem volt indokom, hogy igazából miért is? Dédmamám a mamám torokgyíkját a mamám saját vizeletének itatásával gyógyította meg. Vannak aranyeső imádók is. Én borzongtam már a gondolattól is.

– Más, más! Amikor meg a gyógyvízben vagy és a nyanyák órákig vannak bent, és megisznak közben egy liter ásványvizet...
– Jó, hagyjuk! – Felkeltem, és vittem neki vécépapírt. Ölelkezve aludtunk el.

Másnap én foglalkozást tartottam, de láttam, ahogy elmennek az éjszakai történésem részesei. Xinti még utoljára megölelte combom. Mielőtt már összepakolva, az ágyneműt lehúzva, a gurulós bőrönddel a kezünkben indultunk volna, kopogtak. Szilvi nyitott ajtót Egy virágfutár volt.  

– A recin azt mondták, hogy még épp itt vagy. Név nincs, csak annyi, hogy „Xinti nagybáttyától”.
– Ja, aha, ez nem nekem szól, hanem neki! – Válaszolta Szilvi,  és szerintem irigykedve szinte lökte félre szegény srácot.  Szép rózsacsokor volt. Adtam a srácnak egy ezrest.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.48 pont (50 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2024. május 13. 11:53
#12
Én is úgy gondolom, hogy voltak sokkal jobb írásaid is, de ez sem lett rossz.
1
Gaiai
2024. május 12. 21:08
#11
Legyen az összeg ezer Euro, amelyet felajánlanék az utcán bármelyik nőnek, ha velem tört egy éjszakát. Vajon, hányan mondanának nemet? Egy északáért és baszásért egy havi munkabér? Ha, gazdag ember lennék, már csak kíváncsiságból is megcsinálnám ezt a tesztet. Vajon, hány nő terpesztene ennyi pénzért? És a másik oldalt is szemlélve, ha én egy csúf, hetven éves boszorka lennék, vajon hány pasi utasítaná el ezt az ajánlatot?
Elgondolkoztató ez. Éredmes ezt a művet ilyen szemlélettel olvasni.
1
Gaiai
2024. május 12. 21:01
#10
Azt szokták mondani, hogy: "Mindenkinek megvan a kurva pénze!" Vagyis, az az összeg, amiért bevállal szexet is még akkor is, ha egyébként nem sokása ezt tenni. Én egy hetero férfi vagyok. De, ha nekem valaki azt mondaná, hogy fizet százezer Eurot azért, hogy megszoptasson és megbasszon, simán rá bólintanék. Kibírom azt a traumát azért a rengeteg pénzért!
Nincs olyan ember, akit ne lehetne meggyőzni valamekkora pénzel arra, hogy pucsítson! Mert, a világot a pénz és a szex egyaránt mozgatja.
Szóval, el kell hagyni a képmutatást és bevallani: Bizonyos összegért az baszhat meg engem, aki akar! És ez minden egyes emberre igaz! Te talán, aki ezeket a sorokat olvasod, képes lennél egy-millió dolcsit elutasítani azért, hogy ne legyen néhány kellemetlen órád? Ha, azt állítod, hogy vissza utasítanád, akkor hazudsz pláne akkor, ha a pénz már megjelent a bankszámládon! Úgy pucsítanál a pénzért, mint ahogyan én tenném.
A gond csak az, hogy nem érkezik ilyen ajánlat...
Az eddigi kommenteket nézve lehetséges, hogy az olvasóknak nem ez jött le. Pedig, ez egy elég jó írás arra, hogy memutassa: MIlyenek is vagyunk! É ezt egészen jól szemléltette is az író. De, azért nem adtam tízest, mert ezt a sztorit lehetett volna kicsit bővebb lére is ereszteni érzések leírásával például. De, összegezve: Ügyes munka! Gratulálok!
1
veteran
2024. május 12. 03:24
#9
Gyenge kezdés,és még gyengébb folytatás.
1
I
Indiana Jones
2024. május 11. 16:31
#7
A történeteid, mind életszagúak. Olyan szemléletesen írsz le helyzeteket, hangulatokat, hogy szinte érzem, az illatot, szagot, látom az eseményt magam előtt. A fanyalgók, akik erre nem verhették ki, majd találnak mást.
2
genius33
2024. május 11. 14:58
#6
Rosszabb mint vártam volna az írótól.
1
kivancsifancsi
2024. május 11. 13:06
#5
Ez nagyon messze van a megszokott színvonaltól.
1
didide
2024. május 11. 08:28
#3
Hát jó a kerete a történetnek. De ennyi.
1
Andreas6
2024. május 11. 07:51
#2
Egy szexoldalon megjelenő írásnak az lenne  a feladata, hogy kedvet csináljon az olvasóknak az erotikus együttléthez. Sajnálom, de nekem ez az alkotás, főleg az eleje inkább elvette a kedvemet.
1
T
Törté-Net
2024. május 11. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1