A+ A-

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 11. rész

Szabi a hálószobájában ült az ágyának szélén, Lorena pedig a lábai között térdelve bólogatott a farkán. Párszor kivette a szájából, és végignyalta az egész szerszámot, de aztán hamar visszaengedte ajkai közé. Egyre gyorsuló ütemben addig kényeztette, amíg a srác váratlanul meg nem szólalt.
– Vedd be az egészet! – hangzott az utasítás, de Lorena csak értetlenkedő szemekkel nézett fel rá – Kapd be teljesen a farkamat!
A lány kinyitotta száját, majd mélyebben kapta be a péniszt. Jobb kezével a tövét fogta, ajkaival pedig fel-le csúszkált rajta, de egy bizonyos ponton túl már nem merte engedni.
– Várj, segítek! – mondta egy idő után Szabi, és megmutatta hogyan is gondolja. A lány tarkójára helyezte a tenyerét, aztán finoman lefele kezdte nyomni a fejét. A kritikus pont előtt megállt egy pillanatra, de utána folytatta tovább, és Szabi vaskos, eres hímvesszője utat tört magának a nő torkában. Loreának könnybe lábadtak a szemei, ahogy a kemény fasz a torkában lüktetett. Lorena nem bírta sokáig, mert hevesen fuldokolni kezdett. Feljött levegőért, és vagy fél percen keresztül csak köhögött, miközben Szabi türelmesen várt. Elsőre kellemetlennek, de egyben izgatónak is találta az élményt, ezért nem volt ellenére, amikor szeretője ismét a tarkójára helyezte a kezét.
Mikor a srác a lány ajkait másodszor húzta rá tövig a farkára, akkor a lány megpróbálta több ideig lent tartani a péniszt. Szemeit újra elöntötték a könnyei, egyik kezével a hímvessző alá nyúlt, és érezte ahogy ujjait, illetve a golyókat elárasztja a szájából kifolyó nyál. Másik tenyerével megszorította partnere combját, aki elengedte a tarkóját, így a nő megint feljöhetett levegőért.
Lorena továbbra is csak köhécselt, és látta ahogy nyála még mindig a férfi farkára csurog.
– Próbáld meg az orrodon venni a levegőt! – hangzott az utasítás.
A harmadik próbálkozásnál összeszorított szemekkel tűrte, ahogy a kemény, lüktető fasz ismét a torkába hatol. Az orrán keresztül vette a levegőt, de így is hamar fuldokolni és öklendezni kezdett, így két kezével megszorította Szabi combjait, aki elvette tenyerét a tarkójáról.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.67 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2017. 07. 15. szombat 03:54
Szerintem kemény írás.
#4 cscsu50 2017. 06. 21. szerda 21:20
mínusz pontot adnék
#3 JakeAmazing 2017. 06. 21. szerda 19:55
"Soh" nem lesz vége. Minden alkalommal idejössz majd megkérdezni?
#2 listike 2017. 06. 21. szerda 06:53
Ennek a baromságnak már soh nem lesz vége?
#1 Törté-Net 2017. 06. 21. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?