A+ A-

Egy személyi titkár kalandjai 2. rész

Bementünk a kisebbik szobába, az ajtót lábbal behajtottam, és óvatosan leraktam Évikét. Ledobtam a pólóm, felkapcsoltam az éjjeli lámpát, amely halvány, sejtelmes fénnyel világított, és melléfeküdtem. Eltörpült mellettem a kis teste, óvatosan bal kezemet a feje alá csúsztattam, jobb kezemmel pedig el kezdtem simogatni az arcát, miközben fölé hajoltam. Beletúrtam a hajába, puha, bársonyos volt, és hosszú, ez az egyik gyengém. Hatalmas tenyeremben elveszett a kis arca. Óvatosan cirógatni kezdtem, a szemöldök ívén haladtam végig, át az orron, körbe az ajkain, az arcán, a kis fülecskéket sem hagyva ki. Mindvégig néztük egymást. Emberek, ebbe a kék tekintetbe el lehet merülni, bele lehet veszni, csodálatos volt, gyönyörű. Éreztem, hogy mondanom kell valamit, de a torkom kiszáradt. Mintha kamasz lettem volna megint. Érdekes, még nem éreztem így, a nőket csak játékszernek tekintettem eddig, de ez a lány megbabonázott. Ez az éjszaka nem egy szokványos kefélés lesz, hanem több, biztos voltam benne.
- Mindig is tudtam hogy szép vagy, de hogy ennyire gyönyörű legyél, azt nem vettem észre. - remegő hangon, száraz torokkal alig bírtam kimondani. - Vak voltam eddig, bocsáss meg.
- Semmi gond -suttogta -Én sem tudtam, hogy ennyire jópofa és humoros vagy. Azt hittem, olyan öntelt vagy, mint ez itt kint.- bökött fejével a nappali felé.
- Hát drágám, a látszat néha csal.
Nem felelt, csak csodáltuk egymást.
- Most már biztosan tudom!- mondtam egy pár perc múlva.
- Mit tudsz? -kérdezte érdeklődően.
- Hogy csodaszép vagy! -és megcsókoltam. Összeolvadtunk, eggyé forrtunk, először csak gyengéden, utána egyre erőssebben csókoltuk egymást. A szája egyre követelőzőbb lett, egyre jobban harapott, én visszaharaptam, martuk egymást, és jó volt, nagyon jó. Szinte harcoltunk. Micsoda kis bestia, gondoltam.
Fölé hajolva az arcát kezdtem harapdálni, majd a fülét vettem célba. Óvatosan körbenyaltam a kis cimpáját, nyelvem körbejárta minden zegét-zugát, majd gyengéden bedugtam a nyelvem. Ezután a fültövénél kezdtem el ajkaimmal összecsípni a bőrét, és haladtam a nyaka felé. Apró harapásokkal, csókokkal ingereltem, kezemmel félresimítottam a haját, és ahol a pihék elkezdődnek, egyre határozottabban kezdtem harapdálni. Eközben jobb kezem nem tétlenkedett, az egész testét végigsimogattam, ügyelve, hogy a mellét és a punciját egyelőre elkerüljem. Lefelé simogattam a combját kívül, a belső hajlaton óvatosan érintve visszatértem, a fenekét megmarkoltam erősen, jól meggyúrtam, kemény mozdulatokkal, majd a hátán végighúztam a körmeimet. A nyakánál ismét simogattam, és beletúrtam a hajába, a tarkójánál összefogva, és egy kicsit erőssebben megszorítottam. Utána végig a kezeken, alkart és könyökhajlatot szinte csak ujjbeggyel érintve, mellet kikerülve a hasat is végigsimítottam, le a köldökig, és ismét a combok következtek.
A drágám már ívben volt megfeszülve, nyüszített csókjaimtól, harapásaimtól. Könyörgött:
- Érints meg máshol is!
- Mond ki hangosan, mit szeretnél!- néztem rá ártatlanul.
- Markold meg a melleimet!!- mondta halkan.
- És mást nem szeretnél még? -kérdeztem, még mndig a szemébe nézve. Láttam rajta a vágyat, szikrázott a szeme.
- Fogd meg a puncim, és dugjál már meg! -ezt már szinte kiáltotta. Égett a vágytól.
- Jó, de még egy kicsit játszom veled - feleltem. És folytattam a nyakának a kényeztetését. Teljesen ráborultam, oldalt harapdáltam, már majdnem a tarkójánál jártam, és egyre erőssebben használtam a fogam. Közben megfogtam a bal mellét. Megmarkoltam, erősen, keményen, két ujjammal a bimbót csavargattam.
Évike nyüszítve harapott a vállamra, görcsösen rángatózott a teste.
- Nem bírom, nem bírom!- suttogta a fülembe.
- Csak tarts kis, még most kezdtük el, hol van még a vége? -válaszoltam lihegve. Felizgatott, ahogy fel volt ajzva.
A kezem ismét simogató-körútra indult, de arra továbbra is ügyeltem, hogy a szemérmét elkerüljem. Köröztem körülötte, hasa alját cirógattam, le a combja külsején végig, majd a belső oldalt végighúztam körmeimet, fel, egészen a puha hajlatig, itt simogatva a nagyajkak mellett vissza a köldökéhez. Eközben a kulcscsontot érintve végigcsókoltam a nyakát, és elindultam az aranyos kis mell irányába. Először csak körbe-körbe haladva, apró csókokkal halmoztam el, majd egyre beljebb jutottam. A bimbót óvatosan a számba véve ízlelgettem, ajkaimmal megfeszítettem, gyengéden szívogattam, majd óvatosan megcsavartam.
Ez alatt ujjaim végre elindultak a nagyajkak felé. Először csak kívülről simogattam őket, majd a vágatba csúsztattam őket. Tocsogott a nedvességtől, rettenetesen fel volt izgulva. Óvatosan benedvesítettem az ujjaimat, és körkörös mozdulatokkal a húsos ajkakat síkosítottam. Amikor már kellően nedves volt minden, akkor nagyon lassan felfele húztam ujjaimat, és körbecirógattam a duzzadt csiklót. Mint egy nagy cseresznyemag, csak úgy ágaskodott a kehelyben.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.72 pont (85 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L
2015. 06. 30. kedd 04:15
Ez sem rossz. Válaszolok rá!
#4 Andreas
2009. 01. 3. szombat 09:16
Bőven elég lett volna 20/6-ost lódítani. Ettől eltekintve tökéletes, hangulatos, igazán erotikus írás. Nálam 10 pont. Válaszolok rá!
#3 jbf8fynp
2008. 08. 16. szombat 10:09
anatomiailag a nő hűvelye max 12cm Mi értelme fél farokkal kefélni? Válaszolok rá!
#2 vidraa
2008. 01. 9. szerda 13:48
25x6os???????????????
25x5ös egy spáros tejszínes flakon!!!!!!!!
amúgy tök jó... kár ekkorát belelódítani.... Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2007. 10. 19. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!