Egy anya és fia története 2. rész

Szavazás átlaga: 8.72 pont (87 szavazat)
Megjelenés: 2023. szeptember 16.
Hossz: 19 337 karakter
Elolvasva: 3 483 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Hirtelen felgyulladtak a moziterem fényei.

Sue úgy összerezzent, mintha áramütés érte volna. Gyorsan elrántotta a kezét a melléről. Reszketett, ahogy a székében ülve várta, hogy a moziban lévő néhány ember távozzon. Végül remegő lábakkal felállt, és elindult.

Ahogy elhagyták a mozit, Tommynak az anyja mögött kellett sétálnia, azt remélve, hogy senki sem látja az erekcióját.

Sue mély lélegzett, és felsóhajtott, miközben Tommy előtt sétált a folyosón. Azon tűnődött, miért maradt le mögötte a fia. Visszapillantott, és rájött, milyen problémája van a fiatal randi partnerének. Vissza kellett tartania magát attól, hogy másodszor is visszanézzen a fiára. Hirtelen érezte, mintha újra középiskolás lenne. Olyan sok kedves emléket jutott eszébe Tommy apjáról.

A hazaút nagyon csendes volt. Tommy nem akarta elhinni, mi történt a moziban. Olyan volt, mint egy álom. Gyakorlatilag az anyja csupasz mellét markolászta, és Sue sem állította meg. Mégis zavarban érezte magát. Az anyja nagyon kedves vele, hogy elvitte egy randira, és így fizette azt vissza neki

Sue sem tudta elhinni, amit engedett megtörténni. Ismét azzal hitegette magát, hogy ez csak egy ártatlan szórakozás volt. Végül is a fiának szüksége volt némi bizalomépítésre, ezzel érvelt magának az engedékenységéről kapcsolatban.

Tommy kinyitotta a házuk ajtaját, majd megállt, és az anyja felé fordult.

"Köszönöm anya... Uh Sue, én... Én... Én... Nagyon jól éreztem magam" – szólt kissé ideges dadogással a hangjában.

– Én is köszönöm, Tommy, nagyszerű randizni veled – mondta Sue őszintén.

Tommy idegesen állt az anyja előtt, keze remegett. Szinte elsöprő késztetést érzett, hogy megragadja és megcsókolja. Uralkodott magán, és megkérdezte: "Uh... Nem... Nem... Egy srác kap egy puszit az első... Első randevún – morogta Tommy idegesen. A szíve újra vadul vert. A térde majdnem összecsuklott. Amikor az anyja nem válaszolt azonnal, azt hitte, hogy elszúrta nagyon az egészet.

– Nos, valószínűleg nem az első randevún, de mivel olyan kedves voltál, azt hiszem, egy csók nem árthat – mondta Sue, és az elméje közben azt üvöltötte, hogy nem! Nem! A gyönyörű este, a randevú és a bor mind Sue ellenállását gyengítették.

Tommy szíve kihagyott egy dobbanást. Istenem, meg fogja tenni, gondolta. Tényleg meg akarta csókolni. Hirtelen megrettent.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.72 pont (87 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!