A+ A-

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 12. rész

A szombat éjjeli buli közel sem ért véget a szex utáni, szórakozóhely előtti cigizéssel. Lorena rendesen felpörgött az alkoholtól, de még jobban az orgazmustól, ezért Balázzsal együtt visszaindult a tömegbe. Lorena önfeledten táncolt, a partnerével alig-alig foglalkozva, mikor a látókörébe került mindkét barátnője. Miután Vivi észrevette a lányt, a bulizókat kerülgetve odasétált hozzá.
– Előbb találkoztam az egyik haverommal. Kocsival van – kiabálta Vivi, barátnője fülébe – Azt mondja sokkal nagyobb buli van a Symbolban, és ha akarjuk, akkor átvisz minket. Van kedved velünk jönni?
– Igen. Menjünk! – mondta felvillanyozva Lorena.
Feldobta a spontaneitás és az a gondolat, hogy egy éjszaka alatt két buliban is részt vehet. Rég volt már olyan, hogy ennyire váratlan fordulatot vegyen az estéje. Úgy érezte hajnalig tudna tombolni, ezért közelebb lépett Balázshoz, megköszönte az estét, elköszönt, majd barátnői felé indult. Megkapta a sráctól azt, amit akart tőle, és ennél több már nem kellett neki...
A Symbolban még nagyobb tömeg, és sokkal őrültebb hangulat uralkodott, mint a Mixben. A lányok előbb a bulizók közé vetették magukat, aztán az bárpult felé indultak. Lorena nem akart inni semmit, mert még dolgozott benne az aznap este bevitt alkoholmennyiség, de mikor barátnői kikértek neki egy jagert, akkor nem utasította vissza, és velük együtt felhajtotta.
Az italozás után visszatértek a tánctér közepére. Lorena megállás nélkül táncolt, ugrált, sikoltozott, tombolt. Pár óra elteltével már fogalma sem volt róla, hogy hány pasival táncolt, mennyien húzták magukhoz hátulról, és hogy hánynak dörgölte a farkához a fenekét. De nem is érdekelte, csak önfeledten élvezte a bulizást, meg a szabadságot.
Miután hajnalban hazaért, hullafáradtan, szinte azonnal beesett az ágyba, és fel sem ébredt délután fél kettőig.
Hétfő
Lorena kielégülten, nyugodtan állt a ruhabolt kasszájában. Aznap délelőtt elegánsan, csinos kendőt kötött a nyakába, és úgy indult el otthonról. Más nőkhöz hasonlóan, Ő is így szerette volna eltakarni a bőrébe fúródó fogaknak a nyomait, amelyek még mindig a nyakán éktelenkedtek. A textilt viselte akkor is, amikor meló előtt felugrott Sanyihoz, hogy vadul meglovagolja a srácot az ágyában, és hordta a munkaidő teljes egésze alatt is.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.44 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 cscsu50 2017. 08. 1. kedd 20:11
nagyon vontatott
#4 sunyilo 2017. 07. 28. péntek 16:33
Hosszú, de azért jó.
#3 Andreas6 2017. 07. 28. péntek 13:56
Nem kötött le. Unom.
#2 A57L 2017. 07. 28. péntek 02:19
Ez sem lett rossz.
#1 Törté-Net 2017. 07. 28. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?