A+ A-

A basszusgitáros

18 éves vagyok, hat éve basszusgitározok, két éve alapítottuk az együttest, kezdünk terjedni, már van egy állandó rajongótáborunk, igaz még nem nagy. Általában klubokban lépünk fel. Az egyik fellépésünk után már gyalogoltam az éjszakai buszhoz, mikor valaki leszólított. Egy híresebb zenekar énekesnője volt, Anitaként mutatkozott be - persze már tudtam a nevét. Eléggé bejött nekem, nem tagadom. Középmagas, szőke, vállig érő haj, modellalkat. Kinek ne tetszene? Elég meglepő volt, amikor azzal állt elő, hogy szeretne pár számot közösen csinálni a zenekarunkkal, mert lenyűgözte őt az egész koncertünk. Persze dagadt a mellem a büszkeségtől. Azóta elég jól összebarátkoztunk. Egyik nap azzal állt elő, hogy jó lenne, ha előzenekarként eljönnénk egy párizsi fellépésükre, persze rögtön igent mondtam, és a többieknek sem volt ellenvetése.
Egy esti géppel mentünk, nem volt olyan hosszú az út, taxival mentünk a szállodába. Ott akadt egy kis probléma, hogy ki kivel aludjon, mert egyágyas szobákra nem volt elég pénzünk. Én - sorsolással - pont Anitával kerültem össze.
Felmentünk, mert viszonylag álmos volt a társaság, először újdonsült szobatársam ment zuhanyozni, majd én mentem be. Levetkőztem, és vagy öt perce zuhanyoztam, mikor valami olyan történt, amire legvadabb álmaimban sem számítottam - Anita libbent be a fürdőszobába, és hirtelen elhúzta a zuhanyfüggönyt.
- Jézusom! - üvöltöttem, és próbáltam takargatni magam. Nem dicsekvésből mondom, de nagyobb méreteim miatt ez csak többé-kevésbé volt sikeres.
- Nem zavarok? - kérdezte, és szóhoz sem jutottam, mivel hirtelen hátat fordított nekem, és egy hanyag mozdulattal lelökte magáról a fürdőköpenyét. Hófehér, meztelen hátával néztem farkasszemet, de nem sokáig, pillantásom ugyanis a formás fenekére tévedt. Aztán megfordult, és volt alkalmam gyönyörködni a közepesen kicsi, de feszes, kemény melleiben, rózsaszín bimbójában, lapos hasában.
- Beszállnék - mondta kacéran, és szerintem senki nem utasította volna el. Mire a kádba lépett, 20 centis hímtagom már felvette teljes méretét, ami látszólag bejött Anitának is... Beszappanozta a felsőtestemet, majd hátulról átölelve simogatott, melleit a hátamon éreztem, farkam egyre jobban feszült. Kezei lassan haladtak felé, én pedig már vártam, hogy elérje.
Lassan kezdte el rajta húzogatni a bőrt, hamar megjelent pár csepp a végén. Halkan lihegtem, iszonyat jó érzés volt. Közben megpróbáltam hátranyúlni, combját simogattam, ő pedig néhányat sóhajtott a fülembe, mikor kéjbarlangjához közelítettem, ezzel még jobban felizgatva.
Hirtelen abbahagyta, majd elém térdelt. Először nyelvével a heréimet vette célba, nyalogatta, illetve kezeivel is játszott velük, majd a péniszem egész törzsén végigfutott nyelvével, többször is, egyelőre gondosan kikerülve a makkomat, majd pedig a combjaimat halmozta el csókokkal, én meg szinte kikészültem a vágytól, hogy a nemesebbik részemet a szájában tudhassam. Ez az érzés az arcomon is tükröződött, ő pedig élvezete, hogy kicsit kínozhat még. Hasamat kezdte nyalogatni, miközben mellei "véletlenül" a farkamhoz értek, ennek hatására bizsergés futott végig a testemen.
Úgy döntött, nem hagy tovább szenvedni, a nyelvével a makkomat kezdte el körbe-körbe nyalogatni, közben igyekezett a szemkontaktust fenntartani, én pedig kéjes hangokkal jutalmaztam erőfeszítéseit. Végre eljött a várva-várt pillanat, telt ajkai kezdték magukba fogadni péniszemet, szépen lassan, először csak a makkon kezdett el mozogni, közben már bent a szájában, nyelvével is kényeztetett. Majd minden főhajtással egyre mélyebben a szájában voltam. Nyelve sem volt rest. Ekkor az egyik kezemet a fejére tette, mintegy átadva az irányítást nekem. Kicsit gyorsabb tempót diktáltam, péniszem már a torkában volt, kicsit ott is tartottam, ami látszólag nem volt ellenére, párszor ezt még eljátszottam. Torkával is kényeztetett, zümmögő hangot kiadva, ilyenkor igen intenzív érzés futott végig a hímtagomon, miközben szinte teljes vákuumot hozott létre egy pár másodpercig, majd teljesen kiengedte farkamat a kéjes rabságból, hogy levegőhöz jusson. Majd folytatta, az orgazmus pedig megállíthatatlanul közeledett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.2 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 sunyilo 2018. 11. 7. szerda 21:52
Nekem tetszett...
#9 cscsu50 2018. 11. 7. szerda 08:31
Ha álom akkor is jó
#8 listike 2018. 11. 7. szerda 07:46
Ha álom, akkor szép volt. Megérne egy folytatást.
#7 Andreas6 2018. 11. 7. szerda 07:00
Olvasó véleményével értek egyet.
#6 feherfabia 2018. 11. 7. szerda 06:18
Kellemes kis történet!Folytasd!
#5 zoltan611230 2018. 11. 7. szerda 05:54
Csak álmodott.
#4 A57L 2018. 11. 7. szerda 04:23
Gitárosnak jó lenni.
#3 veteran 2018. 11. 7. szerda 04:01
És ekkor felébredtem.
#2 Olvasó 2018. 11. 7. szerda 00:11
Nem a kategória "Tini", hanem az író. A cím meg lehetett volna: Álmodtam egy világot magamnak" smile
#1 Törté-Net 2018. 11. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?