A+ A-

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 3. rész

Október első péntekén, ismét az Up!-ot vették célba a lányok. A második ott töltött bulijuk egy fokkal jobban sikerült, de még így sem találták igazinak a hangulatot, és az odajáró pasikat, így végül úgy döntöttek, hogy egy kis időre pihentetik a helyet. Addig tökéletes lesz nekik a Mix is.
Lorena a keddi szabadnapját hivatalos ügyek intézésével töltötte Pesten. Egész délelőtt a városban járkált, mikor hazafele tartott, már délután három óra körül járt az idő. A buszon ülve többször a telefonjára pillantott. Remélte, minél hamarabb lakóhelye városközpontjába ér, mivel találkozót beszélt meg a volt osztálytársával, Sanyival, akivel már két hete rendszeresen levelezett.
Lorena fölpillantott mobilja kijelzőjéről, és összeakadt a tekintete egy nagyjából vele egyidős, fekete hajú, barna szemű sráccal, aki a busz közepén állva, a korlátnak dőlve támaszkodott. A fiú fehér pólót viselt farmerral, az egyik vállán pedig táska lógott, amiből Lorena arra következtetett, hogy a srác éppen suliból jött, és talán egyetemista lehet.
A lány elkapta a tekintetét, és újra a mobilja képernyőjét kezdte el bámulni. Lorenának tetszett a fiú, ezért a következő véletlen szemkontaktust már Ő idézte elő. Mikor a srác szemeibe nézett, akkor az megeresztett egy óvatos mosolyt, amit Lorena zavartan, kissé elpirulva viszonzott.
A fehér pólós fiú ellépett a korláttól, és a lány felé vette az irányt.
Lorena ahogy ezt észrevette, szinte azonnal elvette maga mellől a táskáját. A srác kérdezés nélkül helyet foglalt, és a lány mellett, a menetiránynak háttal ülve folytatta az utazást.
A fiú közvetlennek, humorosnak, és rendkívül nagy dumásnak tűnt. Kiderült, hogy Csabának hívják, és mégsem egyetemre, hanem OKJ-s suliba jár. Lorenának tetszettek Csaba szövegei, de már korábban sikerült lenyűgöznie azzal, hogy ilyen lazán oda mert menni hozzá, így elhatározta, hogy később adni fog neki valami elérhetőséget.
A srác az út végéig elszórakoztatta a lányt. Mielőtt a végállomásra értek volna, Lorena elárulta a nevét, a többit pedig sejtelmes mosollyal Csabára bízta. Bízott benne, hogy név és város alapján könnyen ráakad az interneten. Leszállva a buszról, Lorena igyekezett minél gyorsabban búcsút venni a fiútól, akinek természetesen nem árulta el, hogy éppen egy másikkal lesz randija.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.96 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 sunyilo 2016. 10. 26. szerda 20:12
Andreas6 ha írni nem tudsz, olvasni nem kötelező. Ha ennyire fanyalogsz, írj jobbat. Remélem, jó sok rész lesz még...
#8 JakeAmazing 2016. 10. 26. szerda 15:27
Egy jó ideig nem lesz még vége. Akinek nem tetszik, minek olvassa el az új részeket?
#7 vakon54 2016. 10. 26. szerda 15:15
Netörődjél a fikázókkal írjadtovább nyugottan!

Ha99 részes lessz akkor is jólessz.
#6 Andreas6 2016. 10. 26. szerda 08:47
Bár ez a rész kicsit jobb lett az eddigieknél, továbbra is unalmas. Mikor lesz már vége?
#5 zsuzsika 2016. 10. 26. szerda 08:15
Továbbra sem tetszett.
#4 deajk2008 2016. 10. 26. szerda 06:22
annyira nem lett rossz folytasd...
#3 A57L 2016. 10. 26. szerda 04:39
Szerintem nem rossz.
#2 veteran 2016. 10. 26. szerda 03:59
Nem nagy szám.
#1 Törté-Net 2016. 10. 26. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?