A+ A-

Főiskolás lányok 2. rész - A kocsiban

Írta: Tabitha Briton
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e - mail - t... :>
2007. december
Julie gyorsan felkapta a nadrágját, de a bugyiját a földön hagyta. Elmosolyodott, aztán felemelte, és ideadta nekem.
- Tartsd meg - mondta. - Emlékbe.
Aztán felvette a kabátját. Gyönyörű mellein ott csillogott az izzadtság, a geci és a testápoló. Nem zipzározta be a kabátot, így a mellei majdnem teljesen kilátszottak. A pólóját a zsebébe dugta, s közben én is felöltöztem.
- Menjünk el hozzád - mondta, és megcsókolt. - Nagyon vágyok egy újabb baszásra, de ezúttal egy ágyban.
Bólintottam, és kezembe kaptam a cipőmet. Visszasétáltunk a kocsihoz.
Rich Mustang - ja még mindig a parkolóban állt, a lányok Volkswagen - e mellett. Bekukucskáltam a Mustang - ba, és a lélegzetem is elállt a látványtól. Az ablakok bepárásodtak, de azért elég jól ráláttam a hátsó ülésre, ahol April éppen Richie - t lovagolta. Jól láttam, ahogy a lány gyönyörű feneke fel - le mozog. És azt is jól láttam, ahogy a barátom hosszú farka April puncijában csúszkál. A nyögésüket még kívül is hallani lehetett. Persze egyikük sem nézett rám. Csak bámultam őket, April segge teljesen lenyűgözött. Lendületesen mozgott fel - le a srác farkán, és még volt annyi helye, hogy a melleit is simogassa.
Julie odajött mellém, és a fülembe dugta a nyelvét. Én csak April - t bámultam. Nagyon izgató volt. Azt hiszem, ekkor tudatosult bennem, hogy ugyanúgy meg akarom dugni April - t, mint Julie - t - és biztos voltam benne, hogy erre nemsokára sor is kerül.
- Aranyosak így együtt, nem igaz? - kérdezte Julie. - April - nek nagyon szép segge van - kuncogott, és maga felé fordította a fejem, hogy megcsókolhasson. - Gyere - mondta. - Menjünk a kocsinkba, és mulassunk egy kicsit, mielőtt elvinnél magadhoz, és jól megkefélnél.
Ilyen ajánlatot nem utasíthattam vissza. Igaz, hogy April éppen kezdett begyorsítani a barátomon, de otthagytam őket, és beszálltam a lányok autójába. Julie a sofőrülésbe ült, és szórakozottan dörzsölgette a gecimet a mellén. Némán néztem, ahogy szétnyílik a kabátja, és ahogy a lány önfeledten játszik a melleivel, ahogy nyalogatja a spermát a bimbóiról. Aztán odahajoltam, és megcsókoltam. April meztelen fenekének látványa nagyon felizgatott. A farkam keményen ágaskodott, készen álltam egy újabb menetre. Nyelvem éhesen csusszant a lány szájába, közben a mellét simogattam, és segítettem belemasszírozni a gecimet.
Összecsippentettem a bimbóit, kicsit meghúzogattam. Julie halkan sikoltott egyet, megcsókolt, és nekikezdett, hogy kibontsa a sliccemet.
Nem volt túl sok helyünk, de arra elég, hogy megcsináljuk, amiket akartunk. Egyik kezemet végighúztam Julie meztelen hasán, aztán becsúsztam a nadrágjába.
Búgni kezdett a számban, ahogy az ujjam a puncijába nyomult, ami persze már jó nedvesen várt. Elkezdtem ujjazni. Előbb csak egy ujjal, aztán kettővel. Julie háta megfeszült, és egész teste remegett az izgalomtól. Keményebbre kapcsoltam, ő meg szétnyitotta a farmerem, és ő is benyúlt, megfogta a kőkemény farkamat.
Elkezdte verni, ugyanolyan ütemben, ahogy én őt ujjaztam. Izgett - mozgott az ülésben, próbálta magát minél jobban ráhúzni az ujjamra, amitől csak még keményebb lett a farkam. A hüvelykujjammal a csiklóját simogattam, a punciját meg közben igyekeztem egyre jobban tágítgatni. Mikor a harmadik ujjam is belecsúszott, Julie hangosan felnyögött, és hozzámsimult. Szenvedélyesen csókolóztunk, közben meg vadul kézimunkáztunk. Éreztem, hogy gyűlik már a következő adag spermám, és tudtam, hogy Julie - nak sem kell már sok.
Kinéztem az ablakon. April és Rich még mindig a másik kocsiban voltak. April segge olyan nagyokat mozgott, hogy még innen is látszott. Majdnem ugyanolyan ütemben mozgott fel és le, mint Julie keze a farkamon. Annyira felizgultam, hogy azt hittem, ott helyben elélvezek. De azért tartottam magam, sőt, még keményebben ujjaztam Julie - t, és teljesen előrehajoltam, hogy jobban lássak.
Rich belemarkolt April fenekébe, úgyhogy a két szép félgömb kissé szétnyílt. A srác óvatosan simogatta a husit, még a két gömb közé is bemerészkedett. De a segglyukba már nem volt mersze belenyomni az ujját, pedig attól már tényleg kész lettem volna.
Mire sikerült nagy nehezen elfordulnom a látványtól, Julie csukott szemmel csókolgatta a nyakamat, és már nyöszörgött az élvezettől. Folyamatosan ujjaztam tovább, közben meg odapillantgattam a másik kocsiba. A lány nedvei ráfolytak a kezemre és az ülésre.
A lány beleharapott a nyakamba, és szívogatta, nyalogatta. Előrehajoltam, és rácuppantam a mellére, finoman harapdáltam és nyalogattam. Julie egyre nagyobbakat sóhajtott, aztán felkiáltott:
- Elélvezek! Most... Ez az! Ujjazzál tovább!
Közben a másik kocsiban April is egyre hangosabban nyögdécselt. A két lány orgazmusközeli állapotától még erősebben ujjaztam Julie - t - és ettől el is élvezett!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.15 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Pavlov 2017. 05. 6. szombat 14:05
Innen ingyen letölthető a teljes sztori: https://www.smashwords.com/books/view/722375
#7 feherfabia 2016. 02. 7. vasárnap 07:06
Nagyon jó!
#6 papi 2013. 10. 2. szerda 07:55
Nagyon jó, folytasd.
#5 Pavlov 2013. 07. 8. hétfő 07:10
Köszi!
#4 A57L 2013. 07. 7. vasárnap 05:55
Szuper.
#3 Pavlov 2008. 01. 9. szerda 18:21
Köszi. Már a 3., részt is feltöltöttem, remélem, meg is jelenik hamarost.
#2 hurkaarc 2008. 01. 9. szerda 12:24
zseniális! várjuk a többit!
#1 Törté-Net 2008. 01. 9. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?