A+ A-

A kártyaparti

Tizenhét éves lány vagyok, gimnáziumba járok. Jó lenne az orvosi karra bejutni, de az most különösen nem tűnik a jövőre nézve jövedelmező választásnak. Az egyik barátnőm szerint ez csak az egyik probléma. A másik az, hogyha egy csinos nő előre akar jutni, akkor bizony használnia kell a testét. Szerinte a kórházak belterjes kefélések színterei. Különösen a nővérek hajlamosak a hosszú éjszakai ügyeleteket élvezetesebbé tenni. Persze a dokik szívesen kihasználják a lehetőségeket, hogy miután beleürítették a spermájukat a nővérkékbe, képmutatóan hazamennek a családjukhoz. A fiatal orvosnőknek pedig a benn dolgozó professzorokkal kell kedvesnek lenniük, ha olyan betegeket akarnak kapni, akiktől nagyobb összegű hálapénz várható. Csak hát ehhez túl kell jutni pár nagyon megalázó helyzeten. Ezek a professzorok általában elég idősek, és ami ma már természetes, mint például egy szopás, nekik olyan dolog, amiből szeretnék bepótolni az elmaradást. El sem tudok képzelni undorítóbbat egy hájas, sápadtbőrű vén disznónál, aki a számba akarja tuszkolni az ernyedt farkát. A másik az anális szex, hát az meg végképp ki van zárva velük.
Mindig azon gondolkodtam, hogy ezek a hírek mennyire valóságosak, de a barátnőm apja és anyja is kórházban dolgozik. Érdekes...
Én egyébként egy átlagos magasságú lány vagyok, formás idomokkal, köszönhetően annak, hogy hetente kétszer járok úszni egy szadista edzőhöz. A szemem sötétbarna, ahogy a hajam is. A fiúk egy idő óta intenzívebb érdeklődést mutatnak irántam, állítólag nagyon szép vagyok. Ezt azért jó hallani. Bár gondolom, azért nem csak az arcom érdekli őket, mert néha azt veszem észre, hogy egy kicsit lehajtott fejjel a melleimhez beszélnek, ami mókás, főleg mikor rájönnek, hogy nem kellene ennyire nyíltan szemezni velük. De szerintem ez aranyos. A melleimre kifejezetten büszke vagyok, közepes méretűnek mondanám őket, kifejezetten arányosak és szép ívűek, a mellbimbóim pedig peckesen merednek felfelé. Természetesen már voltak tapasztalataim és szűz sem vagyok már. Eddig szerencsém volt a fiúkkal, úgyhogy nincsenek bennem félelmek a szex terén és szeretem a testemet is. A puncimat teljesen simán tartom, mióta egy tükörrel alaposan megcsodáltam, rájöttem, hogy így a legszebb. Mindig féltem attól, hogy olyan lepkés lesz, hogy a nagyajkaim között ki fog lógni a bőr. Szerencsére nem így van, a puncim szépen ívelő és finom puha.
A történet idején - ami pár hónapja volt - épp nem volt barátom, de nem is bántott a dolog. A suliban volt két srác, Jani és Imi, akik nagyon tetszettek nekem és állandóan együtt lógtunk, de komolyabb nem történt.
Nyári szünetben a szüleim bejelentették, hogy elutaznak egy hétre valamilyen konferenciára, meg gondolom egy kicsit romantikázni, szóval csak a két öcsém és én maradtunk otthon. Velük sosem volt baj, mindig jó volt a kapcsolatunk egymással, a tipikusnak mondható állandó civódások szóba sem jöttek. Persze tudtam, hogy néha leskelődnek utánam és ezen kezdetben felhúztam magam, de már nem szólok nekik, olyan sokat úgysem láthatnak és egyébként tényleg szeretjük egymást.
Az elutazásukat követő napon kicsit kétségbeesetten gondoltam arra, hogy mit is fogok itthon csinálni, tekintettel arra, hogy a barátnőim mind elutaztak nyaralni. Szerencsére Imi telefonált és érdeklődött, hogy mik a terveim estére. Közöltem vele, hogy épp bele készülök halni az unalomba. Nevetett, majd mondta, hogy Jani szülei is elutaztak és ő meg Jani szeretnének egyet kártyázni és jó lenne, ha ráérnék, és egyébként még hoznának másik három srácot is és már mehet is a parti. Nekem tetszett az ötlet és igent mondtam. Az öcséimnek megmondtam, hogyha rendesen viselkednek, másnap elviszem őket moziba, de egyébként éjfél körül otthon leszek. Tudtam, hogy nem csinálnak bajt.
Nagyon meleg nap volt aznap, szóval viszonylag lengén öltözve átmentek a srácokhoz. Már mindenki ott volt. A másik három fiút bemutatták, de azóta elfelejtettem a nevüket. Miután a formalitásokon átestünk, mindenki hozott magának inni és nekikezdtünk a játéknak. Tudom, hogy kanasztázni olyan öreges, de párban lehet játszani és az elég jó móka. Én Imivel voltam egy párban és nagyon jó volt a lapjárásunk.
Lassan besötétedett és már túl voltunk pár italon, kicsit abbahagytuk a kártyát és kezdett nagyon oldott lenni a hangulat, ment a viccelődés, de nem kifejezetten én voltam a központ. Velem Imi foglalkozott sokat és jókat nevetgéltünk az egyre célzottabbá váló megjegyzéseken. Mindig is tetszett a srác, szóval nem tudom mi történt velem, de azt súgtam a fülébe, ha még egyszer nyerünk a kártyában, kaphat tőlem valamit. Láttam már a fiúkon ezt a tekintetet, amikor kitágul a pupillájuk és szinte bármit megtennének, mert biztosak benne, hogy a jutalmuk mindent megér. Szóltunk a többieknek, hogy játszunk még egy kört és nagy nehezen össze is szedtük őket.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.66 pont (73 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 Almoska5 2017. 12. 31. vasárnap 10:48
Nekem ez undorító! Miért nem egy század katonát hívtak oda? A SOK GECI VOLT AZ UNDORÍTÓ!
#14 feherfabia 2016. 04. 26. kedd 06:32
Tetszett!
#13 vakon53 2016. 03. 24. csütörtök 16:51
Halehet akkor folytazsd.
#12 sztbali 2014. 07. 11. péntek 16:16
Kicsit sok.
#11 papi 2014. 02. 18. kedd 05:13
Nagyon jó
#10 A57L 2013. 09. 15. vasárnap 05:38
Nagyon jó.
#9 genius33 2013. 02. 19. kedd 13:04
Jöhetne a kövi rész.
#8 mackó2009 2012. 10. 23. kedd 09:33
Jöjjön hát akkor a beígért folytatás...
#7 cezarmj 2011. 09. 7. szerda 17:07
Jöhet a folyt. köv.
#6 Anita 2009. 10. 5. hétfő 15:50
Jöhet a folytatás!
A kutya nem kell bele.
#5 puszicuni 2009. 10. 2. péntek 10:20
ésakutyát mikó hozátokbe
#4 qsi 2009. 10. 2. péntek 09:44
szerintem nagyon jó a sztori nekem 10 pontos így tovább
#3 Pavlov 2009. 09. 30. szerda 14:12
Kellemes, megfelelően hosszú és tartalmas történet. No de a beszédmód és a nyelvhasználat nem egy tizenhét éves lányhoz illik. Ahhoz túl felnőttes, akár csak az életbeli előmenetelről szóló fejtgetés. Hiba még az igeidők váltogatása: hol múlt, hol jelen időben vannak az igék. Kár, mert látszik, hogy sokat dolgoztál a művön. Lesz folytatás? Másik kaland? Rengeteg fantázia van benned, lássuk!
#2 imi36 2009. 09. 30. szerda 09:48
Szuper tovább!
#1 Törté-Net 2009. 09. 30. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?