Ulysses hozzászólásai

U
Nem:
férfi
Beállítottság:
heteroszexuális
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
854 db
Ulysses
2017. március 21. 17:45
Történetek: Ígéret
Vitka, nagyon remélem, nem szegték kedvedet az eddigi hozzászólások! Én többre értékelem. Látok benne valami fantáziát, érzelmeket, rejtett mondanivalót. Mivel nem fejtetted ki a két szereplő közti kapcsolatot, ezért kaptál ilyen értékelést. Pedig az akciót remekül kidolgoztad! A hangulatát is élveztem. Hm, talán egy másik történetben bővebb körítéssel örvendeztesd meg az olvasókat. A pontokkal ne törődj! Jól tudsz írni.
1
Ulysses
2017. március 20. 18:00
Történetek: Hárman párban
Elég megosztó ez a történet. Sokaknak tetszik, de legalább annyian nem tartják jónak. Hm, speciális téma, szerintem ez az oka az egésznek.
1
Ulysses
2017. március 20. 17:47
Történetek: Meztelen kórterem
Az előzményt és a folytatást még nem olvastam. Majd megkeresem azokat is.
Hm, akkor egyébként ráhibáztam a képregényes hasonlattal, mert nem tudtam az alapötletről. Szerintem szinte képtelenség olyant írni, ami mindenkinek bejön.
1
Ulysses
2017. március 19. 18:42
Történetek: Egy felejthetetlen éjszaka
Íme a másik oldalon írt véleményem erről a történetről:
"A címválasztást nem egészen értem. Folytatást sejtet, vagy csak a romantikus hangulatot akartad vele erősíteni? Mert a befejezésben csak utalsz az éjszakai eseményekre.
Ahogy korábban írtam, nekem az eleje jött be. Akár egy önvallomás. A bevezetőben szerepelt, hogy a valóság és a fantázia keveredik benne. Ügyesen fontad össze a kettőt, én végig valóságosnak éreztem, sehol sem fedeztem fel döccenőt. A "Köszönöm!"-öt is azért írtam oda lentebb, mert olyan őszintének éreztem az egészet.
Valamelyik hozzászóló kifogásolta, hogy Adri történetét elnagyoltad. Én csak amiatt keveslem a róla szóló részt, mert azt kevésbé lineárisnak sejtem, mint Tamara és Fanni "románcát".
Az akcióról inkább nem írnék. Valami kövület lehetek, mert hetero pasi létemre nem gerjedek a leszbikus párokra. Ha jól belegondolok, Te inkább konkurencia vagy számomra. 😀 Te is a csinos nők közül választasz inkább partnert. Nah, mégis pár szót róla! Szerintem ezt is ízlésesen, szép nyelvezettel írtad meg. Elég jól átjött a kémia, a heves fizikai vonzalom.
Valaki emlegetett szóismétlést. Badarság, tetejében ez volt az első nyilvános próbálkozásod az írással. Biztosan ( 🙂 ) lehetne találni benne vesszőhibát, de a stílus volt annyira magával ragadó, hogy biztosan átsiklottam ezeken. (Én nem emlékszem más szóismétlésre, és ez sem volt durva, ha nem teszik szóvá, nekem nem tűnik fel.)
Nah, elég lesz, mert elbízod magadat! A másik története(i)det is el fogom olvasni, de nem ma..."
1
Ulysses
2017. március 18. 18:45
Történetek: A találkozás
Nem rossz, viszont unalmas, lapos, színtelen. A cselekmény a nullához közelít. Mint a vízállásjelentés, kb annyira izgalmas. Talán aki éppen benne van, megéli, annak jó, de ebben a formában olvasva, háááát...
1
Ulysses
2017. március 18. 18:38
Történetek: Meztelen kórterem
Nem tudom, Zsuzsika mire gondolt, mikor csak fantáziának nevezte ezt a sztorit, de van rá egy tippem. Igen, ez az írás olyan képregényszerű. Az életben ez így sohasem történik meg, legfeljebb pornófilmekben. Azt hiszem, ezzel a szerző is tisztában van. Én a Bud Spencer filmekhez hasonlítanám. A való életben a rossz fiú nem kel fel egy olyan hatalmas pofon után, legfeljebb a kórházi zárójelentés kézhez vételekor. Mégis jól szórakozunk rajta. Talán Kovi fogalmazta meg a pornó lényegét, ami nem más, mint eltúlzott szexuális aktus. Fogadjuk el ezt a sztorit is egy ilyen "túlzásnak"! Én értékelem benne a humort.
1
Ulysses
2017. március 17. 18:56
Történetek: Zsuzsám
Ez a tegező mesélés nem túl szerencsés. Mert a pornó nézők-olvasók (fogyasztók) többsége férfi. Ha ezt a kedvesednek küldöd személyesen, talán 20 pontra értékeli. Itt azonban nem véletlenül nem aratott akkora sikert.
Arctalan, alaktalan szereplők, a történet csak maga a dugás. Elég sovány ez így.
1
Ulysses
2017. március 17. 18:46
Történetek: Tündi, a sógornőm 2. rész
A folytatás sem okozott csalódást, megőrizte frissességét, humorát, lendületét. Hm, páran reklamálják a folytatást. Nem tudom, így is elég kerek. Hová lehetne fokozni? Lebukás az asszony előtt? Ha ő beszállna harmadiknak, az nagyon olcsó poén lenne. Elveszne a történet hitelessége. Ha pedig a realitások talaján akar maradni a szerző, egy lebukás a főhős házasságának végét jelentené jó eséllyel. Nah, jó ez így, ahogy van!
1
Ulysses
2017. március 17. 18:42
Történetek: Tündi, a sógornőm 1. rész
Még tegnap olvastam, nem tudom, hogyan kerülte el a figyelmemet eddig. Egyszerűen jó! A párbeszédek, szereplők hitelesek, elevenek. Jó pörgős a cselekmény. Gyanús, hogy az "ittujfiu" név mögött egy tapasztalt róka (jó értelemben) rejtőzik.
1
Ulysses
2017. március 16. 20:44
Történetek: Ó, azok a mellek...! 8. rész
Nos, pont ezért próbálok mindenhonnan segítséget, tanácsot felcsipegetni, mert magam is nyelvtanulóként próbálkozok fordítással. Az olvasás, megértés könnyű, valahogy átvált az agyam arra az idegen nyelvre. Ám amikor le kell írnom magyarul, sokszor nem jön a megfelelő szó vagy kifejezés. Olyankor kénytelen vagyok a szótárhoz nyúlni. Az előzményeket is magamnak kellett fordítanom,nekem nem volt segítségem, de így már értem, miért szabadkoztál.
A fordító még angolról úgy ahogy működik. Nekem a németben szinte semmit sem segít. A nyelvtan más logikája miatt sokszor borzalmas eredményt dob ki, jókat derülök rajta, ha néha használni próbálom.
1
Ulysses
2017. március 15. 20:14
Történetek: Ó, azok a mellek...! 8. rész
Hm, jó hat évet várni egy folytatásra? Szerintem nem türelmetlenség. Cvirág pedig egészen jó munkát végzett. Szívesen kérdezném őt a módszeréről (fordítás), mert eddig nem sok hasznos gyakorlati tanácsot sikerült beszereznem ezen a területen.
1
Ulysses
2017. március 15. 18:58
Történetek: Mindenki menyasszonya
Íme a következő! Nagyon tud ez a Halass. Minden vessző a helyén van, hibátlan a központozás. Mellette még a történet is remekbe szabott. Esendő emberek a szereplők, ügyesen mutatja be, ismerteti meg őket. Nem felsorolásszerűen dobja elénk a tulajdonságaikat. Nálam 3x10 pontos.
1
Ulysses
2017. március 15. 18:54
Történetek: Keleti pályaudvar
Ez annyira jó történet, hogy nem hagyhatom szó nélkül. Főleg a befejezése megrázó. Pontozás előtt kicsit átfutottam, de az egyedi stílus, a történet profi felépítése magával ragadott. Fogom keresni a szerző többi írását is, és ajánlom olvasásra mindenkinek. Csak tanulni lehet tőle.
1
Ulysses
2017. március 14. 17:48
Történetek: Cathy kalandjai 5. rész
Nah, bele lestem a folytatásba. Cathy visszakanyarodik a meséjével abba az időbe, mikor először volt bébiszitter ennél a családnál. Csak átfutottam, meg nem szeretnék spojlerezni sem, de talán az a téma, miként próbálta először nővel.
1
Ulysses
2017. március 14. 17:37
Történetek: Vágyak találkozása
Nem rossz történet. A szereplők elég jól elképzelhetők. Csak semmi izgalom, érdekes fordulat nincs benne. (Nem én pontoztam le, bár szerintem is messze van a tízestől.)
2
Ulysses
2017. március 12. 22:14
Történetek: A tisztás
Nem ezt tartom a szerző legjobb írásának, de ez inkább az én ízlésemet minősíti, mert amúgy nagyon jól kivitelezett történet.
1
Ulysses
2017. március 11. 19:07
Történetek: Lola 1. rész
Szóval ez volt az első írásod. Annak egészen jó. Helyenként elbírt volna még részletesebb kifejtést, de nem olyan rossz az arány a felvezetés és az akció között.
1