A+ A-

Petting a fürdőkádban

Történetem kb. 3 héttel ezelőtt történt.
Zsuzsi barátnőm a közelgő vizsgájára készült, így rengeteg idejét leefoglalta a tanulás. Már több mint 2 hete nem voltunk közelebbi testi kapcsolatban, és megbeszéltük, hogy a vizsgái után bepótoljuk az elmúlt 3 hetet. Hétfőn reggel elmentem Zsuzsiékhoz hogy elkísérhessem a vizsgájára. Kissé feszült, ideges volt, elmondta, hogy semmit sem tud, minden összezavarodott a fejében. Lenyugtattam, és emlékeztettem hogy a vizsgái után megünnepeljük a sikerét. Persze nekem egész idő alatt a délután járt a fejemben, legszívesebben vizsga helyett az egész napot végigszeretkeztem volna vele. Elég volt csak végignézni miniszoknyát viselő szép szőkés hajú, hosszú combú barátnőmön. Elkísértem a sulijába, és a folyosón vártam, amíg bent volt. A délelőtti vizsgákon alaposan megizzasztották, de szerencsére sikerült a vizsgája. Délután két óra körül vette át a képesítő bizonyítványt, aztán elbúcsúzott barátnőitől, osztálytársaitól, majd elindultunk Zsuzsiékhoz.
Útközben baromira leizzadtunk mert vagy negyed órát vártunk a buszra nagy forróságban. Hazafelé megbeszéltük, hogy az lesz az első dolgunk, hogy beülünk egy kád langyos vízbe. Zsuzsiéknál sajna nem volt üres a lakás, öccse és apja a nagyszobában nézték a VB - t. Szupi fürdővizet csináltunk hatalmas habokkal. Gyorsan megszabadultam gatyámtól és beszálltam a kádba. Zsuzsinak az ünneplő ruhája miatt kissé hosszabb időt vett igénybe a vetkőzés. Levette melltartóját, előbukkant szép feszes mellei. Farkam megkeményedett, már a látványtól majdnem elélveztem. Kioldotta miniszoknyáját, végül letolta a bugyiját is és elobukkant gyönyörű puncija. Dús világosbarna szor fedte, de a combjainál szépen körbe volt igazítva. Beszállt a kádba, ami nagyságát nézve egy kisebbfajta medencére hasonlított. Mindketten elnyújtóztunk, egymással szemben majd kis pihenés után jászani kezdtünk a habokkal. Láttam, hogy Zsuzsi eléggé be van indulva rám, természetesen már én is nagyon rá voltam állva.
Magamhoz húztam, és csókolózni kezdtünk. Hatalmas csókok között benyúltam combjai közé. Kicsit izgatni kezdtem, de éreztem rajta, hogy valami nincs rendben nála, és megkérdeztem miért olyan furcsa. Azt mondta hogy semmiség az egész. Aztán tovább folytattuk a csókolózást majd, Zsuzsi rámmászott, és pettingelni kezdtünk. Én továbbra sem tudtam, mi van vele, mert elég furcsán viselkedett. Ismét megkérdeztem tőle, hogy mondja el, mi bántja erre azt válaszolta, hogy annyira kíván, de van egy kis gondja, mégpedig az, hogy nagyon kell pisilnie, de nem akar ruha nélkül kimenni a szomszéd helyiségben, mert mi lesz, ha összefut közben az öccsével vagy az apjával. Persze én sem akartam, hogy kimenjen, így tanakodtunk, hogy mi lenne a legjobb megoldás. Mondtam, hogy felőlem nyugodtan pisiljen a kádban, engem nem zavar.
Erre azt mondta, hogy nagyon kínosnak érzi magát emiatt, és nem akarja itt elintézni. Éreztem, hogy néha - néha egy kicsit megremegett, majd azt mondta, hogy sajnálja már nagyon kell, nem tud kimenni. Kissé széttárta combjait, és lassan engedte bele a langyos fürdővízbe. Kicsit sárgás színe volt, de a szagát egyáltalán nem lehetett érezni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.84 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika 2016. 10. 7. péntek 09:44
Ez egy nagy semmi.
#7 LinkViki 2002. 09. 27. péntek 21:22
Ha vki 3hétig nem baszik az a legkevesebb hogy az egész estét átszeretkezi,anyám csak petting?!hu,szerintem több is történt csak nem írta le.
#6 T-Bee 2002. 09. 25. szerda 19:08
Ha nem lenne vége, és az elejét nem cseszték volna el ezzel a pisi dologgal, akkor jó lenne
#5 Snaky 2002. 09. 25. szerda 16:17
Ez volt a nagy szex 3hét kihagyás után? Gratula, nem is szavazok ilyenre...
#4 gansxta 2002. 09. 25. szerda 12:21
nem rossz!!..:)
#3 2kedő 2002. 09. 25. szerda 07:54
gagyi
#2 Extasy 2002. 09. 24. kedd 16:16
Hát ez elég kőzőnséges!
#1 Törté-Net 2002. 09. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?