A+ A-

Szanatórium

Feleségemmel már három éve voltunk házasok. Egyre többször tette szóvá, hogy az utcán megfordulok a jobb csajok után, és a munkahelyi pletykák is nagyon ingerültté tették, ha fülébe jutott valami rólam és valamelyik csinos és független kolléganőmről. Én ilyenkor mindig a jól bevált szöveggel védekeztem, miszerint nem fogadtam vakságot, de persze ez nem hatotta meg. Egy alkalomal ezzel állt elő:
- Hallottam a barátnőimtől egy "szanatórium" - ról, ahol leszoktatják a hozzád hasonló kanokat az idegen szoknyákról. - és egy albumot vett elő. A képeken gyönyörű park volt látható, és rengeteg szexisebbnél szexiseb lány.
- Ide kellene bevonulnom? - kérdeztem kajánul.
- Nem egyedül, hanem mindkettőnknek. Nem olcsó, de megéri. - felelte kis feleségem.
El nem tudtam képzelni, hogyan érhetnék el a kívánt célt a képen látható lányok. Talán úgy gondolják, a sok jó csaj után nem lesz majd kedvem a munkahelyi kolléganőkhöz? Ezzel nagyon melléfognak majd, ebben biztos voltam. Így hát beleegyeztem.
Hétfőn reggel hosszú autózás után 9 - re érkeztünk a "szanatórium" főbejáratához. A parkot hatalmas fal vette körül, nem láttam belőle semmit. Egy irodában kellett jelentkeznünk, kitölteni a papírokat, és bemutatni a pénz átutalásáról szóló igazolást. Azután egy másik helységben orvosi vizsgálaton kellett átesnem. A szokásos vizsgálatok után fel kellett ülnöm egy nőgyógyászati székbe is. A megtermett nővér leszíjazta a kezemet és a szétterpesztett lábamat. Ezt nem értettem, de mire megszólaltam volna, belépett a doktornő. Vékony fehér köpenye alól átsejlő formás alakjára farkam egyből reagált. Lopva néztem feleségem arcát, de látszólag nem tulajdonított neki jelentőséget. A doktornő szétterpesztett lábaim közé lépett, és egy kis szerkezetet vett elő.
- Ez egy távirányításos sokkoló, amivel majd letörjük a hasonló kezdeményezéseket - magyarázta a feleségemnek, miközben merev farkamra mutatott.
Ez elég rosszul hangzott. Rácsatolta afarkamra és a golyóimra a szerkezetet, és távolabb lépett. Elővett egy karórához hasonló szerkezetet, és megnyomott rajta egy gombot.
Éles, szúró fájdalom nyilallt a golyóimba. Összerándultam kínomban, úgy éreztem, szinte leszakad a farkam. Azonnal vége lett az erekciómnak is.
- Na körülbelül így. - magyarázta a feleségemnek, aki közben a csuklójára csatolta a távirányítót. - De van egy másik tulajdonsága is. A farok legkisebb méret - növekedését is hasonló módon torolja meg a szerkezet, automatikusan. Levenni nem lehet, csak egy speciális géppel, és a kerítés mentén elhelyezett jeladók megközelítése is hasonló hatást vált ki.
- De ugye nem teszi számomra is használhatatlanná őt? - kérdezte aggódva Éva.
- Dehogyis. Azt fogjuk elérni vele, hogy rajtad kívül minden nő hidegen fogja hagyni, akár mit is csinál. Csak a "hazai" puncit lesz képes kényeztetni, mivel te majd kikapcsolhatod a szerkezetet. A tanfolyam végére olyan mélyen belé fog rögzülni ez, hogy később a sokkoló nélkül is fenntartható lesz ez az állapot. Itt az órarend, jó tanulást!
Eloldozott a székből és felöltözhettem.
Mikor elhagytuk a vizsgálót, és a szobánk felé tartottunk, megpróbáltam feleségemmel beszélni.
- Nem képzeled, hogy végigcsinálom ezt a hülyeséget? Azonnal menjünk haza! - förmedtem rá.
- Még mit nem - nevetett - most már kénytelen leszel engedelmeskedni.
A szobában levetkőztem, és a farkamra csatolt eszközt tanulmányoztam Tényleg nem lehetett levenni. Közben feleségem az órarendet tanulmányozta:
- Első nap: séta, ismerkedés. Második nap: 10 - től 11 - ig flört, aztán ebéd, majd délután 14 - 15 - ig ismét flört. Nevelőnő: Edina, második emelet 211. szoba. Később is ilyenek lesznek: meztelen test simogatása, kéz és nyelv használata, vibrátoros szex stb. Elég érdekes.
Belegondoltam, hogy ha majd egy meztelen csaj látványától merevedésem lesz, a sokkoló elintéz. Szép napoknak nézek elébe.
Aztán feleségem vetkőzni kezdett.
- Mit csinálsz? - kérdeztem ijedten. Már félig levetkőzött, és éreztem, hogy baj lesz nálam.
- Megyek fürödni - mondta nevetve - nem jössz?
- Én inkább később fogok.
- Na mi lett a nagy kanból? Megijedtél egy női popsitól? Azt írja a tájékoztató, hogy az első héten még nem lehet kikapcsolni a titeket féken tartó szerkezetet, de aztán majd néha egy kóddal én pihenőt engedélyezhetek.
- Hogyhogy első héten? - kérdeztem - Meddig maradunk?
- Egy hónap a tanfolyam - mondta, és elvonult fürdeni.
Magamba roskadva ültem. Egy hónap! Azt nem fogom kibírni. Ahogy Éva kijött a fürdőszobából meztelenül, önkéntelenül is végignéztem tökéletes testén. Észbe kaptam, de már késő volt. Az áramütés belecsípett a farkamba, sziszegve dörzsölgettem magam.
- Igazán sajnállak ijenkor, de nem tehetek mást. - mondta feleségem - Meg kell tanulnod rendesen viselkedni. Egy röpke hónap, és mintaférj leszel meglátod.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.04 pont (77 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#24 Andreas6 2017. 08. 10. csütörtök 10:39
Ekkora baromságot!
#23 papi 2014. 03. 29. szombat 07:56
Nincs az a pénz, illetve az a Nő akinek a kedvéért részt vennék egy ilyen terápián.( Mellesleg a feleséged sem normális)
#22 A57L 2014. 03. 29. szombat 05:57
Nem rossz.
#21 Jedermann 2008. 12. 10. szerda 11:07
Ez nagyjából kimeríti a szándékos, súlyos testi sértés büntetőjogi kategóriáját.
Ezen kívül: vagy önbíráskodnék (azaz minimum dagadtra verném az asszonyt), vagy beperelném. De hogy egyből beadnám a válópert, az biztos.
Az ún. szanatóriumot pedig beperelném maradandó testi fogyatékosság szándékos okozásában társtettesként való közreműködés miatt legalább 7-8 millióra, és bírósági ítélettel bezáratnám, a vezetőit és dolgozóit pedig néhány évre kivonnám a forgalomból (minimum börtön, de szóba jöhet a fegyház is), és teljes vagyonelkobzást kérnék ellenük.
#20 kikie 2007. 10. 21. vasárnap 12:04
a végét összecsapad... én bizti nem utaltatnám be a férjemet..
#19 pet 2004. 09. 8. szerda 18:42
A nőkben tényleg van ilyen vágy, kizárólag maguknak megtartani a szerett lényt,(ilyen férfiakban is előfordul: pl. erényöv) de alighanem az ellenkezőjét érné el szerkezettel a hölgy. Óriási hiba a szerelem és a szex közé egyenlőségjelet tenni. Hogy tényleg lehetséges lenne-e az is fogas kérdés. Mi lesz, ha az a reflex rögzül, ha majdnem minden erekció magával von egy áramütést??? és esetleg már akkor sem áll fel amikor kellene!!!Nem okos dolog ezzel babrálni, sok az impotens igy is. persze az ötlet miatt kár szidni a szerzőt, az jó! A papir mindent kibir, a férj aligha. Jól megírt fantasztikum, jót nevettem rajta.
#18 Hardmaster 2002. 12. 14. szombat 17:27
Ez se nem s/m, se nem erotikus. Ezt úgy hívják: pszicho-thriller!
#17 GutBesserWasser 2002. 09. 15. vasárnap 00:30
Kap 10 pontot, mivel abszolút szado-mazo! De aki ezek után életben hagyja az "asszonyt", méltó a 20 pontos papucsférj titulusra. (Mellesleg ha a kedves nej kapható a szexre, nem hiszem, hogy a pali félre akarna lépni...)
#16 xxe 2002. 09. 12. csütörtök 13:24
Mi ennek a negáltja?! Ha asszony pajti nedvesedik egy faszi láttán,szöges műfarkat kap a pinájába??Nos,ÉN nem mentem volna el erre a tanf.ra,és tuti,hogy lett volna (pár?)kék folt anyuci nyakán(uis.a folytogatásért nem járt áramütés.. :))
#15 kiccsavo 2002. 09. 10. kedd 18:54
hulyeseg. 0 pont.
#14 körte 2002. 09. 10. kedd 14:45
erotika:0; story:0 Ilyen rosszat rég olvastam. Ha ilyet tenne a párom az a minimum, hogy kitekerem a nyakát.
#13 ernesto 2002. 09. 9. hétfő 03:08
0 pont. No comment.
#12 PER 2002. 09. 8. vasárnap 22:39
A sokkolókat csernobili atomdarabokkal töltötték fel, hogy nem kellett bele semmi aksi (vagy este a hapsit rátették a 220V-ra? :D)?
személy szerint felrúgtam volna az asszonyt már az elején..
Első nap meghalt volna..

Erre ne
#11 PER 2002. 09. 8. vasárnap 22:37
ÁÁÁ!!!!
Mínusz végtelen...ettől elszárad a farkam basszus!
Meg miaz, hogy egy ilyen sokkolóval mennek a vízbe? Az biztos jó lehet...kb 50V a vízben....mindenki meghalna bassz...fél percig se bírnák...szívroham meg minden...
#10 girnyau 2002. 09. 8. vasárnap 22:15
erotika 0.5 a törénet amúgy érdekes én azért az asSzonypajtást is megismeRtettem volna a 9v ÖrÖmeiVel
#9 besz 2002. 09. 8. vasárnap 20:57
Az asszony él még??
#8 Su 2002. 09. 8. vasárnap 20:55
ez kegyetlenség!! szegény pasit sajnálom... nem lenne jó se a nő, se a férfiuralom... feláll a szőr a hátamon.
#7 PB 2002. 09. 8. vasárnap 17:46
Szerintem meg a folytatását kéne megírni. Egy kis bosszú:-)
#6 Béla 2002. 09. 8. vasárnap 10:30
Ilyen rossz tortenetet reg olvastam... Felhaboritoan alacsony a szinvonala.
#5 Jinx 2002. 09. 7. szombat 23:19
Annyi benne az erotika, mint fél kilo jodozott konyhasoban. Minusz pontot nem lehet adni?