A+ A-

Karácsony

Mint minden karácsonykor, ebben az évben is hazaindultam, hogy meglátogassam a szüleimet. Hosszú utazás, mégis megteszem minden karácsonykor. És mindig megállok a Plútó körül keringő kis űrállomáson. Sehol sem kapni olyan jó lasagne - t, mint itt. Dokkoltam a kis gépemmel, majd egy nagy nyújtozkodás után besétáltam az étterembe. Egy egyszerú, takaros helység, fenyő lambériával a falakon, vilagoskék márvány padlóval, és titánium asztalokkal. A hangulatért a falakból áradó lágy jazz, és a kellemes, enyhén sárgás megvilágítás felelt. Vendég alig volt. Egyetlen grecsk ült az egyik asztalnál. A grecskek leginkább túlmértezett varangyra hasonlítanak, akik a hátsó lábukon járnak, az elsőkből meg duplán van nekik. Meglehetősen arrogáns faj, de ha békén hagyják őket, akkor ők is nyugton maradnak. Úgy láttam, őt is a hely specialitása, a lasagne csalt ide. Helyet foglaltam, lehetőleg távol a grecsktől, mert a csámcsogó, szürcsögő hangok nem voltak különösebben kellemesek. Az asztal közepébe épített érintés - érzékeny képernyő kivilágosodott, és elkezdtett belőle áradni a hely reklámja. Gyorsan lekapcsoltam, és a helyette megjelenő étlapot kezdtem tanulmányozni, bár úgyis tudtam mit fogok rendelni. Nagy adag lasagne, és egy pohár finom bor. Pár masodperc múlva az egyik falon kinyílt egy ajtó, és egy alig egy méter magas, enyhén porszívóra emlékeztető alakú robot gurult elő. Két teleszkópos karja egyikében a boromat hozta. Mikor odaért az asztalomhoz letette a bort, és a korábbinal majdnem kétszer gyorsabban száguldott vissza az ajtó mögé, ami rögtön be is zárult mögötte. Belekortyoltam a borba, és lehunyt szemmel élveztem, ahogy a zamata izlelőbimboimat kényezteti. Hamarosan ismét megjelent a robot, és ezúttal mindkét karját használva tartott egy nagy tányér gőzölgő lasagne - t. Elém tette, a feje tetején felvillant egy 'Jó étvágyat!' felirat, aztán ismét kiviharzott.
Mire mindet megettem tisztességesen jól is laktam. Hátradőltem, és a boromat kortyolgatva elégedettnek éreztem magam a világgal. Ekkor lépett a terembe egy újabb vendég. Egy téloni. A téloniak lényegében tökéletesen emberszerűek, eltekintve bőrük halványkék színétől. Hajuk általában ezüst színű, de van aki már látott zöld, vagy fekete hajút is. A legkülönösebb bennük az, hogy mind nőnek látszanak, méghozzá egész csinosnak. Nem tudni, hogyan szaporodnak, tényleg mind nők e, vagy csak az emberek számára látszanak annak. De tulajdonképpen nem is számít. Az emberi űrhajósok ismertették meg őket az emberi szexel, és a téloniak hamar rákaptak az ízére. Gyakran látni őket bárokban, meccseken, vagy bárhol, ahol sok férfi fordul meg. Az ember nőket egyszerűen levegőnek nézik. Ez a téloni átlagos ezüsthajú volt, fekete tornadressz - szerű ruhában, aminek viszont furcsamód magasan, szinte garbóként végződött a nyaka. A szűk ruha túl vastag anyagból készült ahhoz, hogy a legapróbb domborulat is átlátszon rajta, de így is sejthető volt, hogy téloni szokás szerint semmi sincs alatta. Körülnézett, majd mikor meglátott engem, mosolyogva indult felém. Odaállt mellém, majd mondott valamit lágy, szinte éneklő nyelvén. Amiből persze egy kukkot sem értettem. Vissza mosolyogtam rá, és vállat vontam, jelezve hogy nem értem. Erre megfogta a kezem, és finoman húzni kezdett. Felhajtottam a maradék boromat, és utána indultam. Kifelé menet még láttam, ahogy pincér robot elővágtatott, hogy eltüntesse ottjártam nyomait. Az ajtón kilépve halk gong jelezte, hogy az étkezés díjával megterhelték a bankszámlámat. A téloni egy fehér folyosóra húzott, aminek mindkét oldalán 4 - 4 ajtó sorakozott. A szálláshelyek. Hirtelen ötlettel átvettem a vezetést, és a folyosó legvégén, szemben lévő ajtóhoz vittem. Az ajtó kinyílt, mi beléptünk, az ajtó pedig kattanva bezárult mögöttünk. Mostantól senki nem jöhet be ide, amíg ki nem megyünk. Ez egy kis szoba volt, szemben egy újabb ajtóval, két oldalt pedig egy - egy székkel, meg néhány fogassal. Miközben levetkőztem, próbáltam figyelni a télonit, hogy hogyan veszi le a ruháját. De nem sikerült rájönnöm. Elég volt egy fél másodpercig másfele figyelnem, mire vissza néztem ő már meztelenül terítette a ruháját a székre.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.17 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 feherfabia 2014. 12. 25. csütörtök 06:24
7P
#10 A57L 2014. 08. 21. csütörtök 19:14
Nem rossz írás.
#9 chet 2003. 03. 9. vasárnap 11:57
végre valami újdonság...,de a következő remélem részletesebb lesz.8pont
#8 Ska-P 2002. 12. 30. hétfő 13:32
Szerintem kurva jó. :-)
#7 girnyau 2002. 10. 5. szombat 16:31
erotikus novellának 8p.
sex storynak viszont kevés 6p
de csak Így tovább Mert azért jó a story van benne egy kis fantázia amit sok társáról nem igazán lehet elmondani
#6 LinkViki 2002. 10. 5. szombat 14:42
Elég jó csak részletezni kellett volna jobban,igazatok van!8pont
#5 a 2002. 10. 5. szombat 00:47
Határozottan jó volt. A végén a "csattanó" is tetszett. (avagy, hogy nem ingyen volt a sex)

Viszont csatlakozok az előttem hozzászólókhoz: túl rövid, és a sex összecsapott lett. De ettől még cool! Csak így tovább!
#4 Pete 2002. 10. 4. péntek 14:39
Remek! Még több scifit!
A történet kicsit összecsapott volt, de kategóriájában az első ami megjelent, csak így tovább!
#3 Béla 2002. 10. 4. péntek 13:18
Tulajdonképpen ez az egy hiányzik a Star Wars-ból: az igényes szex. Bár ez egy kicsit kapkodós lett... A sci-fi miatt 10 pötty. Még több ilyet, de még inkább jobbat!
#2 Darklord 2002. 10. 4. péntek 00:52
Hmmm. Nocsak, ide is betört a sci-fi? Tetszik, határozottan tetszik, van benne fantázia. Csak aztán majd születnek a félvérek :) 7 pont
#1 Törté-Net 2002. 10. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?