A+ A-

Kate kívánsága

Írta: NixPixer Pussy Barber
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e - mail - t... :>
2011. július
Kate idegesen kopogott Linda ajtaján. Kíváncsi volt, vajon tényleg teljesülhet - e a kívánsága. A ház körül több autó is állt, ami azt jelentette, hogy Linda nagyon jól megszervezte a vendégséget.
Kinyílt az ajtó, és Linda fogadta Kate - et. Miközben a házigazda beinvitálta, Kate látta, hogy a nő egyrészes ruhája nemcsak a dekoltázsát mutatta meg jól, hanem csípőig fel volt vágva a combjánál is. A hátsó udvarból és a filagóriából hangok hallatszottak. A nappaliban nem volt senki, de Linda azért már begyújtott a kandallóba.
- Szép hely - gondolta Kate.
Linda bekísérte Kate - et egy hátsó szobába, ahol Torre várta. Linda javasolta, hogy Kate igyon egy pohár bort, és lazuljon el, mielőtt levetkőzne. Torre azért volt ott, hogy mindenben segítsen neki.
- Bármikor meggondolhatod magad - mondta Linda. - Kevesen tudják, hogy ez az egész rólad szól. Ha meggondolod magad, legfeljebb csapunk egy jó bulit.
Kate bólintott, megköszönte Lindának, és nézte, ahogy a nő becsukja az ajtót maga mögött. Kate és Torre egymásra néztek. Kate szőke haja nagyon szexi volt, Torre - t hosszú, barna fürtjei és arcának kontúrjai igazi szexi bombázóvá varázsolták.
- Elmondta neked? - kérdezte Kate, és töltött egy kis vörösbort.
- Igen - felelte Torre. - Nagyon tetszik az ötlet.
Kate leült, és végiggondolta. Minél többet gondolkozott rajta, annál jobban vágyott rá. A csiklója már a gondolattól is bizsergett, a puncija benedvesedett, áztatta a bugyiját. Megkérdezte Torret, hányan jöttek el ma este, és örömmel hallotta, hogy huszonhat férfi és ugyanennyi nő jött el. Huszonhat férfi már elég ahhoz, hogy valóra váltsák az álmát.
Kate felállt, és vetkőzni kezdett, levette blúzát és melltartóját. Torre figyelte, és Kate szép, vékony testét dicsérte. Különösen a mellét, ami nem volt nagy, de tömött, kerek. Torre - nak különösen Kate sötét bimbói tetszettek. Ezután Kate farmere következett, majd a bugyija. Torre mosolyogva figyelte Kate punciját. Kate felkapta a bort, és visszaült a székbe, egyik lábát átvetette a díszes karfán.
- Megmondhatom Lindának, hogy készenállsz? - kérdezte Torre.
- Még nem - mondta Kate. - Egy kicsit rá kell készülnöm.
Torre Kate meztelen testében gyönyörködött.
- Talán segíthetek - mondta.
Kate Torre - ra nézett, figyelte a szexi, barna csajt aki még mindig az utcai ruhájában térdelt előtte. Kevés ennyire merész nővel volt még dolga. Huszonhat éves koráig sok szeretője volt, de egyikük sem tüzelte fel őt ennyire. Csak figyelte, ahogy Torre előrehajol, ránéz, és a jóváhagyását vagy az elutasítását várja. Mivel egyik sem érkezett, Torre Kate ajkacskáihoz nyomta a száját, nyelvével kört húzott a puncija körül.
- Óóóó - sóhajtotta Kate. - Ez olyan jó!
Torre érezte Kate nedvességét. A szőkeség máris beindult, teste érzékennyé vált. Torre nyalta és szopogatta Kate kis csiklóját. Torre is kezdett beindulni, és tudta is, miért. Kate vágya teljesen új oldalról közelítette meg Torre szexualitását. Torre olyan nő volt, aki szenvedélyes vadállattá tudott válni az ágyban, Kate viszont ártatlan, aranyos amerikai lánynak látszott. Kegyetlenül izgató volt, ahogy meztelen lábai között térdel egy nő, és nyalja a csiklóját.
Kate csípője lassan, ritmikusan körözni kezdett. Torre nyelve folyamatosan ostromolta, kezével pedig felnyült, és a szőkeség bimbóit vette kezelésbe. Kate melle lágy volt, de finom és meleg, Torre szerette volna hazavinni pár óra gyönyörért.
Kate csípője gyorsabban mozgott, arca elvörösödött. Torre leállt, tudta, hogy Kate beindulva akarja elkezdeni nagy kalandját.
- Szólok Lindának, hogy készenállsz - mondta csendesen. Kate bólintott.
Torre megkereste odakinn Linát, és a fülébe súgta, hogy Kate készen áll. Linda mindenkit behívott az udvarból. A szoba közepére lépett, és figyelmet kért. Mindenkinek megköszönte, hogy eljött, és elmondta, miért szervezte ezt az összejövetelt: részben a szokásos havi swinger alkalom miatt, részben egy barátnőjét akarja ezzel meglepni. Az emberek mormogni kezdtek, kíváncsiak voltak, ki a szerencsés.
- A neve Kate - mondta Linda - , és azt szeretné, ha úgy menne minden tovább, mintha ez csak egy baráti koktélozás lenne, igaz, néhány apró különbséggel.
Az emberek kezdtek érdeklődni, és Linda felvázolt nekik néhány dolgot, elmondta, Kate milyen reakciókat szeretne, és hogy nem kell észrevegyék meztelenségét. Mindenki örömmel csatlakozott a programhoz, és Linda felszólított bizonyos férfiakat, hogy menjenek vele a konyhába.
Közben Torre visszatért Kate - hez, aki éppen a puncijával játszott. Torre elmondta neki, hogy Linda perceken belül értejön, és hogy ideje előkészülni.
Torre kinyitott egy fiókot, és hozzálátott, hogy Kate - re adja a jelmezét. A bőrszíjak a mellén kereszteződtek, Torren szilárdan rögzítette hátul őket, így egy kicsit kiemelték Kate mellét, aki felvette a széles bőr karkötőket, és a nyakörvet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.68 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2013. 12. 6. péntek 06:10
Nagyon jó.
#8 Pavlov 2011. 09. 7. szerda 19:23
Köszönöm!
#7 Shavo 2011. 09. 7. szerda 13:11
Jó.
#6 Pavlov 2011. 09. 7. szerda 07:45
Nagyon köszönöm!
#5 v-ir-a 2011. 09. 6. kedd 18:24
huh, ezt élvezet volt még olvasni is.... megy a 10 pont tőlem
#4 Pavlov 2011. 09. 6. kedd 17:50
Örülök, hogy tetszik!
#3 pali13 2011. 09. 6. kedd 13:13
Kapott a kicsike
#2 gyuri0926 2011. 09. 6. kedd 07:47
szeretem az igazi kéjsóvár ribancokat
#1 Törté-Net 2011. 09. 6. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?