A+ A-

Fura egy család 2. rész

Zokogtam és tudtam óriási butaságot csináltam. Vártam a bátyám mikor töri rám az ajtót és veri szét jogosan a fejemet. Már csendben zokogtam és minden zajra még inkább összerezdültem. Halk kopogás hallatszott és Csilla hangja szűrődött be az ajtón keresztül:
- Keresztanyu! Keresztanyu! Bejöhetek? - azonnal elcsukló hangon válaszoltam.
- NEM ! Most haggy!
Hallottam távolodó lépteit majd megéreztem a csendet és annak a fájdalmát. Teltek a percek talán órák és mindenféle rémség átfutott az agyamon. Egy szirénázásra is megrettentem, most jönnek értem és visznek el. Talán éjfélt üthetett a hallban az óra mikor kivánszorogtam wc - re, de testem a tehertől szinte összeroppant, bokámon, csuklómon éreztem a rab láncot. Próbáltam aludni, de mindig rémségekre riadtam leizzadva. Hol a bátyám jött kalapáccsal szétverni a fejem, hol az utcán voltam prédának kitéve, hol a munkahelyemen mindenki csak sunyított és mutogatott a hátam mögött rám, hol azt láttam az újságokban vezércikként, hogy egy nagy cég kiemelt vezetője mit tett a családtagjával, hol az interneten minden oldalon én voltam egy kitakart arcú nővel meztelenül és ocsmányabbnál ocsmányabb szövegek. A legrosszabb hajnalban volt mikor a férjem állt az ágyam felett és azt kiabálta, hogy a család szégyene vagyok és megtagad. Erre csapzottan ugrottam fel, remegő lábakkal támolyogtam a fürdőszobámba a tükörben a szeme egy fekete gödörbe volt. A zuhany alatt hideg vizet csapattam magamra mitől rosszabb lett hisz már nem csak a fáradságtól, de a hideg víztől is reszkettem. Magzat pózban kuporodtam az ágyamra és egyszer csak lépteket hallottam. Megint Csilla volt.
- Keresztanyu, gyere reggelizni. - nem válaszoltam, de összerezzentem, megnyikordult az ágy ebből tudta fent vagyok megismételte, mire kiválaszoltam.
- Köszönöm nem kérek.
Ismét lement majd jó félóra múlva egy kocsi ment el. Reméltem a bátyám, hisz most igazán féltem a dühétől és talán az idő majd enyhíti azt. Már majdnem elaludtam mikor kopogást hallottam az ajtómon, de azonnal nyílt is ki. A bátyám állt meg a küszöbön egy trikóban és egy rövid nadrágban. Lentről nézve nagy, félelmetes és dühösnek tűnt. Most igazán a meztelenségem zavart leginkább és az a pár másodperc ami óráknak tűnt, hogy csak állt az ajtóban, majd belépet egyet és szinte rám förmedt.
- Na mi ez a viselkedés! - riadtan néztem rá, összerezzentem és remegő lábakkal felálltam, próbáltam takarni a puncim és a melleim. Vártam, hogy közelebb jön és megver. Igaz soha ne bántott még gyerekként sem, de a mogorvasága, mély hangja, délceg tartása mindig is félelmetes volt számomra.
- Ne haragudj kérlek! Nem tudom visszacsinálni, tégy velem bármit, verj meg, tagadj ki, ölj meg! - válaszoltam már sírva. Ő csak állt és nézett az összeérő szemöldöke miatt nem tudtam eldönteni mi jár a fejében, majd hozzám lépet és magához ölelt, simogatta a meztelen hátam. A sírásom zokogásba ment át, remegett egész testem a szégyentől és a fáradságtól.
- Ne butáskodj, én azt a viselkedésed nem értem, hogy nem is jössz még enni sem. - mondta ugyanazon a hangszínen. Én persze teljesen bezavarodtam hisz verés, szidás helyett ölelést, védelmet és simogatást kaptam. Puszilgatta a homlokom, hajam és vigasztalásul csitítgatott amitől kicsit alább hagyott a zokogás és csak az üres értetlenség volt az agyamban. Én a durva leteremtésre vártam ami jogos lett volna ahelyett kedvesség, simogatás, puszilgatás. Én még mindig a kezem köztünk tartottam a védekező, takaró pózomban.
- Meg se öleled a bátyádat - súgta már kedvesen a fülembe. Erre lassan kihúztam a kezeim közülünk és visszaöleltem. Pár másodperc után lassan az ágy felé kezdett tolni. Leültetett, mellém ült , fejem a vállára hajtotta, fogta a derekam és simogatta a kezem, karom, néha a pocakom. Megnyugtató volt az egész. A sírásom is kezdett alább hagyni, melegség öntött el és mérhetetlen álmosság. Szinte már Ő tartott. Lassan elkezdett lefektetni az ágyon, maradt ő ülve és simogatta a hajam, vállamat.
- Aludj Jucus, aludj! - hallottam már félálomban. Persze pillanatok alatt elszenderedtem. Nem tudom menyit alhattam, de kellemes álom közepette kezdtem ébredezni. A férjem simogatta a melleim és a másik kezével a cunámat izgatta. Éreztem közel vagyok a halála óta ismert éjszakai orgazmusoktól, bár azok nem voltak annyira élethűen izgatóak. Nem mozdultam, csak figyeltem már félig éberen csukot szemmel és nagyon valódinak tűntek az érintések. Szinte teljes éber állapotomba kerültem, már nem álomképként éreztem a bizsergést és résnyire megnyitottam a szempillám. Megrettentem összerándultam, hisz a bátyám ült ott és simogatta a mellem, cunám. Fel akartam ugrani, de erőtlen kísérletem a mellem simogató keze megállította, majd felső testével nagyon finoman rám feküdt és fekve tartott. Már Ő is meztelen volt. A fejünk egymás mellett és a fülembe suttogott már lágy hangon.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.82 pont (71 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 joozsi 2017. 11. 7. kedd 16:30
Folytatni kék!
#8 zsorzs29 2017. 05. 19. péntek 15:40
Folytasd
#7 cscsu50 2016. 12. 13. kedd 12:45
folytasd
#6 vakon54 2016. 12. 12. hétfő 12:37
Csakannyi a hozzászólásunk feleségemmel hogy folytazsd.
#5 veteran 2016. 12. 12. hétfő 09:24
Tetszik, folytasd.
#4 deajk2008 2016. 12. 12. hétfő 09:15
imádom a családon belüli szexet... 10p folytasd
#3 listike 2016. 12. 12. hétfő 07:37
Nem tetszett.
#2 A57L 2016. 12. 12. hétfő 05:13
Jó történet.
#1 Törté-Net 2016. 12. 12. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?