A+ A-

Ajándék 2. rész

Néztem a plafont. Igazából nem nagyon láttam semmit, mert még mindig annak a fantasztikus élménynek a hatása alatt álltam ( feküdtem ), ami az előbb történt meg velem. Nem tudtam hova tenni a dolgot. Ha délelőtt azt mondja nekem valaki, hogy éjszaka egy csodálatos lány elrepít a gyönyörök felhői közé, kiröhögtem volna.
Nagyjából tisztában vagyok azzal, én milyen vagyok, és hogy milyenek a nők. Persze ezekben a lényekben pont az a legvonzóbb, hogy kiszámíthatatlanok, kiismerhetetlenek, hogy nem lehet őket tipizálni. Mégis, nem szokott ilyen egyszerűen összejönni a dolog. A lányok szeretik, ha "vadásznak" rájuk, ha megy a flört, indul a kapcsolat. Aztán persze, ha minden jól alakul, ugyanaz lesz a vége. De az, hogy egyetlen este alatt, ilyen egyszerűen és magától értetődően történjenek a dolgok az nem általános. Legalábbis nálam nem az. Valahogy minden olyan egyértelműen, szinte természetesen történt. Az, ahogy egymáshoz értünk, olyan volt, mintha már sokadszor keresnénk egymás kedvét, mintha nem először csinálnánk. Nem igazán értettem.
A fürdőszobában Kriszti elzárta a csapot, hallottam, ahogy becsukja a ajtót. Átfutott az agyamon a kérdés, mi lesz most? Ahogy belépett, lekapcsolta a villanyt. Szinte alig láttam. Odajött hozzám, fölém hajolt és könnyedén megérintette a szájával a számat. Megint az a kellemes mentolos illat.
- Nem tusolsz le ? - kérdezte, bár szinte felszólításnak tűnt - a kék törcsi a tiéd.
- Dehogynem - válaszoltam kicsit meghökkenve, aztán az utcáról beszűrődő fényeknek köszönhetően viszonylag baj nélkül kibotorkáltam a fürdőszobába.
Tisztaság és rend volt. Attól, hogy Kriszti zuhanyozott egy kis pára lengte be a fürdőszobát, és kellemes illat. A fogason ott lógott egy hatalmas kék fürdőlepedő mellett egy halványszürke, még nedves törölköző is. Beleálltam a kádba, megnyitottam a vizet. Nagyon jól esett a langyos vízsugár, csak most vettem észre milyen fáradt vagyok. Nem volt egyszerű ez a nap. Tusfürdőt keresve körülnéztem és megláttam a kád szélén "for man - t". Nem lehet ennyire figyelmes valaki! Törölközőt is kapok, tusfürdőt is, ez a lány igazán nem átlagos!
Megtörölköztem, a törcsit a derekam köré csavartam.
Megint körül néztem a fürdőszobában. Nem is tudom, talán annak a jelét kerestem, van - e férfi Kriszti életében. De nem láttam se borotvát, se papucsot, se férfi dezodort. Persze a szekrénybe nem kukucskáltam be, annyira azért nem vagyok bunkó. Ahogy a mosdóra néztem újabb meglepetésként egy becsomagolt fogkefét vettem észre. Szóval ez is nekem van kikészítve. Fogmosás közben megéreztem a közvetve már jól ismert mentolos ízt.
Kinyitottam az ajtót, kellemes, halk zenét hallottam. A szobából halvány fényt láttam kiszűrődni. Ahogy megálltam az ajtóban láttam, hogy Kriszti meggyújtott két gyertyát. O az ágyán feküdt. Jó széles franciaágya volt, valami sötét színű ágyneművel. Ahogy oldalt feküdt az ágyon a fejét megtámasztotta a kezével. Mosolygott, megütögette maga mellett az ágyat és azt mondta:
- Ide jöhetsz!
Gyönyörködve néztem. az egész annyira hihetetlen volt! A gyertyafény pont annyira volt elég, hogy minden lássak, de valamiféle sejtelmes hangulatot is árasztott. Ahogy lefeküdtem mellé, meg kellett állapítanom, hogy nagyon szép teste van. Formás, izmos, egyenletesen barna mindenhol. Éreztem a bőréből áradó illatot, ugyanazt, amit a fürdőszobában. A haját valamivel hátra fogta, jól láthattam a szemeit. Mosolyogva nézett rám, a szeme huncutan csillogott.
- Na mi van, Főnök? - kérdezte, és én nem tudtam, hogy komolyan beszél - e.
- Nem vagyok a főnököd! Egyébként semmi sincs, csak nézlek, mert szép vagy.
- Köszönöm, aranyos vagy - megérintette a mutatóujjával a számat - ügyes a szád. Finom volt amit csináltál.
Teljesen elképedtem. Ez a lány aztán tényleg különleges. Egyszer elpirul, ha valami sikamlósat mond az ember, máskor meg olyanokat mond, hogy kettéáll a fülem.
- Örülök, hogy tetszett - mondtam, mert nem tudtam mit kellene válaszolnom. - Nekem is jól esett a járandóság.
Egyszerre nevettük el magunkat. Ahogy nevetett a mellei fel - le ugráltak. Hanyatt dől az ágyon, én pedig fölé hajoltam.
Megfogta a nyakamat, csókolózás közben simogatta a hátamat, a körmeivel egészen finoman karcolgatta a bőröm. Éreztem, hogy a farkamnak is tetszik ez a becézgetés, elkezdte emelgetni a fejét. Kriszti szája egyre követelődzőbb lett, erősen csókolt, a nyelve forgott a számban. Én is simogattam, ahol értem, a haját, a nyakát, a vállát. Az ujjaim követték gerincének ívét egészen le a félgömbök közé. Az egyik combját átemelte a derekamon, a hasát egészen hozzám nyomta. Ahogy a kezem egyre lejjebb haladt megéreztem, hogy újra kíván engem, megint akarja. Szeméremajkai nedvesek voltak és duzzadtak. Érintésemre egy kicsit mindig megremegett, és ujjam egyre könnyebben csúszkált kelyhében, már megint vibrált a puncija. Amikor véletlenül hozzáértem a másik nyíláshoz éreztem, hogy összeszorítja.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.75 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 Andreas6 2017. 12. 17. vasárnap 09:19
Jó kis hidegzuhany jött a végén. Ennyit a romantikáról. Az írás tetszett.
#12 vakon53 2016. 05. 12. csütörtök 15:50
Ezcsak 10 pontlehet.
#11 listike 2014. 06. 15. vasárnap 16:20
Jó volt.
#10 A57L 2014. 01. 11. szombat 07:55
Egész jó.
#9 genius33 2013. 02. 1. péntek 14:23
Fincsiiiii nyes
#8 HUH 2002. 10. 25. péntek 11:22
Hihetetlen! Nagyon tetszett! Kifejezetten csattanós! Remélem egyre több ilyen szinvonalas írás lesz!
#7 Dezso 2002. 10. 11. péntek 09:18
Nagyon eredeti ez a fordulat a vegen! 10-es!
#6 dr love 2002. 10. 5. szombat 20:42
basszus, ez én vagyok... nekem is volt egy KRisztám, aki pont ilyeneket tudott:-)) ez komoly, 10est neki!!!
#5 Su 2002. 10. 4. péntek 23:20
kegyetlen...
#4 Gab 2002. 10. 4. péntek 15:35
Én úgyszintén :-).
#3 Pety 2002. 10. 4. péntek 07:45
Kemény a fordulat a végén, de nagyon jó a történet!Kiváncsi vagyok, lesz-e folytatása?!
#2 bb 2002. 10. 4. péntek 00:40
nagyon cool... kar hogy csak 10-et lehet adni ra...
#1 Törté-Net 2002. 10. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?