A+ A-

Három éjszaka 2. rész

A második éjszaka nagyjából úgy kezdődött, mint az első. Lucien ismét vacsorával várta a szalonban. Fekete ruhában állt a kandalló mellett, a lobogó tűz táncoló árnyat vetett a kőfalakra. Amikor Aveline lecsúsztatta magáról az arcát takaró csuklyát, Lucien szembefordult vele, megigézte a kámzsa surranó nesze.
A lány az ajtó előtt állt. DuFeron olyan elmélyülten nézte, melyre nem volt szava, a levegő hirtelen úgy megsűrűsödött közöttük, hogy alig tudta belélegezni.
Lucien kimért, lassú léptekkel közeledett hozzá. Aveline szíve úgy dübörgött, mint vágtató lovak patája alatt a föld. Tudta mi következik, ismerte csókja ízét, kezének érintését a testén. Tudta, micsoda örömök várnak rá az éj hátralévő felében.
- Tehát nem ijesztettem el örökre? - túrt a hajába ujjaival. Hangjába élcelődés vegyült. - Csaknem biztos voltam benne, hogy nem jön el újra a tegnap éjszakai kis virtuskodásunk után.
Pír öntötte el Aveline arcát.
- Nem félek öntől Lucien.
Nevetést kapott válaszként.
- Valóban? Nem?
Aveline felvonta a szemöldökét.
- Az előző éjszaka után úgy vélem már nem képes meglepni semmivel.
A férfi ajka mindenttudó mosolyra görbült.
- Biztos benne?
Mosolya felizgatta Aveline-t.
- Semmiben sem lehetek száz százalékig biztos uram, ha önről van szó.
- Jól van. - Lucien kigombolta a lány ruháját és egyetlen mozdulattal lehúzta a válláról. - Mert ma este meztelenek leszünk.
Aveline tettetett közönnyel válaszolt.
- Voltam már kettesben önnel mezítelenül.
- Egész éjszaka - csillant meg a férfi szeme. Aveline háta mögé csusszant és olyan szakavatott mozdulatokkal oldott meg minden fűzőt és gombot, hogy a legrátermettebb cselédlány is megirigyelhette volna. - Egész éjszaka Aveline - suttogta, ajkával a fülét csiklandozva. Ajkának forrósága áthevítette a lányt. - Meztelenül eszünk. Szeretkezünk. Alszunk. Meztelenül ... mindent.
- Eszünk? - valami csoda folytán nem remegett meg a hangja.
- Meztelenül fog vacsorázni. - Lecsúsztatta a lány ruháját, szabaddá téve melleit, melyet már csak egy vékony kis kombiné takart. Lucien szégyentelenül kihasználta előnyös helyzetét, előrenyúlt és megragadta őket. - Meztelenül alszik. Meztelenül sakkozik.
- Én nem ..nem tudok sakkozni. - Aveline térdei rogyadoztak. Nekidőlt a férfinak, szempilláit leeresztve adta át magát a tapasztalt kezek simogatásának.
- Megtanítom. - Ajkát a lány nyakának szorította, nyelve sebesen járta be a hófehér bőrt. - Első lépés: a király sakkot ad a királynőnek.
Karjába kapta a lányt, és felvitte a lépcsőn a hálószobába.
...
- Jöjjön ide kedvesem - rántotta le a vékony takarót a lányról, szeme elé tárva meztelen idomait. - Megtanítom sakkozni.
Pír ömlött el Aveline arcán. Bár nem tudta megmagyarázni, hogy miért zavarja annyira meztelensége.
- Sakkozni? Azt gondoltam a maga fajta férfiak nem sakkal múlatják az időt egy ilyen órán.
- Miért ne? - Amikor Aveline kinyúlt, hogy visszahúzza magára a takarót, játékosan a hátsójára csapott. A lány felsikkantott, s a fenyegető pillantás, amit a támadójára lövellt, megnevettette a férfit. - Hagyja a csudába azt a takarót maga engedetlen csitri. Nem emlékszik, mit mondtam, mielőtt feljöttünk?
- De - ellenkezett volna Aveline, amikor rájött, hogy Lucien komolyan gondolta a dolgot. - Nem tanulhatok meztelenül sakkozni!
- Már hogyne tehetné! Ne feledje, én nem öltözöm fel.
A lány hirtelen pillantást vetett Lucien lába közé, majd rádöbbenve, mit tesz, felemelte tekintetét.
- Azt hittem viccel.
A férfi felnevetett.
- Sosem viccelek, ha meztelenségről van szó, drágám.
Egyetlen mozdulattal elfojtotta a lány tiltakozását és nemsokára már ott ültek a sakkasztal mellett, a tűzhely közelében. Aveline felhúzta a szemöldökét, annyira koncentrált a feladatra.
Az első zavart követően Aveline élvezni kezdte a lángok vetette árnyak játékát a férfi izmos, mezítelen vállain. Lucien haja kékesfeketén csillogott, ahogy elgondolkozva a sakktábla fölé hajolt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.56 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 papi 2013. 09. 9. hétfő 08:05
Ez sem rossz.
#1 Törté-Net 2007. 03. 24. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?