A+ A-

Lépjünk le, lépjünk félre

Ahogy előzőleg megbeszéltük, Diával leléptünk a vállalati buliról, nem nekünk való ez az öltönyös flancolás. Elmondása szerint nem is ezért csípte ki magát, hanem hogy engem lenyűgözzön, és sikerült. Hosszú szárú csizma, fekete necc harisnya, és (a rettentő hideghez képest) sötét mini-szoknya. Fekete fölsőjére érzékien, mint egy vízesés ereszkedett le szőke haja, és válla kecsesen emelkedett ki ruhája alól. Türelmetlenül adtam neki a jelzéseket, miszerint ideje a távozásnak, 1 órát töltöttünk a partin.
Külön mentünk az autómig, ami azt illeti volt titkolni valónk, hadd ne részletezzem, de pont ettől volt szép. Mindketten tudtuk, mit akarunk egymástól.
Megálltam a kereszteződésben, reflektoraim pont az eldugott kis panzióra világítottak az utca túloldalára. Valami halvány fény pislákolt odabenn, reméltem, hogy fogadnak még minket. Ugyan nem törte volna meg a lelkesedésem, ha az autó hátsó ülésén kell magamévá tennem Diát, de ágyhoz párnák közt azért nekem is több kedvem lett volna, hát még neki.
- Randiztál már motelben?
- Ami azt illeti még nem.
- Izgalmas lesz, meglátod... mint a filmekben.
És úgy is alakult, mondhatni az egész este, na de nem ugrom át a részleteket, hisz azokban rejlik a lényeg. És iménti hasonlatomhoz vissza kell még kanyarodjak, ugyanis minden apró részlet ezen az éjszakán pont olyan volt, mintha egy filmbe csöppentünk volna. Benyitva a panzióba egy fiatal srác irányította ránk a tekintetét, pincér küllemére jól odafigyeltek a "kellékesek". A köszönés után meg sem várta, hogy azonosítsam magam, csak annyit kérdezett:
- 1 szoba, francia ágy, reggeli?
- ... az lesz.
És mennyire hogy az lett. Szó nélkül feltipegtünk, és néhány perc szusszanás után el is kezdtem ráhangolni magunkat az esti tartalomra. Bevezetőnek néhány csók, gyengéd simogatással csokorba kötve, hogy felengedjen a láthatóan kissé feszült partner. Megnyugtattam, majd meginvitáltam egy közös zuhanyozásra, mondván mossuk le a ránk rakódott port (noha maximum 3 órája fürödtünk le mindketten). Kissé zavartan mondott igent, de fő a kimondott szó, és hogy sok legyen a gőz, nem igaz?!
A vetkőzésben mindig élen jártam, most sem volt ez másképp. Nem éppen szégyenlős partnerem a fehérneműig jutott (feltehetően szándékosan), mire én Ádámkosztümben díszelegtem mögötte. Meglepte, amikor átkaroltam hátulról. Máig sem tudom, hogy én leptem meg, vagy a fenekéhez préselt vad indulatom...
Segítettem neki megszabadulni a felesleges ruháitól, majd tömör egyszerűséggel a zuhany kabinba tessékeltem, mint egy úriember. Így is viselkedtem vele egész zuhanyozás alatt, nem méregettem, jóformán ügyet sem vetettem a még addig soha nem látott intim testrészeire, furdalt is a kíváncsiság.
Nem akartam, hogy lássa, mennyire ki vagyok rá éhezve. Igyekeztem e helyett forró pillanatokat okozni neki. A "megmosom a hátad" tökéletesen közhelyesen hangzik, nem hordoz magában ajánlatot, még is mindig bármi kisülhet belőle, és tudtam, hogy ezt ő is így gondolja. Hátat mert nekem fordítani, az este után egyébként nem biztos, hogy ezt még egyszer megteszi. Lassan kezdtem el mosni a szivaccsal, közben csókolgatni kezdtem a vállát, lassan a tarkója, majd fel a fültöve irányába haladva. Amikor elkezdte hátrahajtani a fejét, tudtam, hogy sínen vagyok. Egész közel léptem hozzá, két karjával hátranyúlt, és a csípőmbe kapaszkodott, szorított magához és fejét a vállamra hajtotta. A feszültség folyton nőtt, mint ahogy a farkam mérete is, amit sikerült még időben Dia alá tuszkolnom, gyengéden a szemérem dombjaira. Nem mozogtam, hagytam, hogy megegye a fene. Mocorogni kezdett és éreztem, hogy magában akar tudni, de nem engedtem a csábításnak, ez még csak játék, gondoltam. Szó mi szó, azért a belőle kiváltott fizikai reakció megviselt. Éreztem, hogy nem a víz teszi sikamlóssá köztünk az intim viszonyt, a víz soha nem ér fel a hüvelyváladék istenadta erejével. Karjaimmal átfonva közben finoman öleltem, simogattam, masszíroztam a melleit, csókoltam a nyakát, miközben halk, apró nyögéseket hallatott. A forró víz kígyózva csordogált végig a testünkön, a pára lassan befedte a kabin üveg falát...
- Végeztünk is, én tiszta vagyok.
Szóltam váratlanul, és ki is léptem nyomban a kabinból, magam köré tekertem egy törölközőt és indultam a szobába. Dia észbe sem kapott, csalódott arccal nézett utánam, ahogy faképnél hagyom. Amíg rendbe szedte magát én elkezdtem kipakolni a "filmes" kellékeket. Illatos mécsesek, tartók, füstölő, masszázsolaj, selyemkendők, és laptop, mert az egész semmit nem ér, ha nincs hangulatos zenei aláfestés. Gondolom mindenki kitalálta, mi mire való, nyílván Dia is, de a selyemkendőkre ő is furcsán nézett, nem ecseteltem neki, majd meglátja.
Elém lépett nyakig bebugyolálva, és a kis kellékeimet kezdte el méregetni, nem hagytam sokáig fantáziálni. Magamhoz öleltem és az ágyhoz léptem vele. Beszélgettünk egy keveset, éreztem, hogy az eleji feszültség szerte foszlott benne a zuhanyzás alkalmával.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.07 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2014. 10. 3. péntek 05:05
Jó.
#2 Tábornok 2010. 06. 3. csütörtök 02:30
Nagyon joó!
#1 Törté-Net 2008. 01. 24. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?