A+ A-

Angyali történet 3. rész

Vajon itt lesz-e, amikor felébredek? Evvel a kérdéssel aludtam el, de az álmom nyugtalan volt. Kint még sötét van, a redőny résein még nem szűrődik be fény. Ilyenkor, ősz vége felé későn világosodik. De a szobában halvány fény dereng. Apró csillagok hunyorgó fénye világít a plafonról, a szekrény mögül kilátszik a Hold sarlójának csücske.
Most ébren vagyok, vagy álmodok? Már régen tudom a választ: nem tudom eldönteni.
Régebben próbálkoztam avval, hogy a benyomásaimat a valósághoz hasonlítsam. Legutóbb is azt álmodtam, hogy csapágyakat tervezek és akkor azt hittem, hogy tudatosan tudom, hogy gépészmérnökként ez a tevékenységem. Pedig most tudom, hogy geográfusként a Földön szinte minden érdekel, de a csapágyak és egyéb gépelemek biztosan nem, de nem is értek hozzájuk. Az sem lehetet valóság, hogy egy hűvös, sötét szobában egy angyal mellett aludtam el. Most valóságos a szoba: a csillagok a helyükön vannak, és mellettem...
Jéé! Az lehet, hogy az angyal valóság volt? Itt látom magam mellett popójának az immár jól ismert kontúrjait a derengő fényben. Meztelenül, kitakarva alszik a meleg szobában.
Talán megérezte álmában, hogy hosszasan bámulom, megmozdul. Hanyatt fordul, mellei a légzés ütemére incselkednek velem, lábait szétvetve puncija felkínálkozik. De szeme még csukva, bár szempillája remeg, ami a félálom jele.
Nem állhatom meg, hogy ne kezdjem simogatni a nagyajkak közötti kissé szétnyílt rést. Két ujjal óvatosan még jobban szétnyitom, hogy középső ujjamat mélyebbre ereszthessem, a hüvely bejárata körül simogatom körkörös mozdulatokkal. Még mindig csukott szemmel is gyorsan reagál - ez alighanem az esti csata utóhatása - még jobban szétnyitja térdeit és apró sóhajok szállnak fel ajkáról. Hamarosan érzem, hogy puncija nedvesedik és jobb keze, még álmában, elindul a punci felé. A szétnyitott nagyajkak között hamar rátalál csiklójára és ujjbegyével kezdi simogatni, majd két ujjával morzsolgatja. Középső ujjamat benyomom hüvelyébe és belülről folytatom a simogatást. Sóhajai egyre intenzívebbek, apró remegéseket és a punci izmainak reflexmozgásait érzem. Kinyitja szemét, tekintete még (már?) homályos. Rám néz, mintha emlékezetében kutatna, azután elmosolyodik.
- Segíthetnél egy kicsit jobban. Ugye, nem kell mindent egyedül csinálnom? - kérdi pajkosan és punciját lágy csípőmozdulatokkal kezemhez dörzsöli.
A felszólítás egyértelmű, megfordulok és ujjai között nyelvemmel keresem a csiklóját. Kezét nem húzza el, hanem megtalálva nyelvemmel a mozgás összhangját, együtt folytatjuk az izgatást. Amikor csiklóját az ajkaim közé veszem és megszívogatom, ujjával hüvelyéhez vándorol és az enyém mellé csúsztatva, ott játszunk együtt. Azután ajkaimmal elengedem a csiklót és csak nyelvem hegyét hagyom ott, akkor ujjaival visszatér csiklójához. Mindez olyan összhangban folyik, mintha évek óta ezt gyakorolnánk. Erősen felizgult állapotának tudható be, hogy alig néhány ilyen váltás után csípőmozdulatai egyre erőteljesebbé válnak, hüvelyizmai néha erőteljesen megszorítják ujjamat, és közben egyre nagyobb ütemet diktál. Hirtelen combjai úgy megszorítják fejemet, hogy levegőt is alig kapok, combjaival befogott fülemmel is hallom az élvezet feltörő kiáltását. (Egyébként csendes utcánk lakói aznap valószínűleg valamilyen általuk nem azonosítható forrásból származó hajnali riadóra ébredtek.)
Combja szorítása enged, combjait újra széttárva engedi, hogy kéjének nedveit kóstolgassam puncijából, közben intenzív mozgással csúszkál le-fel a még mindig hüvelyében levő ujjamon. Az élvezet édeskés nedve erősen felizgat, vagy az, hogy másik kezével lágyan szánkázik férfiasságomon (valószínűleg izgalmi állapotomat ő már régebben észlelhette, de én nem értem rá odafigyelni).
Most hanyatt fordít és két kézzel izgatja farkamat, majd lágyan szájába veszi és nyelvével köröz a makkomon. Egyik kezével a golyóimat simogatja és szívásai egyre erőteljesebbek. A vágy egyre jobban feszül bennem és várom a folytatást. (Mintha látható, többnyire ő irányít és én ezt nagyon élvezem.)
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.69 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 deajk2008 2015. 12. 17. csütörtök 18:10
nagyon jó csak így tovább folytasd ...
#4 Andreas6 2015. 01. 12. hétfő 19:36
Jó, de egyre rövidebbek a részek.
#3 papi 2013. 11. 15. péntek 14:41
Nem rossz
#2 A57L 2013. 09. 29. vasárnap 06:35
Egész jó.
#1 Törté-Net 2007. 06. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?