A+ A-

Ami el sem kezdődött...

Fiatal ismerősöm kért tőlem tanácsot a napokban. Okosat mondani nem tudtam neki, de a történet, amit szeretnék megosztani veletek, érdekes.
Nos barátom, nevezzük Misinek, idén érettségizett. A banketten összejött az egyik osztálytársával, legyen mondjuk Kriszti.
Tudod, Krisztit rég kerülgettem már, de valahogy sose sikerült a dolog. Körülötte mindig tucatjával zümmögtek a fickók, ő pedig élvezte a népszerűséget. Nem egy dekoratív, állandóan magát kenceficéző csaj, de óriási humora van. Olyanokat tud nevetni, hogy rázkódnak körülötte a falak, és mindenki kedveli.
A bankett jó buli volt, mindent egyszerre akartunk elmesélni, ami négy év alatt történt, Kriszti pedig elemében volt, a legnagyobb marhaságokra is emlékezett. Este még tartottuk persze magunkat, aztán ahogy a tanarak lassan eltünedeztek egyre jobban felszabadultunk. Megismertettük a lányokat a bumm - bumm koktéllal, és ízlett nekik a buborékos vodka - pezsgő keverék. Egyszer csak azon vettem észre magamat, hogy a vendéglő félhomályos udvarán gyúrjuk egymást Krisztivel. Évek óta vártam erre az alkalomra! Hajnalban pedig kéz a kézben kísértem haza.
A következő héten együtt készültünk a felvételire, és tenger jegyzet között birkóztunk néha, persze csak módjával, mert valaki mindig volt otthon. Világos, hogy szerettünk volna már közelebbről is megismerkedni, csak hát alkalom nem volt rá. Szerencsére kölcsönösen szimpatikusak voltunk az ősöknél, így nem volt akadálya annak, hogy a hét végére kölcsönkapjam a kocsit, és lemenjünk vele Krisztiék nyaralójába a Tisza - tóhoz. Ugye nem kell mondanom, milyen sokat vártam attól a szombat estétől?
A legnagyobb melegben értünk le úgy, hogy rohantunk a zuhany alá. Külön - külön, mert Kriszti adott egy puszit, és azt mondta, hogy előttünk az egész éjszaka, nem kell rohanni. Végül is igaza van, gondoltam, megelégedve egy kis előleggel, és elmentünk csavarogni a partra, aztán majd beülünk valahova vacsorázni, aztán majd...
Kéz a kézben bóklásztunk, nézegettük a ladikokat, vitorlásokat, álmodoztunk, és nagyon jó kedvünk volt. A hajók közt volt egy, amelyik olyan volt, mint hattyú a rút kiskacsák között. Vitorlás és motoros, légszekrényes, több kabinnal, csillogó - villogó.
- Látod? Tíz év múlva nekünk is ilyen lesz! - tudok én előrelátó lenni.
- De nem leszünk olyan hülyék, hogy ekkora pocsolyában áztassuk. Ilyen hajóval minimum az Adriára kell menni, vagy az Égei - tengerre. El tudod képzelni? - Kriszti nevetett.
- Nem hiszed? Na jó, 15 év múlva.
- Igazad van, tényleg az Adrián szoktuk használni. - bukkant fel a hajóból a tulaj.
A nő sortban volt, pólóban, az arca gondosan kikészítve, nyakán aranylánc, csuklóján és a bokáján is vékony lánc, keze ápolt, körme festett. Az a világ, ahova egyszer majd mi is tartozunk, gondoltam. De nem negyven évesen, mert a festék és alapozó nem tudott eltüntetni minden ráncot a szája sarkában és a szeme körül. Vállig érő barna haja volt, egyenletesen barna bőre, és olyan mellei, hogy nem lehetett nem nézni őket.
- Tetszik? - kérdezte mosolyogva, hogy zavartan kaptam el a tekintetemet.
- ...a hajó! - fűzte hozzá.
- Szuper! És elnézést a pocsolyáért, csak úgy kicsúszott a számon.
- Ugyan, semmi gond! Ez csak a hazai kikötője.
Dicsértük a hajót, beszélgettünk egy kicsit, addig, addig, hogy:
- Gyertek fel! Nézzétek meg! - szabadkoztam, de Kriszti nevetett.
- Azt mondtad, neked is ilyen lesz! Hát csak gyere! - és felcibált magával.
A hajó lágyan himbálózott, a nap sütött, és mi kibámészkodtuk magunkat. Volt mit! Aztán elterpeszkedtünk a "fedélzeten", és nagyon jól éreztük magunkat. Zsóka, így hívták a nőt, hűtött fehér bort hozott, és kérte, ne hagyjuk magára, amíg a férje meg nem jön, mert csak halálra unná magát. Bár én inkább mentem volna, Kriszti nyugtatott, ráérünk.
- Úgysincs dolgunk! - Nincs a fenét! - gondoltam.
Alkonyodott már, mire megérkezett a "kapitány" is. Sándor szikár, őszülő férfi volt, előzékeny, de lehengerlő modorral. Tűkön ültem, de hát egyből mégsem cihelődhettünk fel.
- Nem, nem! Szó sem lehet róla! - jelentette ki aztán Sándor.
- Hálás vagyok nektek, hogy szórakoztattátok Zsókát délután.. Úgy, hogy nincs apelláta, maradtok vacsorára, ezen a hajón én vagyok a kapitány.
Kriszti a legjobb formáját hozta, harsányan nevetett, jót is tett volna már neki a vacsora, mert kezdett látszani rajta a fehér bor.
Vacsora után persze megint nem lehetett rögtön felugrani, pedig már tök sötét volt, csak a parti lámpák fénye szűrődött oda egy kicsit. Beszélgettünk, vicceket meséltünk. Sándor bókolt Krisztinek, én is Zsókának, óvatosabban persze, mégiscsak az anyám lehetett volna.
- Elnézést van ezen a hajón WC., vagy ki kell menni a partra? - támaszkodott meg Kriszti a vállamon.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.42 pont (78 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#19 papi 2013. 10. 8. kedd 08:45
Tök jó
#18 A57L 2013. 09. 20. péntek 04:14
Egész jó.
#17 mackó2009 2012. 11. 1. csütörtök 19:16
Kiválóan megírt történet, egyúttal el is gondolkodtat.
#16 ReNeSiS 2005. 09. 22. csütörtök 02:37
STÍLUS! Ami más sztorikból hiányzik. Ráadásul hihető, és nem csakazértis-happyendes. 10 pötty
#15 ganxta 2003. 03. 10. hétfő 12:46
én a csajt fel nem hívnám ....
#14 GutBesserWasser 2002. 09. 15. vasárnap 00:22
Nem szeretem, ha hajóskapitánynak álcázott kéjencek kvázi-mászutas fiatal csajokat dugnak... Azt meg még kevésbé, hogy egyes fiatal csajok ebbe belemennek. (Ha majd idősebb leszek, biztosan megkedvelem ezeket a csajokat :)))
#13 Sterbinszky 2002. 09. 10. kedd 14:27
DE HOL VAN A HALOTT????? A MATRAC ALATT TALÁN????
#12 Donovan 2002. 09. 10. kedd 08:02
Erkölcsileg nem moralizálok.
A történet jó, remélem kibékülnek és lesz folytatás.
#11 Jimmy 2002. 09. 9. hétfő 17:37
Na vegre valami, amit erdemes olvasni...
Megzakkantam volna a helyzetben az tuti...
#10 k12pista 2002. 09. 9. hétfő 17:02
Jó a sztory, és szivesen várom a folytatást. Végre nem abból átt, hogy orrba-szájba-lyukba-dugja 12x 10pnt
#9 Peter 2002. 09. 9. hétfő 08:29
Azert az megse egeszen tiszteseges ,hogy egy no 10-15 perc ismeretseg utan a legintimebb sexbe kezd egy vadidegennel meg akkor is ha alapjaba teljes noi egyenjogosultsag van.Azert maradjunk a tisztesseg hatarain belul.
#8 Peter 2002. 09. 9. hétfő 08:27
Ezzel nem szeretnek mindent egyedul a no rovasara irni,de egy ferfi eseteben azert igaz az ha a szerszam felall az esz megall.(ez inkabb mentseg legyen a szamunkra)
#7 Peter 2002. 09. 9. hétfő 08:24
Egy rendkivul erdekes tortenet.Azt hiszem mind a ketten felkelosek a tortentekert.Talan a leanyzoba tobb visszatarto eronek kellett volna lennie mivel megiscsak csak egy no azert nem adja olyan konnyen magat.
#6 Su 2002. 09. 8. vasárnap 19:55
érdekes story, de abban különbözik a többi itt levőtől, hogy ez talán meg is történt... ezeknek csak annyit tudnék mondani, hogy beszéljék meg, mert hisz mindketten benne voltak, akkor meg mi ok a sértődésre? nekem 8...
#5 LinkViki 2002. 09. 8. vasárnap 11:34
Nekem ez egy cseppett sem teccik nemlehet rajta felizgulni,vmi keményebbet mááár!
#4 valaki 2002. 09. 8. vasárnap 02:43
vegre egy epkezlab tortenet
#3 en 2002. 09. 7. szombat 03:53
Ez egy jó, elgondolkodtató történet. Két baj van vele. Az egyik, hogy marhára nem ide való. A másik a stílus. A nyelvezet (zümmögo fiúk), és az, hogy anatómiai részletességgel megtárgyalják a szexet.
Nem szavazok. Szedjétek össze magatokat pls.
#2 nagydee 2002. 09. 7. szombat 03:25
na ezt már nem rakjátok össze...
A story jó, el is lehet rajta gondolkodni... 10p
#1 Törté-Net 2002. 09. 7. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?