A+ A-

A nagy póker játszma

Fordítás
Hogy erről a különleges póker játszmáról mesélhessek, először be kell mutatnom a játékosokat. Természetesen a hölgyeket először. Ceil a pici vörös hajú, méreteire nézve 85 - 58 - 88, akinek a legszűkebb pinája volt, amit valaha is tapasztaltam. Dian egy sokkal illedelmesebb barna, 160centi magas, laposabb, mint a többi lány, kisebb cicik, de fantasztikus feneke volt, ami a biszex csoportokra nagy hatással volt. Carol egy magas, tökéletesen arányos testű, szőke, 90 - 63 - 90 méretekkel, 178 magas és hasonlóan változatos szexuális életű. Patti is alacsony, sötét szőke, formás cicikkel, és fantasztikus seggel, imád szopni és puncit nyalni, nem sajnálja az időt az örömszerzésre. Én magam 180 centi magas vagyok, 90 kiló, 25 centis farokkal, imádon, ha szopnak, imádom baszni a puncikat, szájakat, seggeket, annyi nőnek, ahánynak csak tudom.
Kezdésnek a lányok elmagyarázták a szabályokat, ami egyszerű ötlapos póker volt, semmi különös, eltekintve a szextől. Egyszer lehetett tenni, emelne nem lehetett. A nyertes az volt, akinél a legmagasabb lap volt, a vesztes pedig, akinél a legalacsonyabb lap volt. A győztes levehette a vesztesről az egyik ruhadarabját, onnan, amit fel akart fedni. A vesztes külön izgatást is kérhetett, de újabb ruhadarabot nem lehetett levenni.
Mindegyik partnerek ugyanolyan ruhában volt, szoknya, blúz, nem egynek már a játék megkezdése lőtt kemények voltak mellbimbót.
Első leosztás:
Az első partit Dian nyerte meg gyorsan, a vesztes Ceil volt. Mindkét lány egy kissé ideges volt, amikor otthagyták az asztalt, de Dian nem vesztegette az idejét, gyorsan levette Ceil blúzát, felfedve kicsi, formás melleit, a meredező bimbókkal. Ez a látvány rögtön felállította a faszomat. Dian adott Ceilnek egy mélyre hatoló nyelves csókot, majd leereszkedett meztelen melleihez, simogatta a Ceil melleit, és szopta a kemény rózsaszín bimbókat, mintha azok miniatűr faszok lettek volna. Ceil megragadta Dian kezét és benyomta rövid szoknyája alá. Ceil egyre erősödő gyönyörteljes nyögéseiből és a cuppogó hangokból tudtam, hogy Dian ujjai teljesen benne voltak Ceil forró, nedves puncijában. Úgy két perc forró párzás után Ceilnek orgazmusa volt, Dian csuromvizes ujját kihúzta és leszopta ujjáról Ceil nedveit.
Második leosztás:
A lányok visszaültek és a játék folytatódott. A következő osztást Patti nyerte meg, Patti volt a vesztes. Patti odament Carolhoz és sebesen levette blúzát, elénk tárva a legformássabb mellet, amit valaha is láttam. Patti azonnal elkezdte szopni Carol csodálatos cicijeit, szoptva és nyalva minden centijét, időnként lágyan csipkedve Carol legalább két és fél centi hosszú, merev mellbimbóit. Carol már nem volt szégyenlős, hogy Patti felizgatta, felemelte szoknyáját, megmutatva világosszőke szeméremszőrzetét, megragadta Patti kezét és karcsú ujjai közül hármat csöpögő, csúszós puncijába vezetett. Carol rövidesen elélvezett. Jövőbeli szándékát megmutatva Patti lehajolt, széthúzta Carol szeméremajkait és egy hosszú nedves csókot nyomott Carol pinájára, becsúsztatta forró, nedves nyelvét Carol szűk, nedves szerelmi lyukába.
Harmadik leosztás:
A leosztás kezdetén erősödő keményedést éreztem a nadrágomban, csak attól, ahogy néztem a lányokat egymást kielégíteni. Szerencsém volt. A partot én nyertem meg, Dian vesztett. Alig tudtam visszatartani örömömet a kilátástól, hogy szophatom Dian lágy melleit és kőkemény mellbimbóit. Elvittem az asztaltól, levettem blúzát, szabaddá téve formás melleit a merev mellbimbókkal, amik már majdnem két centi hosszúak voltak. Azonnal elkezdtem nyalni bal mellét, közben csipkedtem kemény bimbóját. Ez az akció nagy bepörgette Dian, mert megragadta fejemet és behúzta lábai közé a szoknyája alá. Nedves puncija nagyszerű volt. Lábai szélesre tárta, kinyitva ezzel punciját tolakodó ujjam előtt. Három ujjamat dugtam fel szűk puha járatába, közben dörzsöltem kemény csiklóját hüvelykujjammal. Dian hangosan nyögni kezdett, majdnem attól kezdve, hogy munkálkodni kezdtem édes vágatán és kevesebb, mint két perc alatt hevesen elélvezett. Kihúztam ujjaimat pulzáló vaginájából, lenyaltam ujjamról édes puncilevét, nagyon finom volt.
Negyedik leosztás:
Na, elkezdtem veszíteni, és a vesztés örökös vesztessé tett. Elvesztettem ingemet Ceillel szemben. Ő az ingemet komisz, de csábító nézéssel vette le rólam. Mikor derékig meztelen voltam, Ceil elkapta faszomata nadrágon keresztül, míg már azt hittem, hogy az ondóm a fülemen keresztül fog kijönni. Nekidörzsölte kemény mellbimbóit a mellemnek és szopatta velem a kemény bimbóit. Rövidesen lehajolt és lágyan megharapta kőkemény faszomat a nadrágomon keresztül. Azt hittem rögtön elélvezek Csak egyszer hagyta abba, de ekkor láttam csak, hogy jobb keze a szoknyája alatt van. Ceil egész idő alatt ujjazta magát. Odatartotta puncijától nedves ujját, amit rögtön tisztára nyaltam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.86 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 Andreas6 2017. 11. 27. hétfő 06:38
Kis Háry János. Eléggé az elején voltam, amikor már meguntam.
#15 cscsu50 2017. 01. 10. kedd 08:00
szép mese
#14 papi 2014. 05. 7. szerda 05:12
Egész jó
#13 listike 2014. 04. 26. szombat 17:58
Mese habbal.
#12 A57L 2013. 09. 14. szombat 04:32
Nem rossz.
#11 sntr 2006. 06. 13. kedd 13:51
Kicsit TVshop reklám. Minden sorban szerepel a "25 centis"
#10 Pavlov 2004. 03. 7. vasárnap 13:44
Nekem tetszett a vadsága...
#9 gugiboy 2002. 10. 9. szerda 20:19
a kartyajatekokat ismerve eleg jo hasduma az egesz!!! de azert megemlitenem, hogy ZIZI van-e?
#8 LittleG 2002. 10. 7. hétfő 23:29
rengeteg a szóismétlés. már a végén követni sem lehet ki van kiel. 2pont.
#7 Maci 2002. 10. 6. vasárnap 18:42
"A következő osztást Patti nyerte meg, Patti volt a vesztes" Ilyen az egész.....mese,ha nem is habbal...
#6 Szöcske 2002. 10. 4. péntek 13:52
szocske@hello.hu
Szerintem ez mind amit leital egy nagy hülyeség. Mert egy fiúnak nem kell 25 cm ahoz hogy egy lányt a csúcsra jutason. Na meg egy pasi elbánik az összes lánnyal mi? Na meg túl sokszor ismételed a saját szavaidat. szeretem a szőke nőket és a jó kemény popókat amiket nem nagyon említettél meg. Szóval pocsék. Na meg a ficko ritkán kapott szerepet. szocske@hello.hu
#5 PiercingGirl 2002. 10. 4. péntek 13:40
Ezt a játékot mi is sokszor játszuk ;))
Viszont egy 25centiset a fenekembe nem tudnék elképzelni ...
#4 Rambo 2002. 10. 4. péntek 10:31
igen, kár. Már unalmas a 25 centis, 15 lövetű stb... a megfogalmazás is igen szegényes.. 4 pont, de csak mert volt vörös hajú nő :-)
#3 Kanmedve 2002. 10. 4. péntek 08:22
Kár érte, ebben ennél sokkal több volt!
#2 SkunkliX 2002. 10. 4. péntek 03:24
azt hiszem tanultam 1 új játékot amit a barátnőimmel ki is próbál6ok!:))1ébként nem rossz a történet ,de miért vezérkan minden történetíró?
#1 Törté-Net 2002. 10. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?