A+ A-

Három éjszaka 1. rész

Éjszín szemek emléke villant fel előtte, az a bűnre csábító, keserűen gúnyos mosoly a férfi arcán. Belereszketett a gondolatba, hogy ezek a szemek nézik majd mezítelen testét, mert abban biztos volt, hogy egy ilyen hírhedt szoknyapecér, mint a férfi, nem fogja eloltani a világítást szeretkezés közben. Nem: sóvár pillantásokkal méregeti majd, legtitkosabb testtájékain járatja majd kéjenc pillantását, azokon, amelyeket addig csak az édesanyja és a szolgálólánya pillanthatott meg. Biztos volt benne, hogy a legvérlázítóbb helyeken fogja megérinteni, a legerotikusabb ajánlatokat suttogja majd a fülébe, a legsokkolóbb ötleteket, mit kíván megtenni vele.
És ő engedelmeskedik, cserébe apja életéért.
...
Nagyon gyengéd lesz az első alkalommal, gondolta Lucien, miközben lefejtette a narancs héját. A lány nyilvánvalóan szűz még és szerette volna, ha élvezi a három együtt töltött éjszaka közül az elsőt.
Hátradőlt székében a reggeliző asztal mellett, és szájába helyezte a lédús gyümölcshúst, élvezettel ízlelgetve a jellegzetes aromát, mely betöltötte ízlelőbimbóit, miközben az estét tervezgette. Talán az lesz a legjobb, ha hideg vacsorát szervíroztat hangulatos kandallótűz és jóféle borocska mellett. Az ilyen szüzecskék ijedősek - legalábbis így hallotta. A nőknek ezt a fajtáját mind ez idáig messziről elkerülte - aggódó mamák és dühödt apák jártak velük.
Aveline kapcsán azonban semmi ilyesmitől nem kell tartania. Az övé lesz, azt teszi, amit kíván. Érzéki gondolatok sepertek végig rajta, forralták fel a vérét. Alig várta, hogy leszálljon az éj.
...
Aveline szíve hevesen dobogott, ahogy a lépcsőn fölfelé lépdelt DuFeron oldalán. Mi történt vele? Játszhatott volna még egy darabig, megpróbálhatott volna időt nyerni, a sajt és a bor felett ücsörögve lophatott volna értékes perceket magának. De nem, kimondta, egyenesen a férfi szemébe, amit gondolt, büszkén lemondott minden udvarisa beszélgetésről, csak hogy minél hamarabb ágyba bújhasson vele. Bolond volt. Mi jutott eszébe?
A férfi kinyitotta az ajtót és azárban megcsikorduló kulcs hangja mintha végleg megpecsételte volna sorsát. Követte Lucient ebbe a nagyon is férfiasan berendezett helyiségbe, orrát megcsapta a jellegzetes férfiillat, mely oly ismeretlen volt számára addig, s amikor megpillantotta a hatalmas méretű ágyat a szoba közepén, szinte földbe gyökerezett a lába.
Itt veszíti el örökre tisztességét.
- Aveline! - Lucien a vállára tette a kezét, arcába pillantott. - Nem fogom önre vetni magam, mint egy éhező vadállat. Előttünk áll az egész éjszaka.
- Tudom, én csak ...
Minden új az ön számára - Lucien végigsimított ujjaival Aveline állán. - Olyan tempóban haladunk majd, ahogy önnek megfelel. Gyakran ez az élvezet legfőbb forrása.
- Nekem is részem lesz a gyönyörben? Vagy nincs egyéb feladatom ma este, mint hódolni az ön kénye-kedvének, uram?
DuFeron ajka elkeskenyedett, szemöldöke mérgesen ráncot vetett.
- Vissza akarja vonni a szavát, Aveline?
- Nem - válaszolta a férfi kérdő pillantását viszonozva. - Csak tudni szeretném, hogy örömöm telik e majd abban, amit az ágyban teszünk.
Lucien hátracsúsztatta csuklyáját, a köpeny alá csúsztatta a kezét és megsimogatta Aveline vállát. A köpeny a földre hullt.
- Nagy tapasztalatom van benne, hogyan lehet eljuttatni egy hölgyet a gyönyör pillanatáig. - Ujjai már a lány nyakán jártak, szemét egy pillanatra sem vette le arcáról. - Higgye el nekem, minden tudásomat latba vetem, hogy teste az eksztázis gyönyörét zengje.
Szavai lángba borították Aveline arcát. Nagyot nyelt, amikor DuFeron ujjai végigsimította keblének domborulatát. Legnagyobb rémületére mellbimbói megkeményedtek, mereven ágaskodni kezdtek. A férfi dévaj mosollyal pillantott rá, s arcát azonnal elöntötte a pír.
- Igen, ez az. - DuFeron a ruha nyakkivágásába csúsztatta másik kezét, és lágyan végigsimított tarkóján. - Hagyja, hogy felfedezzem magamnak ezt a csodát.
Miközben a férfi simogató ujjai tarkóját cirógatták, másik kezével megfogta mellét a ruháján keresztül. Aveline csaknem felugrott rémületében.
- Shhh... - A férfi érintése gyengéd maradt, óvatosan izgatta megmerevedett mellbimbóját a ruhán keresztül. - Imádom a testét, Aveline. Tökéletes keblei vannak. - Lehajolt, és miközben fülébe suttogott, ajkával cirógatta. - Alig várom, hogy láthassam ... mindenütt.
A vágy hirtelen rohama szinte ledöntötte lábáról a lányt. DuFeron azonban csak elmosolyodott, folytatta a cirógatást, először az egyik keblét, majd a másikat véve sorra, közben bátorító szavakat sugdosott neki és csókokkal halmozta el hófehér nyakát. Másik kezével a nyakát simogatta, és anélkül, hogy észrevette volna, mit tesz, Aveline nekidőlt és átadta magát a kényeztetésnek.
Csodálatos, különös érzés kerítette hatalmába, ahogy DuFeron érzékeny bőrét cirógatta, furcsa reszketés járta be egész testét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.17 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 papi 2013. 09. 9. hétfő 08:05
Egész jó
#1 Törté-Net 2007. 03. 21. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?