A+ A-

Az ínség hét esztendeje

Amikor kinyitottam apámék ajtaját, egykedvű voltam. Persze az voltam előző nap is, meg előtte is, meg ha visszagondolok a házasságom utóbbi másfél évére, végig. Még talán akkor is, amikor megismertem Tibit azon az egyetemi bulin. Csendes fiú volt, szelíd szemű., volt benne valami otthonos a sörszagú házibuli mámorában. És nem tapogatta a mellem. Irtóztam attól, ha egy fiú nyálasan csókolt és a mellem tapogatta. Ő más volt, száraz ajkú, visszafogott, gyengéd. És én azt hittem, ez kell nekem. Mert féltem a férfiaktól. Az izmos szőrös combtól, a mellkasuk göndör szőrzetétől, attól, ahogy megfeszül a bőr az izmokon...
Megálltam a nappali közepén és kinéztem a kertre. Apám kedvenc szabadtéri grillezője. Összerándultam, mint az utóbbi hét évben mindig. És a lelkem mélyén susogott az a furcsa hang: te mindvégig Gábortól féltél.
Gábor apám üzlettársa és legjobb barátja. 38 éves, barna szemű, sűrű, hosszú hajú. Vagy legalábbis az volt, amikor 3 éve utoljára láttam. Építész, mint apám. Mint én. Emlékszem, 14 éves voltam, az ölébe ültett a szokásos májusi grillpartin.
- Szóval te is építész leszel, te lány - nevetett és meghúzta hajam. - Egy nagyon csinos építész.
Zavarba jöttem. Aztán felcsattant Zsuzsa, Gábor felesége hangja:
- Gábor, drágám, hozod már a faszenet vagy még ezt is a házigazda csinálja?
Nem néztem rá, csak felálltam Gábor öléből és elsomfordáltam. Nem szerettem Zsuzsát.
Amikor két év múlva apám egy este vacsoránál bejelentette, hogy elváltak, valami gonosz, kegyetlen öröm fogott el. Vad táncot akartam járni. Felrohantam az emeletre, feltéptem a fürdőszoba ajtaját és bezárkóztam. Egy perc alatt ledobáltam a ruháim és a tükör előtt mustráltam magam. "Szép, igazán szép" - gondoltam. 165 centi tömény lányság, sötétszőke hosszú haj, kék szemek, kerek almamell, helyes kis göndör szőrzet a combok között. Eszembe jutott, ahogy Gábor két éve az ölébe ültetett. Felmeredt a mellbimbóm. Tágra nyílt szemekkel bámultam magam a tükörben, lelki szemeimmel láttam, ahogy egy szál levágott szárú farmerben mögém lép, átölel, megsimogatja a felmeredő mellbimbóm, finoman a nyakamba csókol, a hátamhoz simul a szőrös mellkasa, a lágy combomhoz a kemény izmos combja...és ekkor valami ismeretlen nyilallást, aztán émelygést éreztem a hasamban. Nagyon erős volt, megszédültem, de tudtam, hogy ez az igazi vágy. Nem az, amit Csabával a tavalyi osztálykiránduláson éreztem, amikor a kempingbe becsempészett üveg bor elfogyása után a Tisza-parton a fák alá vezetett, nyálasan csókolni kezdett, a pólóm alá nyúlt és a mellemet markolászta. De Csaba csak egy pillantra suhant át rossz emlékként a fejemen, aztán megint Gábort láttam félőrülten, ahogy a lábam közé csúsztatja a nagy érdes tenyerét, az ujjával rátalál a ...rátalál, édes Istenem...aztán már nem számított, hogy az én kezem, lázasan simogattam magam, amíg hangosan nyögve el nem élveztem.
Aztán elszégyelltem magam, de ez úgy másnap estig tartott, amikor az ágyba bújva arról álmodoztam, hogy a fejét hajtja a lábam közé, szétterül a haja a combomon és a forró nyelve a kisajkaimon kalandozik. Talán akkor este már azt is kimondtam magamban: csikló. Aztán megismétlődtek a forró álmodozások egy évig, minden áldott este. Egyre kéjesebben simogattam magam, a mellem, a csiklóm, az ujjaim betévedtek a vágatba, ami forró és nedves volt. Mindig. Minden este. Talán három hónap múlva jutottam el odáig, hogy a farkára gondoltam. Egy este magamat simogatva hihetetlenül plasztikusan láttam magam előtt a forró, lüktető hímtagot, és rögtön így gondoltam rá: Gábor farka. Egy férfié. Nem olyan, mint amit Csaba próbált a kezembe adni a szúnyogos Tisza-parton. Nem is tudtam, milyen egy férfi farka, sosem láttam ilyet, de Gáborét rögtön éreztem a kezemben. És ráhajoltam. Fogalmam sem volt, milyen lehet egy farkat dédelgetni a számmal, milyen lehet az ondó, ahogy kifröccsen belőle, azt hittem, olyasmi íze van, mint saját magamnak..
Most ahogy álltam apáék nappalijában és a kertet bámultam, kellemetlen volt rádöbbenni, hogy most sem tudom, milyen, amikor kifröccsen. Pláne nem a számba. Már házasok voltunk Tibivel, amikor egy éjjel, miután mellém bújt az ágyban, elkezdtem a nyelvemmel kalandozni lefelé a testén. A hasát csókolgattam, érezhetően merev volt a teste, feszengett. Aztán megcsókoltam a makkja hegyét. Elhúzódott.
- Klári... - suttogta. - Ezt...ilyet...már csinált nekem egyszer egy lány. De te nem olyan lány vagy. Te a feleségem vagy.
Döbbenten feküdtem a hátamra. Én...olyan lány vagyok? Milyen lány? Milyen lány az, aki a férjének örömet akar okozni? És akkor belémhasított, hogy mekkora hazugságban élek két éve. Amit gyengédségnek hittem, lagymatagság, ügyetlenség, tapasztalatlanság. A libidó hiánya, nem tudom. Elegem volt a lekapcsolt villanyból, az ártatlan puszikból, a langyos szexből, és ... a szárazságból. Igen, a szárazságból! A szája, a farka, a teste szárazságából. Akkor kirohantam a fürdőszobába és magamra zártam az ajtót.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.57 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika 2014. 11. 30. vasárnap 07:45
Jó.
#7 papi 2014. 05. 18. vasárnap 08:47
Nagyon jó
#6 listike 2013. 08. 19. hétfő 07:50
Miért nem folytattad?
#5 genius33 2013. 02. 26. kedd 07:19
Nemrossz smile
#4 Scully 2004. 12. 7. kedd 17:31
Az egyik legjobb, amit valaha olvastam.
Varom a folytatast.
#3 wlui 2004. 12. 7. kedd 17:23
Mindenképpen várom a folytatást!!!
#2 Chris 2004. 12. 6. hétfő 11:41
#1 Törté-Net 2004. 12. 5. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?