A+ A-

Fekete Pinaszőr

Ezen történet megírásához az ötletet a 2002 szeptemberi keltezéssel "Fradi Imcsi" tollából, "Vörös pinaszőr" címmel megjelent írás adta. Gondoltam megosztom az érdeklődőkkel, hogy én annak idején milyen körülmények között láttam először életemben szőrös pinát. Persze a történet elsősorban számomra izgalmas, de remélem nem csak nekem fog meredezni a farkam a kész mű olvasása közben. Ha pedig valakinek megmozdulna a saját emlékezete kérem ragadja meg a klaviatúrát és ossza meg velünk élményeit, ne csak undorító, a baszás mindenféle formáját durván kitálaló áltörténetektől hemzsegjen ez a rovat, hagyjunk helyet a régi szép nosztalgikus emlékeknek is.
Először úttörőtáborba 4. osztályos koromban jutottam el, azért mert jól tanultam, valamint nem utolsósorban, mert a nagybátyám felesége Rózsika néni volt az osztályfőnököm. A hetvenes évek elején még nem szívesen engedték el a szülők az ilyen kisebb gyermekeket távol az otthon melegétől úgymond a nagyvilágba. Ez a "nagyvilág" akkor a Balaton északi partját jelentette. Végül is egész tanéven át történő győzködés után rajtam kívül még három osztálytársamat Tibit, aki a legjobb képességű volt, és Pistát, engedték el, továbbá még Miska lehetett ott a csapatban kizárólag a sporteredményei miatt. A 4. b osztályból is jöttek még ketten, így lettünk hatan egy faház kis szobájának lakói az úttörőszövetség táborában. A kötelező programok visszagondolva rémisztőek voltak a maguk mozgalmi éneklésével, zászlófelvonással és a szocialista kultúrával mindent átható miliővel. A délutánok és az esték viszont nagyon jól teltek. Ekkor kezdett kinyílni érdeklődési körünk a testi dolgok és -bár akkor még nem tudtuk- a szexualitás iránt.
Szemérmes falusi neveltetésben részesültünk valamennyien, ezért saját magunkon kívül sohasem láttunk meztelenül senkit. Ez már az első este izgalmakat hozott, ami ha a tanító néni tudomására jut, talán haza is zavarnak bennünket erkölcstelen viselkedés miatt. Mi ugyanis tízéves fiúkat meghazudtolva szépen sztriptízt rendeztünk egymás előtt a hálószobánkban, majd vonalzóval méregettük kakaskodó kis pöcsünket. Rém izgalmakat váltott ki a zuhanyzás is, mert találkoztunk nálunk idősebb fiúkkal akiknek persze jóval nagyobb szerszám lógott a lábaik között a szőrcsomókról nem is beszélve. Tibi aki, mint említettem a legokosabb volt köztünk, ekkor már rendelkezett alapismeretekkel a bátyja révén. A takarodó után összebújt a szoba és kiselőadást hallhattunk a fasz meg a here szerepéről, a lányok pinájának vázlatos anatómiájáról és a legizgalmasabb témáról: a baszásról. Kiderült számomra ekkor a nagy titok, hogy a csajoknak, hasonlóan a zuhanyzóban látott fiúkhoz egy idő után bizony szőrös lesz a pinájuk. Meztelen csupasz lányt otthon -a vörös hajú kishúgomat- már láttam, ezért ez a felismerés roppant megmozgatta a fantáziámat, no meg feltételezem a többiekét is.
Belegondoltam abba, hogy ha tényleg igaz az, hogy a pinaszőr színe megegyezik a hajszínnel, milyen csúnyán fog kinézni vörös pinával. Mivel 13-14 éves csinos lányok is tartózkodtak a táborban ettől az estétől fogva mindent a kukkolásnak vetettünk alá, szőrös pinát akart látni minden lakótársam. Túl sok lehetőségünk persze nem akadt a cselekvésre mert mikor strandolni mentünk mindenki a gondosan bezárt szobájában öltözött át fürdőruhára. Legföljebb a bikini alól kikandikáló szőrszálakat vizslathattuk (mert punci borotválásnak ekkor még híre-hamva sem volt), de ezzel nem elégedhettünk meg. Az igazi áttörést az a felfedezés jelentette, hogy az udvari tusoló fala amely lemezből készült, egyik helyen vagy két centi híján nem illeszkedett. Ráadásul ez a rés a táborkerítés felőli oldalon volt, szóval ha valaki oda hátra ment nem tűnt fel senkinek. Csak az oda és visszaútra kellett nagyon vigyázni, mert lebukás esetén elég nyilvánvaló lett volna mit keres az ember azon a félreeső helyen. Megbeszéltük a társakkal, hogy mindig egyesével közelítjük meg a kukkolópontot, mert a csoportos izgatott járkálás esetleg feltűnhetett volna a tanároknak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.18 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2015. 01. 21. szerda 07:53
Nagyon gyenge.
#2 tiborg 2011. 01. 21. péntek 04:17
"Szep ifjusag jojj vissza egy szora...." jo neha emlekezni,hogy,hogy is volt.
#1 Törté-Net 2011. 01. 20. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?