Ulysses hozzászólásai

U
Nem:
férfi
Beállítottság:
heteroszexuális
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
854 db
Ulysses
2017. április 1. 18:57
Történetek: Csordultig 2. rész
Andreas6 véleményét osztom, ez a felállás nekem sem jön be. De "szépirodalmi" műben is olvastam már hasonlót, hogy valaki a "vajas zsemlére" gerjedt. Tehát a bordélyban a kuncsaft direkt olyan lányt kért, akit nem sokkal előtte töltött meg valaki.
1
Ulysses
2017. március 31. 19:14
Történetek: A folyamat
Ennek a történetnek nem kell folytatás. Ez így kerek egész. Annyira életszagú, hogy biztosan van valóságalapja legalább néhány részletnek, vagy valós személyekről mintázta a szerző a szereplőket.
1
Ulysses
2017. március 30. 20:47
Történetek: Barbi, a legjobb barátnőm
Találkozni itt ennél sokkal rosszabb írásokkal is. Nekem a sok szóismétlés tűnt fel. Meg az, hogy az egyes szám harmadik személyű személyes névműst (gy.k.: "ő") mindig nagy betűvel írta, még mondat közben is. Ez sajnos elterjedt, durva hiba.
Amúgy vannak benne egészen jó részek, érzékletes jelenetek, a főszereplő kétségeinek bemutatása sem rossz.
1
Ulysses
2017. március 28. 17:51
Történetek: Szex hármasban... avagy ne számítson senki semmi jóra!
Mandula, egymás után kétszer olvastam el. Nagyon jó írás, figyelni kell, használni az agyunkat olvasás közben. Minden érzés, hangulat remekül átjött! Az itteni közönségnek ez kicsit sok, mert nem a rózsaszín-pornó-szemüveggel az orrodon írtad. Annyira életszerű. Csak pár dolgot villantasz fel a szereplőkről, mégis plasztikusak. Teljesen előttem vannak a karakterek ebben az egyszerű formájukban. A csattanó is ül a végén. Áh, nem magyarázom, aki ilyent tud írni, az tisztában van ezekkel. Én szívesen olvasnék még tőled!
1
Ulysses
2017. március 26. 17:50
Történetek: Becky
Az akció része akár fantázia is lehetett volna. Nem kell feltétlenül összejönnie a szereplőknek.
1
Ulysses
2017. március 25. 18:37
Történetek: Édes sokas 2. rész
Ahhoz, hogy egy történet érdekes, szórakoztató legyen, nem kell minden mozzanatának valóságosnak lennie. Elég, ha van valami valóság alapja, magja, azt ki lehet színezni. Bár időnként az élet felülmúlja a legvadabb fantáziát is.
1
Ulysses
2017. március 24. 18:40
Történetek: Becky
Miért került ez a történet a hetero kategóriába? Ha jól értettem, két nő találkozását írtad le. Egy leszbi sorozat kezdésének el tudnám képzelni. Viszont akad benne pár dolog, amit érdemes javítani. Elég sok vessző hiányzik a tagmondatok közül. A párbeszédeknél kicsit több kommnettel segíthetnéd az eligazodást, melyik mondat kinek a szájából hangzik el. A jelen és múlt idő változtatása szintén durva hibának számít. Viszont jó a helyesírásod, választékosan fogalmazol. Jól átjön a hangulat.
1