A+ A-

Ajándék 1. rész

Eredeti történet: Erotikus történetek világa
A Karácsony mindig alkalmat teremt arra, hogy bulizzunk egy jót cégen belül. Nálunk ez hagyományosan legnagyobb ügyfeleink meghívásával együtt történik. Ilyenkor a cég dolgozói együtt ünnepelnek a partnerekkel, ezt kapjuk ajándékként. Ezeknek a buliknak a szervezése az én dolgom, már évek óta. Mindig igyekszem valamit újítani, vagy programokkal, vagy fellépőkkel vagy, a helyszínnel. Persze a szervezés már október végén elkezdődik, kiküldjük a meghívókat, megszervezem a kaját - piát, a közreműködőket. Ahogy közeledik a rendezvény napja egyre idegesebb, vagyok otthon is, a munkahelyemen is. A dilicsúcspont persze a nagy nap. Nem volt ez másképp tavaly sem...
A karácsonyi party fent volt a Várban. Egész nap készítették elő a beszállítók a party - t. Általában ugyanazzal a csapattal dolgozom együtt, ismerjük egymást, szinte haverok vagyunk. De azért nagyon oda kell figyelni, hogy minden a lehető legnagyobb rendben történjen. Nagyon fontos a kaja, a dekoráció és persze a műsor. Mindezeken hosstesekre is szükség van. Ezek a lányok általában egyetemisták, főiskolások, akik ilyen munkával egészítik ki a jövedelmüket. Nincs más dolguk, mint hogy szépek legyenek, kísérgetik a vendégeket, mosolyognak, fábrisan: "emelik az est fényét". Amikor megjött a csapat kiderült, hogy - talán a karácsonyi rendezvénydömpingnek köszönhetően - két új lány is érkezett. Oket még nem ismertem, ezért külön is beszéltem velük. Értelmesek, ápoltak és nagyon mosolygósak voltak, éreztem, minden rendben lesz velük.
Megjöttek az első vendégek. Bennem a bulidrukk tetőfokára hágott, de aztán szép lassan megnyugodtam. Minden szép volt, égtek a gyertyák, finomak voltak a kaják, szólt a zene. Beindult a koktél bár is tehát a hangulat folyamatosan emelkedett. A vacsora után táncoltunk is, ügyfeleink általában saját párjukkal, mi dolgozók pedig egymással.
Észrevettem, hogy az egyik új hosstes lány többször is rám néz, és amikor visszanézek rá, mindig mosolyog. Gondoltam, tudja, hogy én vagyok a megrendelő, hát szeretné, hogy elégedett legyek. A második - harmadik mosolyváltásnál oda mentem hozzá, elvittem táncolni. Teljesen olyan volt, mintha már sokadszor csörögnénk együtt. Tökéletesen reagált a mozdulataimra, hagyta, hogy vezessem. Amikor egy lassabb szám jött szinte természetesen mozogtunk együtt a zenére. Jobban megnézve elég csinos lány volt. Szőke haj, zöldesszürke szem. Magas vékony test, olyan 23 - 24 évesre tippeltem. Finom parfüm illatát éreztem, ahogy táncoltunk. Egy kicsit izzadt a tenyerem, mert nagyon tetszett a lány. Persze nem egészséges, ha az ember kikezd valakivel, akivel csak munkakapcsolatban van, főleg ha én vagyok az, aki ha közvetlenül is, de fizet. De nagyon kellemesen éreztem magam. A tánc után elhívtam egy italra. Azt mondta, ő nem ihat alkoholt, mert dolgozik, de aztán meggyőztem. A bárban kevertettem neki egy koktélt. A mixer, régi haverom, kacsintott, amikor odaadta a nem éppen alkoholmentes csodát. Leültünk egy kissé félreeső sarokba, elkezdtünk beszélgetni.
Kiderült hogy Kriszta pénzügyi főiskolára jár, a hossteskedés csak kiegészítő pénzkereset nála is, ráadásul ez az első alkalom. Ahogy beszélt, ahogy nevetett a vicceimen, ahogy figyelt arra amit mondtam egyre jobban tetszett. Volt benne valami, amitől felállt a nyakamon a szőr és egyre inkább úgy éreztem, hogy ő is jól érzi magát velem. Figyeltem, ahogy tartotta a poharat, ahogy itta a koktélját. Volt valami erotikus abban, ahogy a szívószálat a szájába vette. Ezt meg is mondtam neki, erre elpirult. Ezen teljesen megdöbbentem, nem gondoltam volna, hogy egy huszonéves lány így reagál. Nem is erőltettem a témát, úgy éreztem kényes a téma. Ahogy múlt az idő a vendégek elkezdet hazaszállingózni, lassan már csak a szokásos kemény mag maradt, akik nekiálltak komolyabban piálni. Ez a csapat buliról - bulira ezt csinálja. Addig isznak, amíg a party service el nem pakol. Mivel ők is kollegáim, megbeszéltem velük, hogy kapnak pár üveggel, de elkezdjük a pakolást. Megköszöntem a hosstesek vezetőjének a munkát, elengedtem a lányokat. A lányok elmentek átöltözni, nekem valami dolgom akadt a vendéglátósokkal, mire visszaértem eltűntek. Sajnáltam, mert el sem tudtam köszönni Krisztától, ettől valahogy olyan befejezetlen volt az este.
Dumáltam még pár percig a kollegákkal, aztán elköszöntem én is. Ahogy mentem az autóm felé megláttam Krisztit a parkolóban. Már "civilben" volt, farmer nadrág, magas sarkú csizma, bőrkabát. Ahogy közelebb értem, láttam, hogy az orra már piros a hidegtől. Megszólítottam:
- Hát Te? El sem tudtam köszönni Tőled, úgy eltűntél!
- Ne haragudj - mondta - nem tudtam, hogy mi a szokás.
- Semmi baj - válaszoltam - majd belejössz. Vársz valaki?
- Hívtam egy taxit, de még nem jött. Pedig kezdek kékre fagyni.
- Merre mész? Szívesen elviszlek egy darabon - ajánlottam fel gálánsan, mert valahogy nem akartam ott hagyni az éjszakában.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.22 pont (69 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Andreas6 2017. 12. 17. vasárnap 09:12
Nagyon jó történet, sajnos elég sok apróbb hibával, de ezeket el lehet nézni.
#10 listike 2014. 06. 15. vasárnap 15:50
Nagyon tetszett.
#9 A57L 2014. 01. 11. szombat 07:55
Nem rossz.
#8 genius33 2013. 02. 1. péntek 14:23
Egész jó smile
#7 Istv@n 2002. 10. 5. szombat 20:30
jo
#6 mohszam 2002. 10. 5. szombat 17:09
Minőségi szeretkezés. 9 pont
#5 Tau 2002. 10. 2. szerda 19:36
10 pont. Várjuk a folytatást!
#4 dit 2002. 10. 2. szerda 19:13
azért sajnálom hogy ilyen a valóságban nincs. tökéletes.
#3 blabla 2002. 10. 2. szerda 16:14
jol bevezetett , izleses tortenet. szuper.
johet a folytatas
#2 incifinci 2002. 10. 2. szerda 14:59
Szép és jól megírt történet, szerencsére nincs tele anallal.
#1 Törté-Net 2002. 10. 2. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?