A+ A-

Álom 9/2. rész

A történtek után Harte, mert mint kiderült, így hívják, közölte ő ugyan többet nem megy haza, a házsártos, zsörtölődő családjához, ahol senki sem érti meg, és kisgyerekként kezelik.
Horta pedig vegye tudomásul, folytatta, ha már elrabolta, magáévá tette, akkor már legyen is a párja!
Nem hagyott időt a tiltakozásra, nekiállt, barlang alját borító több hetes étel, és egyéb maradványok eltakarításának.
A frissen lett férfi kedvtelve szemlélte ifjú asszonyát, s közben a jövőt tervezgette.
A lány közölte, hogy az ő varázslójuk ismeri az ilyen vizet, és tudja, hogy ez gyógyvíz. Láb és hát nyavalyák gyógyítására használható, és a mágus szerint a termékenységre is kedvező befolyással bír.
Kis idő múlva, több rendezkedni valót nem találva, biztatni kezdte a fiút, hogy együtt fürödjenek meg a gyógyvízben, ezzel is megpecsételve az egymásra találásukat.
Hosszú loboncos haját megtisztítva, fejét hátravetve a törzsfőnök asszonya is elbújhatott volna mellette, olyan gyönyörű volt.
A fiatal fiút, bár nővéreit már többször láthatta hasonló pózban, most mégis furcsa érzés kerítette hatalmába.
Vágyakozva bámulta a lányt, amint az észrevéve a figyelő tekintetet, egyre inkább önmagát kellető mozdulatokkal forgolódott az alig több mint embermagasságról aláhulló karvastagságú meleg vízsugár alatt.
A lány, amikor elfogyott az általa ismert termékenységi mozdulatsor, intett fiúnak, hogy folytassák ketten a táncot a víz alatt.
Mintegy varázslat alatt álló, olyan kábán lépett a lány mellé a víz alá Horta.
Szó sem volt semmilyen táncról.
Óvatosan, csak az ujjbegyeivel érintve, végig simította a lány testét, hogy az emlékezetébe vésse a formákat, idomokat, a bőrfelszín simaságát, vagy éppen érdességét, a hőmérsékletének változásait, az izmok rezdülését, hogy élvezze az odaadó női test minden porcikáját.
Elidőzött a keblek halmainál, szeretettel birizgálta a bimbókat és környéküket, örömmel nyugtázva a másik rezzenéseit. Megszorongatta a telt csípőt, végig markolászta a csapott vállakat, megemelgette a farizmokat.
Jóleső borzongással fogadta a lány viszonzó mozdulatait, amint az ő hátát, mellkasát, és fenekét hasonlóképpen végig térképezték a lány ujjai.
Beleborzongott, amikor a lány a heréit emelgette, finoman morzsolgatta. A szerszáma markolászásakor, már kezdtek előtörni az ösztönei.
Egyre gyorsabban, és vadabbul nyúlt a lány lábai közé, simította szét az alsóajkait, masszírozta azok belső felszínét. Vizes ujjaival szaporán be - becsusszant a kisajkak közé is, elidőzve egy pillanatot a nyílás bejáratánál is.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.62 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zoltan611230 2019. 01. 23. szerda 01:57
Jó csak rövid .
#5 A57L 2018. 06. 20. szerda 04:27
Egysíkú.
#4 Andreas6 2016. 12. 20. kedd 08:40
Hát maga mindent kétszer mond, kétszer mond? (Az előző részben benne volt az egész...)
#3 oldfox 2002. 07. 30. kedd 21:06
azert az se rossz, ahogy rogton oralis sexszel kezdenek az osemberek... :) amugy tenyleg nem rossz. ja, es eredeti tortenet? :)))
#2 LALA 2002. 07. 29. hétfő 13:31
Kicsitfura még de jó
#1 Törté-Net 2002. 07. 27. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?