A+ A-

Hármasfogat a Lupánál

Nyár volt, nagyjából július közepe, és a sors úgy hozta, hogy egy 2 és 1/2 éves kapcsolatot sikerült éppen lezárnom, viszonylag kultúrált körülmények között. Bár a szakítást én kezdeményeztem, sokat nyomott a latba a 2 és 1/2 év, így szexuális és érzelmi életem valami nosztalgikus "engedd még egy kicsit fájni " típusú lila ködben ténfergett, magyarán szólva a munka és tanulás mellett valahogy nem nagyon találtam a helyem.. Vágyaim persze voltak, és egy - egy baráti Bambizáson gyakran kaptam meg biztatásul, hogy " na most majd aztán, aki tetszik... ! Szállhatsz, szájról szájra ! stb " valahogy mégsem bírtam magam rávenni hogy ez ügyben komolyabb lépéseket tegyek... Bár ismrőseim vonzó pasinak tartanak, jómagam mindig őszinte döbbenettel bámultam azokat a helyre legényeket akik bárhol, bármilyen körülmények között képesek egy jó dugásért kihazudni egy - egy csábuló lányt a bugyijából... Nálam ez kissé máshogy működik. Ha már ismerős a társaság nagyon élvezem az akár éjszakába nyúló dumcsizásokat, de új emberek között takaros magányomba húzódva kémlelem az arcokat.
Nem akarom bő lére ereszteni, egy haverom unta meg végül egy helyben toporgásom, és elmesélte hogy a budapesti éjszaka egyik kellemes szórakozóhelyén ( bocsi, a nevét nem mondanám el, mert az egyik főhős még ott dolgozik..) megismerkedett egy igen kellemes bárpultos lánykával, és úgy tűnik igen biztatóan alakulnának vele a dolgok... Viszont - és itt jönnék be én a képbe - Juditnak van egy barátnője, aki legalább olyan mulya mint én ( általában ilyen kedvesen beszélgetett velem... )és nem nagyon mozdul ki otthonról... Hónapok óta nincs pasija, és csak fűti Judit fejét óraszám, hogy ő már nem kell senkinek, ronda, rusnya, stb. stb. Ezen szeretnének változtatni szombaton, úgy hogy spontán egymás mellé rendeződnénk, egy közös bulizással.. Főtt a fejem egy kicsit, ezen a nyilvánvalóan idétlen helyzeten, de gondoltam ha nagyon ügye - fogyottan alakul az este, akkor másnap bosszúból elrángatom moziba a haverom az "Aljosa a komszomol kismalac kalandjai " című ukrán borzadványra, had szenvedjen... Megbeszéltük hogy 11 - re jön értem, elmegyünk a lányokért, leszaladunk a dizsibe, aztán meglátjuk..
Bár túl sok reményem nem volt az este erotikus fordulatát illetően azért farkat borotváltam, és illendően megmosdottam. Legszebb vásári és ünneplő farmeromban érkeztünk Judithoz, aki csöngetésünkre nem jött le, hanem felinvitált bennünket a lakásába. Ujpesten lakott, egy családi házban szüleivel, és 22 éves volt. Barátnője Nati ( hiába kérdeztem minek a rövidítése, nem voltak hajlandó elárulni, így csak tippelni tudtam, hogy Natália )már szintén ott volt, jó szokásukhoz híven, az épp mindjárt készen vagyunk állapotban.. Judith barna hajú, barna szemű kedves lány volt, valami eszméletlen csókos szájjal. Az alakja is kellemes volt, bár a bal lábán egy nagy forradás emlékeztette első kutyájára. Nati szintén barna volt, bár akkoriban mellírozott csíkok tarkálottak rajta. Ami rögtön feltünt rajta az az isteni melle volt. A magam részéről sokkal vonzóbbnak tartottam mindig, a finom részleteket, egy - egy kivillanó harisnyát, combfixet, egy diszkrét csipkés melltartót, mind a pure valóságot, de ezt Nati előtt soha nem éreztem ennyire zaklatónak. Egy miniszoknya volt rajta, amihez istenien mentek szolizott lábai, valamint egy mintás top, amin mint a veszedelem ütöttek át mélytalajra való stoplijai.
Nehezemre esett leülni de valahogy csak sikerült pár idétlen mondattal elütnünk az időt, és mintegy 20 perc után elindulhattunk.. Haverommal Mátéval ültünk a kocsiban elől, míg a lányok hátul vihorásztak az autóban. Oda mentünk ahol Judit is dolgozott, mert hála kollegái figyelmének, szinte ingyen vedelhettünk.. Én ugyan soha nem iszom alkoholt, de Máté szíves örömest kapott a lehetőségen.. Viszonylag hamar ki is ütötte magát, míg a lányok a Martinijüket, és Vodkájukat szopogatták.. Nem voltunk ugyan táncos kedvünkben, de az üvöltő zenében dumálni nem igazán lehetett, így hármasban, kettesben gyakoran keveredtünk a táncparkettre.. A két lány kezdett belendülni, és ha én visszavonultam a bárpulthoz, kettesben vonaglottak a tömegben.. nem csak nekem tünt fel, hogy kezük időnként elkalandozik a másikon, így egyre többen, és többen próbálkoztak a két lánnynál.. Kicsit imponált hogy mindenkit szó nélkül hajtanak el a sunyiba, de ha igazán őszinte akarok lenni, velem sem foglalkoztak túlságosan.. Iőközben Mátét megsétáltattam a friss levegőn, némi rókakölyök kiséretében, így úgy döntöttünk tovább állunk.. nekem kellett vezetnem, és én a lányokat kérdeztem első körben hova menjünk... Rövid pusmogás után azt mondták menjünk fürdeni.. A szavam is elállt egy pillanatra, hiszen tisztába voltam vele hogy fürdőruci nélkül ennek érdekes fordulata lehet, de nem szóltam semmit, szó nélkül indultam Szentendre felé, az Lupa szigeti tavakhoz..(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.69 pont (83 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 cscsu50 2018. 01. 10. szerda 12:38
egész jó
#11 listike 2014. 04. 26. szombat 13:32
Nagyon jó.
#10 A57L 2013. 11. 23. szombat 06:10
Elég jó.
#9 papi 2013. 06. 27. csütörtök 10:24
Nagyon jó
#8 Aretino 2002. 12. 9. hétfő 21:07
Érzékeket megmozgatja a cselekmény és a jó leírások. Átélhető. 8p
#7 Tamás 2002. 10. 5. szombat 04:49
A történet jó. De az igénytelenség a helyesírásban... siralmas. Egyszer elronthatja az ember... de az igekötőt majd' mindig külön írni?????
#6 Su 2002. 10. 4. péntek 22:42
tényleg vannak jobbak... a részletezés itt elmarad...
#5 Kis János 2002. 10. 3. csütörtök 21:41
Jobban szeretem a keményebbet.
#4 Ödönke 2002. 10. 3. csütörtök 18:40
Sztem k. jó:)))

10 pont
#3 LinkViki 2002. 10. 2. szerda 16:45
Hát nekem a keményebbek jobban bejönnek.én 7pontot adok rá vannak ennél 1000szer jobbk is.
#2 Gab 2002. 10. 2. szerda 16:43
Szép történet és remélem mihamarabb megérkezik a folytatása, ha van.
#1 Törté-Net 2002. 10. 2. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?