A+ A-

Angyali történet 13. rész - Judy története 7. fejezet - Még egy angyal

Volt egy nagyon fontos epizód az életünkben.
Az egyik Hazatérés ünnep után Miu napokig szótlan és gondterhelt volt. Ez főleg nekem tűnt fel, mert sokat voltunk együtt és érzékenyebben reagáltam a hangulata változásaira. Néhány nap után félrehívott, hogy fontos mondanivalója van, de hosszú lesz. Elképzelni nem tudtam, mi baja lehet, de persze megbeszéltünk egy alkalmas időpontot és elvonultunk a tengerpart egy nagyon eldugott szakaszára.
- Emlékszel, meséltem neked az időhurokról. Most is volt egy egészen különleges. Egy OtthonVilágból való barátnőm ugyanúgy járt, mint én: beleszeretett valakibe és nem törölte az emlékeket, őt is választás elé állították, hogy itt marad, vagy végleg hazamegy. Azt kérte, hogy nézzem meg a fiút és segítsek dönteni. Ketten együtt csináltunk egy időhurkot a Hazatérés ünnep napjára és idehozta a fiút is. Mi hárman voltunk az aktív résztvevők, akik valóban megélték az eseményeket és sok-sok passzív résztvevő, többek között te is. Szerettem volna, ha Josi és te is aktív résztvevők lettek volna, de nem volt elég energiánk ahhoz, hogy ennyi emberrel kellő ideig kihúzzuk. Márpedig úgy gondoltam, kell legalább egy teljes nap.
És szép sorjában elmesélte az eseményeket. A barátnője, akinek akkor még neve sem volt, egyszerűen csak angyalnak nevezték, elhozta a nagyon szimpatikus Gyuri nevű fiúját, de az ünnepség hatására sokkal erotikusabbá vált a találkozó, mint tervezték. Mit erotikusabb? egyenesen gruppenszex lett belőle. Ráadásul Gyuri egy kicsit belém is szeretett, pedig én kimaradtam a gruppenszexből. Ugye, már ráismertél a történetre?
(Szerző megjegyzése: persze, hogy ráismertem, hiszen régi életemben én Gyuri voltam és az ünnepség az Angyali történet 7. részében van leírva)
Miu minden (hangsúlyozom: MINDEN) részletre kiterjedő beszámolója igencsak felizgatott, de legjobban az, amit rólam, pontosabban kettőnkről, Gyuriról és rólam mesélt. Igaz, abban nem volt semmi baszás vagy kielégítés, de talán épp az volt benne az izgalmas. Ahogy vágyakoztam arra, hogy kielégíts, ahogy te is szerettél volna velem lenni, ahogy elkeseredtél, amikor kiderült, hogy én nem veszek részt az esti szexpartiban, az mélyen beleívódott az agyamba és kezdtem kissé beléd szeretni. Attól kezdve minden érdekelt, ami veled kapcsolatos. Így azt is megtudtam Miutól, hogy Muriel, aki nem lett féltékeny attól, hogy végigkefélted a csapatot, csak velem szemben érzett egy kis halvány féltékenységet. Megérezte, hogy van a kefélésnél is erősebb kapcsolat. Nagyon sajnáltam, hogy nem tudtam élőben végigélvezni az a napot, de mire harmadszor is elmeséltettem Miuval a nap részletes, minden egyes nyalintásra, simogatásra kitérő történetét, úgy éreztem, mintha végigéltem volna azt a napot.
Különösen az ragadott meg, amikor az ünnep utáni reggel történéseit mesélte el. Arra ébredt, hogy enyhén hullámzik az ágy. Fejét kicsit felemelve átnézett feletted Josi és a barátnője irányába. Nem volt nehéz megállapítania, hogy a hullámzás tőlük származik. Felé fordulva Josi szorosan az angyal hátához simult és a vékony takarón keresztül jól látszott, hogy a faszát a fenekéhez dörzsöli vagy már a punájában járatja. Keze az angyal melleit simogatja. Miu első gondolata az volt, hogy mi lesz, ha felébredve észreveszed, hogy a barátnődet a házigazda bassza? Nem lesz-e belőle balhé? És te már mozdultál is. Akkor nyugodt meg egy kicsit, amikor észrevette, hogy az angyal rád néz és mosolyog, majd kitárulkozik feléd, hogy jól lásd, mit csinálnak, hogy jár benne ki-be Josi szerszáma. Gondolta, leköti a figyelmedet avval, hogy ő meg téged kezd el felizgatni. Miután úgy aludtatok meztelenül, ahogy az esti közös foglalkozást abbahagytátok, nem volt nehéz dolga, hogy megtalálja a farkadat, pedig neki háttal feküdtél. Meglepetés akkor érte, amikor odaért és ott már volt egy kéz, az angyalé. De ez kellemes meglepetés volt, mert megnyugtatta, hogy nem lehet harag, féltékenység köztetek. Sőt! Összenevetetek, amihez ő is csatlakozott. És innen nyíltan folytatódott egymás kielégítése. Te azonnal meg akartad kefélni Miut, de ő inkább egy nyalakodást kért a puncijára, amit meg is kapott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.81 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Jani47
2018. 07. 25. szerda 20:57
A fenéket zavaros. olvassátok el még egyszer. érthető az egész. Válaszolok rá!
#7 Almoska5
2018. 05. 5. szombat 01:29
Teljesen elromlott! Már nem olyan mint az első fejezet. Egy szóval: POCSÉK Válaszolok rá!
#6 cscsu50
2018. 04. 7. szombat 08:35
káosz hadművelet Válaszolok rá!
#5 feherfabia
2018. 04. 6. péntek 06:19
Hát nem tudok kiigazodni ! Válaszolok rá!
#4 A57L
2018. 04. 6. péntek 04:46
Zavaros írás. Válaszolok rá!
#3 vakon54
2018. 04. 6. péntek 04:19
Ellehetett olvasni. Válaszolok rá!
#2 veteran
2018. 04. 6. péntek 03:48
Kár volt megírni. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 04. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!