A+ A-

Angyali történet 13. rész - Judy története 2. fejezet - A fiatalkor

5.
Ilyen előzmények után utaztam el - pontosabban a fiúkkal együtt így utaztunk el - Fidzsire a szakiskolába. Ott Josi a gazdálkodás, mi Berty-vel a kereskedelmi szakra jártunk. Eleinte a legtöbb tantárgyunk közös volt, később, második és főleg harmadik évben egyre több lett az eltérő tananyag.
De kezdjük az elején. A fiúk szállását Josi apja intézte. Az iskola közvetlen közelében egy megözvegyült helyi nő hasznosította így a feleslegessé vált házrészt. Ebből adódóan a nő lakása és a kiadott szoba nem volt igazán elszeparálva. A háziasszony mindig látta, ha vendég érkezett a fiúkhoz. Mint pl. én. Az első év elég könnyű volt, sok szabadidőnk volt, amit szívesen töltöttünk kedvenc programunkkal, egymás felizgatásával és kielégítésével. Nem volt egyszerű ezt úgy bonyolítani, hogy a háziasszonyuk ne halljon semmit. Tett is jó néhányszor szemrehányást a fiúknak és kilátásba helyezte, hogy nem enged be többet idegeneket a házba. És engem sem. A veszekedések mindennapossá váltak.
Történt egyszer, hogy éppen Josi fütyköse volt a számban, Bertyé a kezemben, miközben ő a puncimat nyalta, én pedig egy pillanatra kinyitva a szememet azt vettem észre, hogy nem húztuk be rendesen az ajtót és az résnyire nyitva maradt. Fel akartam pattanni, hogy bezárjam, de éppen akkor öntött el a kéj és nem tudtam. Mikor ocsúdtam az élvezetből, a háziasszony tágra nyílt szemeit láttam az ajtórésben. Ezt követően a szokásos szemrehányás elmaradt.
Először nem is szóltam a fiúknak, hanem elkezdtem kísérletezni. Ha jól becsuktam az ajtót, a háziasszony mindig letolta őket. Ha rést hagytam, a háziasszony ott leselkedett és nem volt harag. Amikor már biztos voltam az eredményben elmondtam a többieknek és attól kezdve mindig hagytunk rést az ajtón. Ahogy felbátorodtunk, a rés egyre nagyobb lett és a végén már tárva-nyitva hagyott ajtónál játszadoztunk. A háziasszony is észrevette, hogy észrevettük és ő is egyre nyíltabban dolgozott a bugyijában, amíg minket nézett. A végén már nem csak mi voltunk meztelenek, hanem ő is így ült le az ajtó előtti székre és időnként ránk kacsintva folytatta a játszadozását a punájával és sokszor velünk együtt élvezett el. És attól kezdve szent volt a béke.
6.
Mint említettem, én a szakiskola kollégiumában laktam. Egy nem túl nagy, de elég takaros, zuhanyzófülkés kétágyas szobában. Szobatársam, Leona egy Fidzsire való, nálam vagy 3 évvel idősebb lány volt. Viszonylag csinos arcához elég nagy fenék és dús keblek társultak. Az én ízlésem szerint kissé hangos és nagyképű volt. További tulajdonságait csak fokozatosan ismertem meg.
Amihez kétség nem fért, hogy nyílt, őszinte volt. Már első napokban elmondta, hogy nagyon szeret kefélni. Ha véletlenül egy nap kimarad, azt önkielégítéssel pótolja. Néha naponta több is összejön, akkor érzi igazán jól magát. Van egy közel állandó (ő mondta így, én inkább gyakorinak nevezném) partnere, aki nem veszi rossznéven, ha más is megfordul az ágyában. Vagy ő más ágyában. Mert igyekszik máshol lebonyolítani randevúit, szükségtelenül nem ütközni a kollégium szabályaival. De az egyik portás bácsi (a „bácsi” volt vagy 35 éves), akivel valamiféle üzletet kötött és az elnézte neki, ha vendégeket hoz. Azt, hogy mivel fizette le, nem firtattam.
Én pedig elmeséltem a kis hármasunkat és a szigetünkön szokásos erkölcsfelfogást. Nagyon csodálkozott, hogy a két fiú mellett még szűz tudtam maradni, de megértette, hogy mi másképpen értékeljük a dolgokat. Az előző napi hármas nyalakodásunkat és elélvezéseinket kétszer is elmeséltette velem, miközben szorgosan matatott a bugyijában. Utána kiment a zuhanyozóba, ahonnan kis sikongatások hallatszottak. Biztos voltam benne, hogy közben a két fiút látta maga mellet a zuhany alatt.
Történt egyszer, hogy a szokásosnál egy kicsit hamarabb mentem haza a fiúktól. A szobába lépve azt láttam, hogy Leona meztelenül törökülésben ül az ágyán és punciját dörzsölgeti valami berregő szerkezettel. Amikor meglátott, egy pillanatra zavart tekintettel nézett rám, de hamarosan újra becsukta a szemét. A berregés lihegéssel keveredett, majd egy sor kis sikoly és csend lett. Amikor Leona pár perc múlva kinyitotta a szemét, kissé zavarban volt, amit bosszús kérdéseivel próbált leplezni.
- Miért tátod a szádat? Nem láttál még ilyent?
- Nem, de látom, te jó barátságban vagy vele.
- Te is jó barátságban lennél vele, ha ismernéd.
Még néhány ilyen csekélyértelmű mondatot váltottunk, amikor megkérdezte:
- Nem akarod kipróbálni?
Visszaidézve extázisát, eszembe sem jutott tiltakozni. Lemosta és letette mellém az ágyamra.
- Akkor vetkőzz! Előbb egy kicsit megsimogatlak, utána jöhet a brumi.
Szófogadóan levetkőztem és hanyattfeküdtem az ágyban. Mellém ült és simogatni kezdte a puncimat. Később belenyalt. A meleg lélegzete már kezdte elvenni az eszem, amikor meghallottam a berregést, majd egy gondolatnyival később a nyelve mellet valami fura rezgés indult meg. Kicsit később már csak a rezgést éreztem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.78 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2014. 09. 23. kedd 08:43
Jó.
#3 veteran 2014. 09. 22. hétfő 10:25
#2 Rinaldo 2014. 09. 22. hétfő 06:35
Szuper jó.
#1 Törté-Net 2014. 09. 22. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?