A+ A-

Angyali történet 13. rész - Judy története. 8. fejezet - Roy

18.
Sajnos az otthoni problémák folytatódtak. Goni, a besúgómmá vált alkalmazottam, egyre gyakrabban tudott Berty valamilyen félrelépéséről beszámolni. Hol ővele, hol a bolt más eladóival (kezdetben tudatosan alkalmaztam minél csinosabb lányokat), néha pedig többnapos beszerző utakra utazott. Azokról nem tudott Goni olyan részletes leírást adni, mint a boltban történtekről, de lényeget gyakran kiderítette, ügyesen kifaggatta Bertyt.
Egyik nap éppen a beszámolóját tartotta az irodámban az elmúlt napok eseményeiről. Ebben volt olyan eset, amikor Berty őt kefélte meg (azt is őszintén elmondta, hogy milyen nagyon jóleset neki), volt, amikor két másik eladólánnyal szórakozott a raktárban, amíg az egyiket döngette, addig a másiknak a punciját nyalta, majd fordítva. Eközben robbant be az irodába egy másik lány:
- Judy, gyere. Valaki nagyon nagy rendeléssel jött.
Gyorsan odasúgtam Goninak:
- Ne feledd, hogy melyik szopásnál tartottál, majd folytatod, ha elrendeztem ezt a rendelést.
Kint az eladótérben egy magas, széles vállú és szerencsétlen képű jó harmincas férfi téblábolt, szemmel láthatóan zavarban volt. Öltözete alapján azonnal látszott, hogy nem a szigetre való, meg egyébként is majd mindenkit ismertem, aki ott lakott. Az eladólány feléje bólintott, jelezve, hogy ő a problémás vásárló. Azonnal ellenszenves volt, mert hogy jön egy idegen ahhoz, hogy megzavarja az érdekes beszámolót.
Amikor hozzálépve megkérdeztem, hogy miben segíthetek, a kezembe adott egy nagy papírlapot egy hosszú bevásárló listával. Az nem lett volna baj, hogy hosszú volt a lista, de némelyik tételnél igen nagy mennyiségek szerepeltek. Nyilvánvaló volt, hogy nem egy egyszerű háztartás számára vásárol be. Néhány tételből nem volt probléma összeszedni a rendelést, mert a nem gyorsan romló dolgokból (mint pl. száraztészta, krumpli) jelentős raktárkészletünk volt, hagymából is sikerült összeszedni a rendelést, de avval ki is sepertük az összes hagymát. Hasonló volt a helyzet a borral is. Voltak azonban olyan tételek, amelyeknél ez nem sikerült. Ilyen volt pl. a kenyér, amiből nem adhattam oda az összeset, mert a később betérő törzsvevőknek is kellett tartalékolnom, húsfélékből, tojásból meg néhány más dologból egyszerűen nem volt annyi raktáron, mint kellett volna.
A férfi nagyon elszontyolodott, hogy a többiek a fejét veszik, mert ő vette rá a csapatot, hogy ne cipekedjenek annyit, majd itt vesznek. Megsajnáltam a szerencsétlent és megígértem, hogy megpróbáljuk összeszedni a hiányzókat. Elindultunk Pangai főutcáján és betértünk más boltokba, de a kisebb boltok csak kisebb részben tudtak minket kisegíteni. Végül némi húst és tojást házaknál szedtünk össze. A hiányzó kenyérmennyiség helyett azt javasoltam, hogy főzzenek több tésztát, abból van elég és avval lehet helyettesíteni.
- Miért, az is jó kenyér helyett?
- Otthon még soha nem csinált ilyet?
- Nem. Általában sem sokat csinálok otthon. Tudja, agglegény vagyok és ha éppen nincs otthon valami, elmegyek vendéglőbe enni. Ez elég gyakran előfordul - és most először elmosolyodott. Így már sokkal szimpatikusabb volt az arca.
- Hol lakik, ahol ilyen egyszerű vendéglőt találni? - mindjárt gondoltam, hogy nem a kis szigetek valamelyikéről jött.
- Ausztráliában. Egy Rockhampton nevű városban lakom és ott elég nagy választék van vendéglőkből.
- És mit csinál itt?
- Egy filmet forgatunk, amihez ez a sziget adja a legjobb környezetet. Meg itt olcsóbb is, mint otthon. Legalább 3 hétig leszünk itt.
- Akkor, ha legközelebb is ennyi mindent akar venni, legalább egy nappal, de jobb, ha 2-3 nappal előre adja fel a rendelést.
- Rendben, megbeszélem a többiekkel és holnap hozom a rendelést. Mikor jöhetek úgy, hogy ne zavarjam?
- 11 óra körül, akkorra a reggeli bevásárlás már lemegy. De a listát odaadhatja bármelyik lánynak.
- De én magával szeretnék találkozni.
Ez mi? Ez udvarlás szeretne lenni? Mindenesetre rendesen zavarba hozott. Közben a lányok segítségével az árut bepakoltuk a pickupba. Kezemet nyújtottam:
- Akkor holnap várom.
- Én máris várom a holnapi találkozást. - és kezet csókolt.
Mindjárt láttam rajta, hogy kissé hibbant az ürge.
19.
Másnap már jóval 11 óra előtt kinyitottam az irodám ajtaját, hogy kilássak az eladótérbe. Nem igazán tudtam volna megmagyarázni, hogy miért várom ennyire ezt hibbant alakot, de folyamatosan lestem kifelé. Kissé meg is dobbant a szívem, amikor pontban 11-kor belépett az ajtón. Elébe siettem és nyújtottam a kezem. Ezúttal a kézcsók elmaradt.
- Bocsásson meg, tegnap nagyon modortalan voltam, be sem mutatkoztam. Roynak hívnak és amolyan mindenes vagyok a filmeseknél. Ha kell anyagbeszerző, ha kell operatőr, vagy sofőr, világító. Talán csak sminkes nem voltam - és jót kuncogott a poénnak szánt mondatán.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.39 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 feherfabia
2018. 05. 6. vasárnap 09:08
Tetszett!9P Válaszolok rá!
#7 zoltan611230
2018. 05. 6. vasárnap 05:27
Égsz jó. Válaszolok rá!
#6 cscsu50
2018. 05. 5. szombat 22:11
Nagyon jó lett. Válaszolok rá!
#5 sunyilo
2018. 05. 4. péntek 22:04
Egészen jó lett. Válaszolok rá!
#4 veteran
2018. 05. 4. péntek 16:36
Nagyon jó. Végre finom erotika is volt. Válaszolok rá!
#3 Almoska5
2018. 05. 4. péntek 15:02
Nekem nagyon tetszett és én megduplázom a pontszámot is! ( 200 pont nekem saját szabályaim vannak 72 évesen) Szeretném látni ZSUZSIKA véleményét is, bizonyára Neki is fog tetszeni? Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 05. 4. péntek 05:03
Közepesnél jobb lett.7P Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 05. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!