A+ A-

Angyali történet 12. rész - Bora-Bora 2. fejezet

6.
Mielőtt folytatnám az események leírását, szeretném emlékeztetni az olvasót néhány apróságra. (Aki emlékszik az előzményekre - különösen a 7. fejezetre - az nyugodtan ugorja át ezt a pontot.)
Judy is, Zsófi is (akkor még Sophie - ként) Lifuka nevű sziget Pangai városkájában nevelkedett. Lifuka a Tonga Királyság egy közepes nagyságú szigete és nem a szigorú erkölcseiről ismeretes. Itt, Polinéziában általában is sokkal természetesebb a meztelenség, mint Európában vagy Észak - Amerikában, Lifuka azonban a polinéz átlagon is túltesz. Egy kis petting, egy kis orális vagy manuális kielégítés nem számít erkölcstelenségnek, sőt, sokszor nyilvánosan is előfordul, persze csak olyan helyeken, ahonnan a gyerekek ki vannak zárva. Az erkölcstelenség fogalma csak a közösülésnél kezdődik. Egészen odáig minden a természetes viselkedés része.
Először a földöntúli képességekkel és szépséggel rendelkező Angyalom, Muriel jóvoltából vetődtem Lifukára és ismerkedtem meg a három csodálatos nővel, Judy - val, Sophie - val és Miu - val. A megismerkedésünk a Hazatérés ünnepén történt, amit európai fogalmak szerint nevezhetünk akár egy folklór estnek, akár egy pornográf orgiának.
Ezek tükrében kell értékelni a viselkedésünket és Zsófi - számomra szinte érthetetlen - zavarát. Amit - úgy tűnik - mostanra már, a többi ruhadarabjával egyetemben levetett.
7.
Távolodtunk a lagúna sekélyebb részétől, Zsófi - négyünk közül a legalacsonyabb - már inkább úszott a mélyülő vízben. Lassan már nekem is vállig ért a víz, csak Roy emelkedett még mindig ki. Megállt, hogy bevárjon minket. Zsófi odaúszott hozzá és a vállába kapaszkodott. Utolértük őket, megálltam, Judy a hátamhoz simult, átkarolt és mellem simogatta, majd keze egyre lejjebb siklott. Éreztem mellbimbóját a hátamon és hátranyúlva igyekeztem magamhoz szorítani, simogatni.
Mint kiderült, Roy éppen az ausztráliai házukról mesélt Zsófinak és azt akarta, hogy én is halljam milyen szép kis vízeséseket épített ki a kertjén átfolyó patakon és feltétlenül el kell mennünk megnézni a házat, kertet, stúdiót és minden szépet, amit nagyrészt saját kezűleg alakított ki. Az egyetértés teljes volt.
Közben Zsófi a háta mögül az oldalához, majd szép lassan elé került. Víz alatt eltűnő keze kétséget nem hagyott afelől, hogy mibe kapaszkodhat a víz alatt. Roy figyelme is kertje felől egyre inkább Zsófi felé fordult. Zsófi fel - le mozgásából látható, hogy valószínűleg Roy kezén lovagol és közben Roy mondatai között egyre hosszabb a szünet, majd csak a szünet marad.
Judy kitartó tevékenységének köszönhetően én is egyre merevebbé váltam és már kevésbé érdekeltek a kert részletei. Próbáltam Judy - t magam elé húzni és végre elértem melleit. Most fedeztem csak fel, hogy egy tenyeremben nem is fér el a melle, mégis milyen keményen feszül nekem. Bár neki még leérne a lába, mégis rám csimpaszkodik, selymes szőrű punciját a combomnak dörgölgeti. Igyekszem elérni és birtokba venni barlangocskáját, de hozzám szorítja és nem hagyja, hogy kezemmel elérjem. Cicije és szőre simogatása közben annyira felizgat, hogy alig tudom visszatartani élvezetem.
- Élvezz a kezembe. Kérlek. - súgja a fülembe - Meghálálom.
No, több se kellett, elsültem. Forrón megcsókolt, mintha tényleg neki kéne hálásnak lennie. Én még egyszer próbálkozom puncija elérésével, de kisiklik a kezemből.
- Várj egy kicsit, nem itt akarom. - és Roy felé fordul.
Roy - ból épp most szakad ki egy hangos hörgésféle, nyilván ő is eljutott a csúcsra. Visszanéztem a házak felé és nem lepődtem volna meg, ha sorban gyúlnak ki a fények, hogy megnézzék, tényleg egy őrült teknős tanult - e meg kiabálni. De nem gyúltak fények, a házak már elég mesze voltak.
Judy megvárta míg Roy érzelemhullámai elcsillapulnak:
- Menjünk a kőpadhoz. - mondta Roy - nak.
Roy helyeselt. és előreúszott, mi utána. Pár perc úszás után megállt és amikor felegyenesedett, láttuk, hogy a víz itt már csak combközépig ér. Mikor leálltunk, akkor vettem észre a holdfényben egy érdekes hullámtörést előttünk. Ez volt a kőpad előtere, a kőpadon már csak néhány centi víz volt.
Judy gyakorlott mozdulattal egy pillanat alatt felpattant és velem szembefordulva széttárta lábait. Amikor épphogy vízfelszín fölé emelkedő nedves punciján megcsillant a holdfény, azonnal megértettem, mire gondolt, amikor türelemre intett. Felkínált puncija csókra csábító volt, nem is tudtam ellenállni neki. Nem is akartam. Odahajoltam és nyelvemmel beletúrtam a szőrszálak közé. Első pillanatban meglepett a sós íz, bár itt az óceán lagúnájában ezen nem kellett volna csodálkozni. Néhány intenzív nyelvcsapás után viszont édeskésre változott az íze. Erősödő remegése közben hevesen gyorsul a légzése.
Közben szemem sarkából láttam, hogy Roy egy könnyed mozdulattal emelte fel Zsófit a kőpadra és az ő feje is eltűnt Zsófi combjai között. A Zsófiból felhangzó sikkantgatások ismerősen hangzottak, hallottam, hogy közeledik az orgazmusa.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.18 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2014. 09. 11. csütörtök 13:20
Ez is tetszik
#2 A57L 2014. 06. 2. hétfő 05:28
Ez se rossz.
#1 Törté-Net 2009. 01. 16. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?