A+ A-

Angyali történet 9. rész - Az új életem kezdete

Az élet szép. Az élet bonyolult. Ezek közhelyek, de Muriellel ez mindennapi valósággá válik.
Muriel nem csak beilleszkedett a társaságaimba, hanem ő maga vált "a társaság"-gá. Addigi felületes kapcsolataim Muriel jóvoltából elmélyültek, kevesebb időt fordítottam a munkámra - bár nem hanyagoltam el, csak egy normális szintre szorítottam vissza - és több figyelmet fordítottam a szórakozásra, pihenésre.
Volt egy kollégám, Péter, aki rendszeresen járt a közeli nudista telepre, gyakran hívott engem is. Egyszer régebben el is mentem velük, de nem igazán éreztem jól magam. Talán a meztelenség szokatlansága, talán a túl csinos, kívánatos felesége miatti zavarom volt az oka, nem tudtam felszabadultan élvezni a meztelen hétvégét. Amikor Muriel egy társaságban megismerkedett Péterrel, az első alkalom után közölte:
- A hétvégén a nudira megyünk, megbeszéltem Péterrel.
És így is lett. Ezúttal nem éreztem olyan feszélyezettnek magam, mint amikor egyedül mentem oda, ahol főleg párok voltak. Megnyugtatott a tudat, hogy most már nem csak én leshetem meg vonzó partnernőiket, hanem én is tudok cserébe valamit nyújtani: Muriel látványát. Muriel méltó versenytársa volt a többieknek. Ettől kezdve rendszeresen jártunk a nudira, az ott régebben kialakult társaságnak rövidesen törzsgárdatagjaivá váltunk. És mindezt Murielnek köszönhettem.
1.
A nudis társaság egyik házaspárja, Jenci és Kata, vett egy Budapesttől nem túl távoli tanyát az Alföldön. Nem akartak gazdálkodni, hanem felújították és berendezték luxusnyaralónak szaunával, úszómedencével és sok vendégszobával. Ettől kezdve alig jártunk a nudistatelepre, inkább a nudin összejött társaság - úgy négy-hat pár - náluk töltötte a hétvégéket, sőt mi néha hétköznapra is ottmaradtunk. Az internet kapcsolatuk lehetővé tette, hogy onnan intézzem hivatali ügyeimet. Jenci munkája is lehetővé tette ezt a megoldást. Nagyon jól kijöttünk velük. Délelőttönként, amikor mi dolgoztunk, a lányok a konyhában tevékenykedtek vagy bevásároltak, a vacsorát pedig többnyire mi, fiúk készítettük a kerti grillsütőn. A többi időt a medencében vagy a szaunában töltöttük.
A szaunájuk elég kicsi, négyünknek már szűkös volt. Rászoktunk, hogy kettesével szaunázunk. Amíg Muriel és Jenci a szaunában volt, addig mi Katával általában úszkáltunk, azután cseréltünk. Katának szép kerek mellei voltak, nagyobbak, mint Murielé, minden alkalommal megcsodáltam. De csak ennyi. Azután egyszer, amikor beléptem a szaunába - Kata már ott ült a padon - megcsúsztam a vizes trepnin. Kata ügyesen elkapott, nem estem el, de lábai előtt térdre pottyantam. A szám pont az egyik kerek melle előtt állt meg. Illetve nem állt meg, mert ha már így adódott, egy leheletnyi puszit nyomtam a hegyére. Ettől kezdve ez szertartássá vált, hogy amikor bementünk a szaunába, mindkét cicije hegyére kapott egy-egy puszit. Ezt nem is titkoltuk és ha néha mind a négyen benyomakodtunk, a puszit akkor is megkapta, legfeljebb nem markolásztam meg hozzá annyira a melleit, mint ha csak ketten voltunk. Párjaink jót derültek az idétlen játékon. Azt, hogy Muriel és Jenci mit csináltak kettesben a szaunában, nem tudom, hiszen az nem feltűnő, hogy mindig erősen kipirulva jöttek ki. Ez szaunánál természetes.
Egyik hétvégén tízen voltunk a tanyán és az egyik lány, Viki születésnapját ünnepeltük. Sanyi, a párja jól felkészült pezsgővel, így már délelőtt elkezdtük az ünneplést. Viki, mint ünnepelt, ki sem akart jönni a medencéből, oda kérte a pezsgőt és a sütit. A sütit később Jenci kitiltotta, mert belemorzsáztunk a medencébe, de a pezsgővel nem tehettünk kárt a vízben. Végül az egész társaság a medencében pezsgőzött, időnként valaki kiszaladt keverni egyet az ebéden és új egy üveg pezsgőt hozni. Csodálatosan jó érzés volt a medence lágy, kellemesen langyos vizében meztelen fürdőzés közben jéghideg száraz pezsgőt inni.
Így azután már délelőtt jól becsiccsentett a társaság. Legjobban talán Kicu, Péter felesége, aki most sem tagadta meg pezsgőimádatát. Persze senki nem tehetett neki ezért szemrehányás (egyébként is: hányásról szó sem lehet a medencében, tönkremegy a pH), mi sem voltunk sokkal jobb állapotban. A különbség csak annyi volt, hogy Kicu néha megbillent a vízben, ilyenkor többnyire volt valaki a közelében, akin megtámaszkodhatott. Ha nem, egy kicsit elmerült a vízben és amikor kibukkant, újra pezsgőt kért, mert nagyon felhígult.
Kicu átlagosnál alig jobb alakú, asszonyosan telt alakú, de nagyon szép arcú és csodálatos természetű nő volt. Igazán nem panaszkodhattunk asszonyainkra, de azért minden más nő házsártoskodott néha egy kicsit. Kicutól soha nem hallattunk soha egy rossz szót. Pedig nem csodáltuk volna, Péter a férje nem volt egy mintaférj. Szinte semmit nem segített neki - legalábbis amikor együtt volt a társaság - és nagy nőcsábász hírében állt, bár erről semmi konkrétumot nem tudtam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.08 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2014. 09. 11. csütörtök 13:22
Nagyszerű, szeretem ahogy írsz.
#2 A57L 2014. 06. 2. hétfő 05:29
Jók az írásaid.
#1 Törté-Net 2007. 11. 23. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?