Angyali történet 14. rész - 1. fejezet - Ausztrália - Rockhampton

Szavazás átlaga: 6.55 pont (33 szavazat)
Megjelenés: 2020. május 6.
Hossz: 21 671 karakter
Elolvasva: 1 391 alkalommal
Kedves Olvasó!
Elnézésedet kell kérnem, hogy ilyen hosszúra nyúlt a történet. Az első résszel 13 évvel ezelőtt indult a sorozat, amit az olvasók kérésére folytattam. Ilyen hosszú idő után – úgy gondolom – nem árt egy kis összefoglaló ismétlés a régebbi részekről.
Az elején megjelent egy nem földi eredetű, gyönyörű nő vagy angyal (ezt soha nem tudtam eldönteni. Az angyal – a későbbiekben a Muriel nevet kapta – mind ismereteiben, mind alakjában tökéletesen alkalmazkodott az itteni állapotokhoz. Több álomszerű kalandot éltem át vele, amelyekről sokszor nem tudtam eldönteni, hogy képzelgés vagy valóság. Egy ilyen álomszerű kaland során jutottunk el a Tonga Királyság egy kis szigetére Lifukára. Ott további három csodálatos nővel ismerkedtem meg. Muriel szintén Földön kívüli, Judy az első találkozás (6. és 7. rész) után hosszú időre eltűnik az életemből, de éreztem a hiányát. Végül Sophie, aki később már a Zsófi nevet vette fel.
A 8. és 9. részben Muriellel éltük boldog életünket, de a végén elhagyott. Ettől teljesen összeomlott az életem, elvesztetem a munkámat, a lakásomat és saját magamat is. A végére a volt főnököm segítségével összeszedtem magam és elkezdtem tervezni új életemet, ami a 10. részben valósult meg. Most a valóságban jutottam el (vagy mentem vissza?) Lifukára. Ott feleségül vettem Zsófiát – legalábbis az ottani szokások szerint. Kemény munkával – Miuritával és férjével közösen – felépítettünk egy elég jó gazdaságot. Pár év elteltével végre szabadságra mentünk, Bora-Borán töltöttünk néhány napot és ott találkoztunk össze az évek óta nem látott, Judy-val, aki Ausztráliában élt a filmes Roy-jal.
Judy élettörténetét elmesélése alapján a 13. részben meséltem el.
És most jöhet a folytatás.
1.
Judy-val és Roy-jal a Bora-Bora-i találkozásunk óta folyamatosan tartottuk a kapcsolatot és időről időre felmerült, hogy melyikünk menjen a másikhoz látogatóba. Miután Judy még mindig húzódozott attól, hogy Lifukára visszatérjen, inkább a mi ausztráliai látogatásunk felé billent a mérleg nyelve.
Zsófival sokszor beszélgettünk a látogatás lehetőségéről és mindketten ambivalensen álltunk a kérdéshez. Egyrészt vágytuk a közös szex-élmény folytatását, sőt kiteljesedését, másrészt kicsit tartottunk attól, hogy ha ők és mi másképp képzeljük el a folytatást, akkor elronthatjuk az előző találkozás varázsos emlékét is. Végül a gyakori e-mail váltások és időnkénti telefonok alapján úgy ítéltük meg, hogy hasonló várakozásokkal nézünk a találkozás elé, ők is közös élményeink gyarapítására vágynak. Reményeink szerint szexuális téren is.
Egy idő után – nem utolsósorban sürgető invitálásuk hatására – rászántuk magunkat egy 5 napos látogatásra. Figyelembe véve az ottani hőmérsékleteket, egy kora tavaszi, szeptemberi időpontot választottunk. A már szokásosnak mondható módon, a bérelt repülővel utaztunk. Az 5 órás úton – időnk volt bőven – izgalommal tárgyaltuk ki a követendő taktikát. Nem szabad túl rámenősnek, lennünk, mert hátha ők mégsem úgy gondolják, mint mi. De a túlzott passzivitás sem jó, nehogy elutasításnak érezzék. És ha szexre kerül a sor, tartsuk-e magunkat a Lifuka-i normákhoz (petting lehet, de igazi közösülés nem) vagy menjünk bele, netalántán erőltessük az igazi közösülést is. Szívünk szerint ez utóbbit tennénk, de mit fognak szólni hozzá?
Angyali történet 14. rész – 1. fejezet – Ausztrália – RockhamptonAmíg így tanakodtunk (persze igazi eredmény nélkül) addigra le is szálltunk Rockhamptonban. Ebben a Baktérítő közeli, igen meleg klímájú városkában élnek Roy-ék. Mint később megismertük, ez egy kétarcú város. Alapvetően egy álmos, kispolgári városka, de az északi városrészben megmaradt egy kis terület, amely tovább vitte a még aranyásó-bevándorló időkből származó hagyományokat, zajos bárokkal, kuplerájokkal és zavaros üzleteket bonyolító lebujokkal. Roy-ék háza a kispolgári rész külső peremén volt, de nem túl messze az északi rész határától. A helyet pontosabban jellemzi az, hogy a központtól távol, az Archer hegy nyugati lejtőjén a Frenchmens Creek parkban, az azonos nevű patak közelében van.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 10 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.55 pont (33 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Fluxus
2023. április 30. 09:20
#9
Az előző részek nekem is jobban bejöttek.
1
én55
2022. augusztus 24. 09:37
#8
Kezd laposodni.
1
veteran
2020. június 3. 03:20
#7
Előzőrészek jobbak voltak, de várom a folytatást.
1
cscsu50
2020. május 12. 06:32
#6
várom a folytatást
1
sunyilo
2020. május 6. 16:50
#5
Én is jobbra emlékeztem...
1
szekely18
2020. május 6. 15:42
#4
Érdekes sorozat volt.
1
Andreas6
2020. május 6. 06:01
#3
Emlékeimben a sorozat jobb volt. Apróság: ugyanazok egybeírandó!
1
a
A57L
2020. május 6. 04:09
#2
Nem rossz életismertető.
1
T
Törté-Net
2020. május 6. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1