A+ A-

Angyali történet 7. rész - Az ünnep 2. fejezet

A nagy élvezések után négyen mentünk a zuhanyba. Az egyik fülkében Miu-val mostuk egymást, a másikban Maria és nővére.
- Nem is tudom elmondani milyen jó volt. - kezdte Miu az értékelést. - Itt az ünnepen mindig nagyon nagyot tudok élvezni, de ez a mai az eddigieknél is jobb volt. Nagyon ügyes vagy. Legalább is a nyelveddel. A farkad is ilyen ügyes?
- Mondanám, hogy próbáld ki, de ...
- Mond csak!
- De azt mondtad, nem lehet.
- Itt nem.
Húú. Ez a mondat és Miu szűnni nem akaró simogatása újra felizgatott. Miu ezt észrevéve, lágyan megsimogatta a fütyim.
- Várj még kis farkinca, nincs vége a mai napnak. Légy türelmes és ne fáraszd ki magad nagyon.
És mindezt teljes természetességgel mondta el, annak ellenére, hogy mi is tisztán hallattuk a szomszéd fülkéből Maria és nővére hangját. Ebből azt tudtam meg, hogy Maria nővére saját ujjaitól és Maria kényeztetésétől akkor élvezett el, amikor azt leste, hogy nyalom fényesre Miu punciját. Gyakorlatilag egyszerre érték el az orgazmust. Maria viszont még nem jutott a csúcsra.
- Evvel még tartozol Maria-nak. Nagyon tetszel neki, nem hagyhatod cserben.
Ezt is hallhatta Maria, mert amikor kiléptünk a zuhany alól és rám nézett, kis zavart láttam a szemében. Hiába, ő már nem volt szigetlakó.
- Keressük meg a többieket. - javasolta Miu.
Többieket. Hoppá. Kedvesem eszembe sem jutott. Vajon ő mit csinál most?
A zuhanyozó bejáratától nem messze egy hatalmas földre terített matracon találtunk rá Sophie-ra, aki néhány másik fiatal nő társaságában múlatta az időt. Most nem fecsegett, nyelvét egészen másra használta. Négykézláb állva mélyen egy punciban járatta. Az éppen kinyalás alatt levő lány mellein a többiek tevékenykedtek és már hangosan sikongatott. Miu odalépett Sophie-hoz és megsimogatta égnek álló popóját, majd tovább a puncija felé haladt. Mivel az alatta levő nő éppen túlesett az orgazmusán, Sophie gyorsan hanyatt fordult.
- Most engem. - szólt Miunak, majd észrevett engem is.
- Vagy inkább te gyere. - intett felém. Miu biztatóan mosolygott rám.
- Ne kéresd magad. Mutasd meg neki is, milyen jól csinálod.
Széttárt lábai közé fúrtam fejem, egyik kezemmel felnyúltam a melleihez, másikkal a puncijába, nyelvemmel és ajkaimmal pedig eljátszottam a jól bevált játékot: nyelvvel körözés és a csikló megszívásának ritmikusan ismétlődő sorozatát. Puncija nedvessége már jelezte, hogy nem volt előkészítetlen. Gyorsan eljutott a lassú csípőriszáláson keresztül a gyors rángásokhoz. Barátnői is segítettek a játékban, sőt közben fütyimet is simogatták. Egy erőteljes nyelvcsapás közben ismerős hangot hallottam: kedvesem jól ismert kéjsikolyát halottam. Hosszan elnyújtottan élvezett. Ettől kezdve nem tudtam Sophie-ra koncentrálni. Kíváncsi voltam ki válthatta ki ezt a sikolyt. De nem láttam ki Sophie combjai közül. Alig vártam, hogy elélvezzen, szerencsére nem kellett már soká várni.
Mire felemeltem a fejem, Miu már nem volt mellettünk. Körülnéztem, és egy kereveten megláttam kedvesemet. Széttárt combjai között - gondolom még mindig - Thomas térdelt és lelkesen lefetyelte a kéj - általam oly jól ismert ízű - nedveit kedvesem puncijából. Ő még félig lehunyt szemmel pihegett. Thomas hatalmas farkát négy másik kéz is markolászta, de kedvesem is kezdett úgy fordulni, hogy elérje a szerszámot. Thomas, amikor észrevette a mozdulatot, nem barátságtalanul, de határozott mozdulattal húzta ki farkát a másik két lány kezéből és kedvesem kezébe adta. Szemmel láthatóan csak vele foglalkozott. Kedvesem hanyatt döntötte az ágyon és két keze közé kapta Thomas farkát, a tenyeréből kimaradt részt meg bekapta. Drukkoltam neki, hogy meg ne fulladjon, hisz ekkorához nem lehetett hozzászokva (vagy legalább is én nem tudok róla). Szája mozgásán láttam, hogy a nálam is szokásos technikát alkalmazza, és ez ismét felizgatott. A másik két lány most őt kényeztette, bár az egyik kéznek még jutott hely a kedvesem szájába nem férő farok tövén. Izgalmamban nem álltam meg, hogy oda ne lépjek pucsító fenekéhez és kitárt, lucsogó punciját meg ne simogassam. Ő a farkat ki nem engedve szájából, felém fordította szemét és rám kacsintott.
- Ne felejtsd el, én is itt vagyok. - Maria szemrehányó tekintete szinte égetett. De igaza volt. Meztelenül egymást átölelve indultunk egy kényelmes helyet keresni. Útközben még felcsíptünk néhány szendvicset és kevert nekem egy ismét csak csodálatos koktélt. Most talán egy kicsit több rumot öntött bele a szokásosnál. A fiatal lányok már nem járkáltak a tálcákkal, nyilván ők is átadták magukat az élvezeteknek.
Az egyik nagy kerevet egyik oldalán is két ilyen fruska nyalta-falta egymás punciját 69-es pózban, a másik fele üres volt. Maria már húzott is oda maga után. Az utolsó lépéseknél láttam meg Judy-t a szomszéd pamlagon. Széttárt lábai között két fiatal nő felváltva szopogatta csikóját, ami időnként kikacsintott rövidre vágott szőrű szeméremajkai közül.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.42 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2014. 09. 11. csütörtök 13:25
Egyik jobb mint a másik
#2 A57L 2013. 09. 29. vasárnap 06:37
Elég jó.
#1 Törté-Net 2007. 09. 4. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?