A+ A-

Angyali történet 8. rész - A magyarázat

1.
Amikor eszmélek, az első dolog, amit a külvilágból felfogok egy kerek női popó a tenyeremben. Selymes tapintása és ismerős formája kellemes emlékeket ébreszt bennem. A baj csak az, hogy túl sok emlékkép tolul egyszerre az agyamba, és most nem tudom kiválasztani a helyeset.
Vajon a hajón vagyok Pangai-ról hazatérőben? Nem, az nem lehet, ott kedvesem a hajókabin ágyán aludt el, én pedig a fotelban. És hajó ringását sem érzem. Dacból nem nyitom ki a szemem, meg kell fejtenem, hol vagyok.
Nem lehetek a sivatagban és nem lehet An Gjal popója a kezemben, hiszen a sivatag homokjában nem lehet meztelenül aludni. Nem lehetek amazóniai cölöpházunkban a feleségemmel, mert nem hallom a víz szüntelen csobogását.
A hely lehet viszont a budapesti lakótelepi lakásom és mellettem a rejtélyes, kicsit csapzott Angyal vagy lehetek az Alpokban, Montecampione-ban és mellettem akkor is az Angyal fekszik. Nem tudok dönteni a hangok alapján sem - már kezdem azokat hallani - mert a halk suhogás lehet az alpesi szél, de lehet a távoli, hajnalban még gyér forgalom hangja is.
Kénytelen vagyok kinyitni a szemem. Az első, amit megpillantok az Angyal szép ívelésű háta, vállára omló sötét haja. No ez legalább stimmel. A válla fölött átpillantva a lakásom redőnyén átszűrődő halvány fényeket látom. Akkor itthon vagyok. Illetve már nem is igazán tudom, hol vagyok otthon, de ez biztosan Budapest. Megkönnyebbülök: szerencsére nem kell ismét új helyszínhez szoknom. Bár Tonga sem lenne rossz.
Valószínűleg közben önkéntelenül is simogattam a fenekét, megérzi, megmozdult és kissé felém fordult. Egyik cicije kikukucskált a takaró alól. Nagy puszit nyomok a hegyére. Kezem pedig a puncijára csúszik. Ettől megremeg, remegésével ölemet dörzsöli. Popója mozgatása ébresztgeti férfiasságom. Ezt megérezve fokozza mozgását, lábát kissé megemelve utat nyit kezemnek. Még elidőzök egy kicsit selymes szőrzetének simogatásával, majd ujjaim a vénuszdomb felöl a már nedves nyílás felé indulnak. Punciját úgy mozgatja, hogy ujjam mielőbb betévedjen az érzékenyebb részekhez. Igyekszem kimondatlan kéréseit teljesíteni és végig simogatom a kívánatos rést. Csiklója szinte kiugrik a kapucnijából, hogy minél jobban a kezembe feküdjön. Érezhetően felajzottan ébredt és minél hamarabb el akart jutni a kielégülésig. Miközben belemerülök e kellemes elfoglaltságba, ő hátranyúlva ágaskodó farkam veszi kezelésbe. Izgatottsága rám is átragad, ezt kedvenc végtagom határozott ágaskodása is jelzi. Ekkor ballábát az én lábamon átvetve, szélesre nyitja punciját és két combja között nyúl hátra, hogy farkammal simogassa punciját. Egyre gyorsuló mozgása nem tart soká, felpattanva, háttal nekem beleül a merev rudamba. Apró sikongatásai és elégedett mormogása váltogatják egymást. Érzem kéjnedveinek fokozódó árját és rendkívüli izgalma az én érzékeimet is felkorbácsolja. Szinte öntudatvesztésig fokozódik izgalmam, szemem előtt fürge angyalok repülnek versenyt üstökösökkel, mígnem a robbanó szupernóvák fénye vakít el. Egy pillanatnyi szünet után jövök rá, hogy a feltörő kéjes sikoly nem a szupernóvától származott, hanem Angyal torkából szakadt ki.
Alélt állapotomból lágy simogatás térít magamhoz. Egy nedves törülközővel tisztogat, amit valószínűleg a zuhanyozásából hozott magával. A zuhanyozására csak friss illatából következtetek, valahogy filmszakadásom volt. A simogatás hamarosan újra felajz. Ezúttal azonban nem sürgető az izgatása, izgalma inkább a meccs kezdetére váró drukker várakozására emlékeztet. Vállát, haját, majd hátát simogatva veszem át a lágy játék lassú ritmusát. Fokozatosan térünk át egymás érzékenyebb részeire és a szép lassan kibontakozó második szeretkezésünk közel sem olyan heves, de érzelmileg mélyebb. Tudatosan, a másikra is koncentrálva élvezzük minden pillanatát és amikor eljön a beteljesülés pillanata, egymást szorosan átölelve egy szenvedélyes csók kíséretében adjuk át magunkat a teljes élvezetnek.
Az élvezet még betölti szívem és agyam, tudom, hogy ilyen mélyen megérintő élvezetben még soha nem volt részem. Ha nem is volt olyan viharos, mint az első, mégis biztos vagyok benne, hogy ez hagy bennem maradandóbb nyomot. A még mindig tartó szoros ölelkezésünk a végtelenség érzését kelti bennem.
És ekkor tudatomba hasít a rideg valóság: nem a végtelenségben vagyok... a redőny résein már fény szűrődik át... Hol is van az óra? mennyi is az idő? te jó isten, már úton kéne lennem a munkahelyemre.
Kapkodva keltem fel, öltözködtem, kaptam be egy szelet kenyeret, kávét már nem is főztem magamnak. Aggódva néztem vissza az ágyban - már betakarózva - fekvő Angyalra. Csak nem sértettem meg hirtelen felpattanásommal? Szerelmes arckifejezése, mosolya megnyugtató volt és megérezte mi az az egyetlen mondat, amire oly nagyon vágytam:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.89 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 09. 11. csütörtök 13:23
Tetszett
#3 A57L 2014. 06. 2. hétfő 05:29
Egész jó lett.
#2 cila 2007. 10. 10. szerda 18:03
ok.
#1 Törté-Net 2007. 10. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?