Angyali történet 14. rész - 5. fejezet - Ausztrália - Rockhampton

Szavazás átlaga: 7.67 pont (24 szavazat)
Megjelenés: 2024. március 4.
Hossz: 8 761 karakter
Elolvasva: 405 alkalommal
Judy belekezdett az ígért történetbe.
– Azt, hogy nem zavar minket, ha a másikat szeretkezni látjuk, sőt, inkább élvezzük, azt is – mint oly sok mást – a filmkészítésnek köszönhetjük. Kezdeti időkben csak a kertünkben építettünk egy kis stúdiót, azután a pornófilmek nagy sikere és jelentős bevétele után a városban kiürült üzemépületet bérültünk és ott rendeztük be a kicsit nagyobb stúdiónkat. Nem a mostani igazán nagyot, egy olyan kb. 100 négyzetméterest. Voltak már díszlettervezőink és berendezőink, így a beltérinek szánt felvételeket abban már meg lehetett csinálni.  
– Akkoriban éppen egy szaunás filmhez készülődtünk, amiben egy wellness szálló tágas szaunájában egy idősebb, harmincas évei közepe felé járó és egy fiatalabb, húsz év körüli pár összetalálkozik, majd össze is keveredik.  
– Az idősebb pár hölgytagja szerepére sikerült megnyernünk Lolát, akit Roy révén még Lifuka szigetén ismertem meg. A férfi szereplőnek is egy régi jól bevált színészt választottunk. Fiatal párt nehezebb volt találni, de szerencsénk volt, az egyetemi kollégiumban tartott beszélgetés után hozzánk lépett egy nagyon szép pár, és a fiú némi szorongással megkérdezte, hogy tudnánk-e nekik szerepet adni. Megbeszéltünk velük egy találkozót és ott elmondtuk, hogy bizony mi leginkább pornófilmeket készítünk, és azokban tudnánk szerepet adni. Mindkettőnek felcsillant a szeme, ennél jobb referencia nem is kellett. Azért, amikor megemlítettem nekik, hogy esetenként nem csak egymással, hanem másokkal is kell szexelni, akkor pár nap gondolkodási időt kértek. De már másnap telefonáltak, hogy rendben, vállalják. A gyors döntés is tetszett. Ez a film lett a debütálásuk.
– Már túl voltunk, voltak a betanuláson, a próbákon, amikor jött a rossz hír: az idősebb pár férfi tagja motorkerékpárral esett és pár hét felépülési időre van szüksége. De a filmhez kellettek felvételek a szálloda folyosóról, a nagy zuhanyozóból és az öltözőből. Ezekhez már lefoglaltuk a város legjobb szállodájának wellness részlegét, természetesen éjszakára, hogy ne zavarjuk meg a normál üzletmenetüket.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.67 pont (24 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Andreas6
2024. március 4. 09:08
#2
Jó közepesnek tartom.
1
T
Törté-Net
2024. március 4. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1