Noszvaji nyaralás 2. rész

Szavazás átlaga: 7.56 pont (61 szavazat)
Megjelenés: 2021. január 5.
Hossz: 20 854 karakter
Elolvasva: 1 354 alkalommal
Figyelem, a történet homoerotikus részeket is tartalmaz!
Ide eredetileg nem szántam előszót, de el kell ismernem, hibáztam, hogy az első résznél elfelejtettem jelezni, hogy ez a történet homoerotikus részeket is tartalmaz. A sok elgépelés, és helyesírási hiba javítgatása után kimaradt sajnos. (Köszönet a moderátornak az utólagos szerkesztésért.) Mint ahogy régen a mogyorókrémes üvegen állt, hogy „nyomokban mókust is tartalmaz”, nekem is írni kellett volna, hogy „nyomokban homoerotikus cselekmény is előfordul”. A kivégző osztag elől el tudtam menekülni, de később a hamuszórás és a ruhaszaggatás nem maradt el, sajnáltam is rendesen, mert márkás cuccok voltak.
Mindazonáltal nem mennék el szó nélkül a fanyalgók kritikái mellett. Mert miről is szól ez a történet? A kamaszkor elején járó gyerekekről, akik még fenntartások, előítéletek nélkül keresik, bizonytalanul próbálgatják a nemiséget. Olvassátok el figyelmesen a párbeszédeket, amikből pont ez derül ki. (A végén, Tibi utolsó levelére való utalás is fontos) Nem volt nyali-fali, seggbe kuki. Nem kell ezt túlgondolni. És végül még egy gondolat.
Pár éve divat lett buzizni, színes zászlót tépni, kirekeszteni, és még több mást is, de az már politika lenne. Itt is van, aki felült a homofób vonatra, van, aki retúrt váltott. Még egy gasztronómiai példa. A pacal az egyik legjobban megosztó étel. Sokan mondják, hogy fúj, gusztustalan, undorító, aztán kiderül, hogy még csak meg sem kóstolták soha. Ezeket az embereket hiteltelennek, és a konkrét példától elvonatkoztatva álszentnek tartom. Ők inkább olvassák a: „Hű, de rongyosra basztam az Ica picsáját, és utána a gecis faszomat a hajába törültem”, nívójú, stílusú történeteket, ezekből is van bőven.
De inkább folytatódjon a történet, amit a kritikák ellenére sem írtam át, mert hisz minden így történt.
Másnap megkerestük Jutkát, bemutattam őket egymásnak, és onnan kezdve szinte mindent együtt csináltunk egész nap, játszottunk, beszélgettünk, nevetgéltünk, egyszóval jól éreztük magunkat.
Esténként Jutkával felkerestük a kis esőbeállót, egyre jobban kiismertük egymás testét, mind kettőnk egyre nagyobb örömére, így ment ez már öt napja.
Addig Tibi levegőztette a sátrunkban a makkját. Szinte hihetetlen, de az első hét végére, teljesen begyógyult, nyomtalanul eltűnt a sebe.
Aznap este is már meztelenül kényeztettük egymást Jutkával, amikor egy kis neszt hallottam közelről. Picit fordítottam a fejem, és a szemem sarkában megláttam Tibi kíváncsiskodó fejét, egy távolabbi fa mögül kilesni. Na, te kis csibész, gondoltam. Odasúgtam Jutkának, hogy Tibi van itt, és néz bennünket. Először megijedt, de aztán cinkosan elmosolyodva, azt mondta – Adjunk neki egy kis műsort. Direkt úgy fordultunk, hogy ne takarjuk egymást. Letérdeltem Jutka elé és elkezdtem nyalni a punciját. Éppen előző nap próbáltuk ki először az orális izgatást, és mind kettőnknek nagyon tetszett. Pár perc alatt el is juttattam a csúcsra. Aztán elém térdelve, szájába vette a farkam. A vége előtt, átváltott kézi munkára. Majd ellőttem a fa felé, ahol a kis megfigyelőnk elbújt. Visszafelé lassan mentünk, hogy legyen ideje előttünk visszaérni. Beszélgetés közben kiderült, mindkettőknek plusz izgalom volt, hogy közönség előtt csináltuk. Megegyeztünk, hogy megvicceljük.
A sátorba visszaérve kérdezgettem Tibit, mit csinált, hogy telt az ideje, hátha bevallja a kukkolását. De csak eldicsekedett, és mutatta is, hogy már fájdalom nélkül tudja a cerkáján mozgatni a bőrét, és már nem is csúszik azonnal vissza neki. Így hát előálltam azzal, amit Jutkával kitaláltunk.
Kíváncsi vagy mit csinálunk esténként Jutkával? – kérdeztem tőle.
Igen, persze – lelkesedett egyből, mintha nem pár perce lesett volni ki bennünket.
Holnap este előzz meg bennünket, tudod hova kell menni, hisz jártunk már arra többször napközben. Bújj el a faház melletti vastag fa mögé – bíztattam. De előtte vetkőzz le teljesen és tedd a ruháidat a kis esőbeálló egyik padjára, hogy ne legyen útban a kézimunkádnál – mutattam rá a kézére, ami még mindig fogta a merevedését.
Jó, jó rendben – egyezett bele egyből.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 10 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.56 pont (61 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
doriangrey
2021. szeptember 28. 11:01
#13
nagyon jó sztori, a fiatalság naiv próbálozásai és ártatlan élményei. nem kell benne buzulást látni, semmi köze ahhoz. 
1
veteran
2021. február 16. 01:30
#12
A fiús rész kár volt.
1
F
FlyEagle
2021. február 9. 22:45
#11
a homo részek nem a zsánerem, nem hoz lázba, mégis ízlésesen tártad elénk, nem volt undorító, néhol inkább mókás is, de maradok erősen hetero 🙂
1
l
laja.jl
2021. január 9. 10:11
#10
Az összhatás, és a kidolgozás nem rossz.
A homo részek bár nem tetszenek, mégis aktív részei a történetnek.
1
a
angel234
2021. január 6. 02:07
#9
Közepes történetnek tartom.
1
kivancsifancsi
2021. január 5. 15:25
#8
Tetszett a sorozat . Ne legyünk feledékenyek , MI is voltunk tizenévesek .
1
Kenus
2021. január 5. 15:23
#7
"szuterén" - alagsor Amire talán gondoltál az a "szuverén" Nem magyarázkodás, csak próbáltam könnyebben értelmezhetőbbé tenni, a kevésbé összetettebb történethez szokott, kevésbé pallérozott olvasóknak. Tisztában voltam vele, hogy sokaknál kiveri a biztosítékot, pont le ....
1
Ez egy válasz sunyilo 2021. január 5. 11:11-kor írt üzenetére.
p
papi
2021. január 5. 13:09
#6
Nekem is tetszik az egész sorozat, de fenntartom a véleményemet és bizonyára sokan eggyet értenek velem, hogy a "homoerotikus" részek kiállnak belőle.
1
sunyilo
2021. január 5. 11:11
#5
Közepes. (Egyébként: nem magyarázkodni kell, hanem jót írni. Mindenkinek szuterén joga eldönteni, mi tetszik, mi nem. Semmi sincs, ami mindenkinek tetszik, de ami jó, az a nagy többségnek igen...)
0
cscsu50
2021. január 5. 09:36
#4
nekem tetszett
1
f
feherfabia
2021. január 5. 07:01
#3
Egész jó!6P
1
l
listike
2021. január 5. 06:15
#2
Nem tetszett.
1
T
Törté-Net
2021. január 5. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1