XXIII.István hozzászólásai

Keressétek meg a többi "vadász47" storyt is - nem bánjátok meg!!!
Történetek: Nyári vakáció 1. rész 2012. 08. 26. vasárnap 08:52
Olvassátok el a folytatásokat - szerintem nem marad hiányérzet bennetek!
Történetek: Amputee family 2012. 08. 2. csütörtök 09:10
Ezért kár volt reklamálni!!!!!
Eredeti cím: "An Empty House & A Full Pussy"
Valaki elmagyarázná, hogy lett ebből ez a cím: "Egy üres ház és egy üres punci"
Történetek: Egy körzetiorvos emlékei 2012. 07. 26. csütörtök 10:06
A történet valamikor az 1800-as évek második felében játszódik (és nem is sokkal később írták - nem "körzeti orvos", hanem körorvos volt a szereplője!).
Az említett időben sem az nem volt szokatlan, hogy 16 éves kortól már férjhez mentek a lányok, sem az, hogy egy 18 év körüli hajadon még szűz volt és semmit sem tudott a nemiségről! Az is természetes, hogy a kor íróinak a szóhasználatából hiányzott a "megbaszta a picsáját" szófordulat.(Jelzem nekem ma sem hiányzik!)
Szomorú - tisztelet a ritka kivételnek - a hozzászólók nagyfokú ismerethiánya.
Sajnálatos az is - és nem csak itt(!!!) - hogy a beküldő nem jelöli meg a forrást, valamint az eredeti író nevét!!!
Történetek: Szélvész 1. rész 2012. 07. 13. péntek 11:22
Messere Rinaldo! Elgondolkoztat, hogy hányan lehetünk, olyan "funkcionális analfabéta" olvasók, akiknek szükségünk van, a te meglehetősen sajátos nézőpontból és stílusban (no meg he(ü)lyesírással!!!)előadott "összefoglalóidra"? - félelmetes....
Történetek: Emlékek. Álmok. Vágyak. 2012. 07. 8. vasárnap 14:29
Méltatlanul lepontozott és elfelejtett történet!
Kedves "Aelm"
Apám még egy teát sem tudott megfőzni, mégis meg tudta ítélni, hogy jó vagy rossz a pörkölt....!? Ezt csak a kialakult polémiára írtam, ti.nem olvastam és persze így nem is minősítem a történetet - nem szeretem a homo-t.
Egyébként meg írni sem tudok......! Írni Wass Albert/Jókay Mór/Steinbeck/Dosztojevszkij/Fukazava Hicsiro.....és nincs idő meg hely felsorolni mindenkit(még azt a néhány százat sem, akit csak én ismerek), akik írni tudnak - sem én sem te nem vagyunk közöttük!!!
Szeretettel a huszonharmadik
Kedves "bigcathy", "gitanes777" és persze a többi kedves olvasó!

Az elmúlt bő másfél év meggyőzött arról, hogy az olvasók döntő többsége nem fújt egy követ, azokkal, akik sanda szándékoktól vezérelve, aljas támadást indítottak ellenem. Ebből következően mégis folytatni fogom a sorozatot rövid időn belül.

Addig is olvassátok a "Veszprém" című írásomat - szerintem megéri - s szeretettel várnám az azzal kapcsolatos véleményeteket!

Üdvözlettel a "XXIII.István"
Rinaldo! Írd már meg, hogy a fiú mit kiáltott a barát "nőlye" "mellet" - és mi is van ezzel az általad írt mellel....???? Na és mit kell érteni a "nőlye" szó alatt?
Történetek: Kicsi Tina bajban van 2012. 03. 29. csütörtök 18:46
Könyörgöm! Mondja már meg valaki, hogy a "jahh" meg a "Nahh" szócskák vajon milyen nyelven íródtak...mert, hogy a magyarban ilyenek nincsenek azt bizton állíthatom!!!
Elolvashatnád, amit írsz! "Én megyek bele teljes kétségbeesés ennyi magyartalanság belelátva" - röviden szörnyű a fordítás s ez élvezhetetlenné teszi a történetet!
Történetek: Az autószerelő 2012. 03. 7. szerda 10:10
Ez akkor is undorító!
Történetek: Húgom szeretete 2012. 03. 6. kedd 11:28
Hacsak "2K" barátunk nem talál ki valamiféle folytatást, akkor nem lesz...
A'propos fordítások: Ez a novellácska "Cphuker" igen csak korai(akkor használta a " _ " nicket) időszakából származó - hogy is mondjam - nem a legsikerültebb műve. Szerintem érdemesebb lenne az érett korszakából választani valamit. Pl. "Incestuous", "Pool Party", "Sleepover" - hogy csak néhányat említsek a jobbak közül.
Üdv. ...
Történetek: Húgom szeretete 2012. 03. 5. hétfő 11:38
"A Sister's Love" Szó szerint fordítva, akár lehetne az is a cím, amit adtál az írásnak. természetesen a fordítást mindig értelmezni is illik. Tehát szerintem helyesen: "Egy nővér/húg szerelme" - emiatt kell a fordításhoz az ember is...!
Történetek: A húgom szűzessége 2012. 03. 5. hétfő 11:28
Több helyen is olvasom ezt a vitát - húg/nővér. No, tehát akkor:
A nővér - a magyar nyelvben - nőtestvér/lánytestvér értelemmel bír! Ebből következik, hogy valakinek a húga egyben a nővére is! Természetesen fordítva nem ilyen egyértelmű: valakinek a nővére nem feltétlenül a húga, hisz' lehet az idősebb nőtestvére is.
Konklúzió: a húgot nővérnek is nevezni nem hiba!
Történetek: Kishúgom megmentése 2011. 05. 30. hétfő 19:29
Fordítás esetén illik megnevezni az eredeti írót!
Kártyaadósság sehol a világon nem hajtható be törvényes úton! Ennyit erről, a többi már mindegy.
Történetek: A katedrális 2011. 02. 1. kedd 23:55
Ezek szerint kezdjünk hozzá Hemingway/Steinbeck/J.Fitzgerard.... - nem folytatnám a sort, pedig tudnám - regényrészleteket és/vagy novellákat beszkennelni/bemásolni - vannak ugyanis gyönyörű erotikus részletek - és így népszerűsítsük őket????
Nem tudom? Én eddig vagy fordítottam, vagy saját kútfőből írtam jó vagy rossz írásokat, az mindegy, de én dolgoztam vele, érte s nem idegen tollakkal "ékeskedtem". No mindegy, talán ennyit sem kellett volna írnom.
Történetek: Tánya és a testvérek 2011. 01. 18. kedd 10:17
Ezzel a hülye formulával agyonvágtad, az egyébként kedves írást: "Kipróbáltak jó néhány pozitúrát...". Az amúgy is rossz írásokban rendszeresen megjelenik ez a szöveg (vagy valami nagyon hasonló), de azokban teljesen mindegy. Ebben kár volt érte.
Nohát/nocsak! "Az írásod hitelesebb lett volna...." Ó "demip" - mármint Remete D.- vagy mi is van? Ja igaz, ha a "nagy R.D.L" csinál valamit, az igazság-bajnok és rendben van - mint ez az idegen nick! De spongyát rá!
Amúgy kutatott a fene utánad vagy a novellád után! Még csak nem is én találtam véletlenül rá. Akarja a rossz seb (ld. még rosseb)megnézni a szerződéseidet, meg olvasni a sekélyes csúsztatásaidat. (Ti. azt írtam, hogy már pontozhatom a versenyműveket és adtam egy tízest az "Örökség napja" című novellára - amit voltatok szívesek törölni! Ennyit az igazmondásodról újfent kedves "demip" vagy kicsoda? Nem pontozlak most sem, persze egyre inkább látom - s ez vonatkozik a verseny alatti tevékenységedre is - "KI MINT ÉL, ÚGY ÍTÉL"! úgy-e kedves "demip" vagy kicsoda. (Kérdezzem meg? A Veszprémre hány egyest-kettest adtál/adattál, hány néven??? Mert még az sem volt elég, hogy a kedvedért törölték, valószínűleg az összes 10-est a szavazatok közül. "Véletlenül" az utolsó négy szavazat összege hat egész volt - ez persze nem volt rosszindulatú szavazás...OK.)
Viszont most én is megígérem, hogy soha többet nem szólítalak meg, én is kihúztalak a naptáramból és sajnállak...számomra halott vagy!
Üdv. Nem a sokadik, hanem épp' a XXIII.István - kár, hogy még ezt sem voltál képes felfogni!
Történetek: Boldog karácsonyt! 2. rész 2011. 01. 8. szombat 19:39
Kedves...Remete!
Sokat gondolkoztam, hogy egyáltalán megszólítsalak-e. Ám miután olvastam, hogy te milyen becsületes és igazmondó férfiú vagy, ráadásul még soha egyetlen fillért sem kerestél az írásaiddal - sőt nem is akartál keresni velük (Történet-verseny topic) - úgy gondoltam, hogy ennek hiteléül, mégiscsak leírom: Ezt a kis írást - persze megváltoztatott címmel, olvasásra kínálod, alkalmanként 400 forintért egy másik honlapon. Aki nem hiszi a Google segítségével gyorsan rátalálhat.
A félreértések elkerülésére: Ez engem nem zavar, csak az az óriásian szép lelked...meg az igazmondásaid!
Azért továbbra sem pontozlak le, se' most, se' havonta (ami egyébként nem is lehetséges!)
Történetek: Kamasz tavasz 1. rész 2010. 12. 1. szerda 21:55
Nagyon jól megírt történet! Sajnos nagyon ritka! Azon gondolkodtam, hogy kilences vagy tízes pontszámot adjak-e - de most már kivárok. Ezt köszönd az előttem szólónak!
Történetek: Anna 2010. 12. 1. szerda 21:16
Kedves Tiborg!

Mindig kulturált módon kinyilvánított véleményedet sokra becsültem és becsülöm. Most viszont te is a megtévesztettek közé látszol kerülni. Nem "savanyú a szőlő" egyikünknek sem. Ki lettünk nevezve mindenféle maffiózónak/csalónak - igen kimondom, azután lehet kimoderálni/kitiltani - egyszerűen azért, mert szemmel láthatóan a "Veszprémet" másképp' nem lehetett kilökni az első helyről. Ez jól látszott, mert amikor a mi szavazatainkat érvénytelenítették, még mindig torony magasan az élen maradt. Érvénytelenítettek még kilenc - tőlünk teljesen független szavazatot (gondolom nem egyes szavazatokat!) és még mindig a legjobb volt az átlaga. Közben kitiltották majd gyors egymás után következett három szavazat amiknek az összege összesen öt volt (ebben az esetben ez nem számított "rosszindulatú" szavazatnak!!!) és még most is jobb az átlaga, mint a legtöbbnek...hagyjuk! Talán el tudod képzelni, hogy ha csalunk akkor meg van hozzá a saját eszünk, hogy úgy csináljuk, amire senki sem jött volna rá. No ennyit a "savanyú szőlőről". De őszintén szólva unom már ezt a magyarázást - kizárólag téged tiszteltelek meg vele s a továbbiakban befejezem. Én személyesen annak örülök, hogy nem indultam ezen "versenyen" - bár a barátom se' tette volna. Talán a "győztesek" szája íze is jobb lenne, bár én gratulálok nekik és örülök, hogy nem vagyok a helyükben. Tudod én még az a fajta sportember voltam, aji gép nélkül is bemondta a kapott találatot. Ez ma már nem divat. Kár.

Üdvözlettel: Pontifex
Történetek: Az Örökség Napja 2010. 11. 30. kedd 08:22
Kedves Bosanese!Én is elnézést kérek amiért itt válaszolok!

T. "v-ir-a"!

Amennyiben volnál szíves elolvasni és értelmezni, amit már több helyen leírtam/leírtunk, akkor te is fölfognád,hogy ilyen módon - amit itt valószínűsítettek - kizárólag 60-as IQ alatti idióták csalnak.Éppen az ami történt mutatja, hogy amit tettünk az nem csalás volt, hanem az értékítéletünket jelenítette meg. Ha csalni akarunk, lett volna annyi eszünk, hogy soha senki nem jön rá!
Nem lehetsz olyan naiv, hogy azt hiszed, senki egyetlen havertől/baráttól nem kapott szavazatot. Nem gondolhatjátok, hogy minden egyes, kettes vagy hármas ill. tízes szavazat kizárólag "rossz vagy jóindulat" szülötte! De a franc magyarázzon! Nem akkora nagy szám itt megjelenni, hogy érdemes lenne csalni érte! Tudod az életemben elértem/elértünk már egy kevés, az itteninél sokkal komolyabb és értékesebb sikert. Azzal, hogy ide írogattunk, kizárólag az volt a célunk: megmutatni, lehet MAGYARUL, trágárság és durvaság nélkül, mégis érdekesen írni a szexualitásról. (Megjegyzem R.D.L. ugyanezt tette egykor, ezért is szomorított el, hogy ugyanúgy viselkedett, mint tegnap a Real Madrid focistái az "El classico-n" wink
Valószínűleg a minket ért igaztalan vádak és súlyos méltánytalanságok után, egyáltalán nem fogunk a továbbiakban itt publikálni - nem mi leszünk vele szegényebbek, ez meggyőződésem.

Az irántam kinyilvánított jóindulatod ellenére!
Szeretettel. A huszonharmadik
Történetek: A Tűztorony 2010. 11. 28. vasárnap 22:57
Kedves Izirájder!

Én megoldom az alacsony pontszám rejtélyét! Amikor az előttem szóló - természetesen tévesen, de tendenciózusan - el kezdte sulykolni, hogy valaki "aljas csaló" egyszerre három írást küldött be, hogy csalárd módon mind három díjat elvigye, szinte természetesen adódott a gondolat - mivel eleve hülyének állították be azt a bizonyos "csalót" (megjegyzem, ha valaki ilyen módon csalt volna az tényleg agyalágyult hülye kellett volna legyen!) - automatikus volt sokakban a feltételezés: három veszprémi témájú történet, tehát azokat kell ütni-vágni.
Nem ezt éreztem a legjobbnak, de valahol a dobogóra vagy annak környékére tartottam érdemesnek - sajnálom, hogy - bár valójában, ahogy a "Veszprém" kizáratásához sem, ehhez sem volt semmi közöm - mégis a "sportszerű jóindulat" áldozatává vált az írásod!