A+ A-

Kolléganőm

Egy jó ideje dolgozunk együtt de csak az elmúlt hetekben jöttünk rá, hogy nem vagyunk közönbösek egymás iránt. Ugyan 10 év különbség van közöttünk de mindíg is izgatotta a fantáziámat és láthatóan ő sem volt elutasító a sármom iránt. Ő házas és van egy gyermeke is mégis úgy érzem, hogy közel sem élte ki magát és ez jó remény volt nekem.
Az elmúlt időben folyamatosan szexin és lengén öltözött és ahogy észrevettem produkálta is magát nekem. Mindíg úgy dőlt vagy hajolt, hogy én is lássan a papírokat bemutatásra mindíg finomat tette le az asztalomra méghozzá úgy, hogy belátást engedett a melleire. Nem értettem, hogy egy ilyen szexi adminisztrátort, hogy nem elégít ki a férje. A helyében lesném minden kívánságát.
Mindenesetre történt egyszer, hogy kettesben maradtunk az irodában a többiek leléptek. Sok volt a meló és az elmúlt időszak is stresszes volt. Ültem és dolgoztam amikor hangokat hallottam a szomszéd irodából, az ő irodájából. Hallottam ahogy veszekszik a férjével a telefonon keresztül Kénytelen voltam átmenni és mikor letette a telefont be is léptem az irodába. Látszott, hogy sírt de még így is gyönyörű volt. Közelebb léptem hozzá és megkérdeztem, hogy mi a baja. Erre ő odalépett hozzám és átölelt. Ecsetelte, hogy milyen rossz helyzetben van, hogy válságban a házassága. Leültünk a kanapéra és hagytam, hogy kibeszélje magából a dolgot. A végén már nem sírt de még mindíg könnyes volt az arca. Letöröltem az ujjammal és ekkor találkozott a tekintetünk.
Tudtam, hogy itt elvesztünk és, hogy nincs kiút. Közelebb hajoltam az arcához de még mielőtt megcsókoltam volna hagytam, hogy ő tegye meg az utolsó lépést. Meg is tette. Egy csókban forrtunk össze és olyan szenvedélyesen gabalyodtunk egymásba, hogy olyan volt mintha egymásnak teremtettek vona minket. Lekerült mintkettőnkről a felső és a hamarosan az alsó is. Csókolgatni kezdtem a melleit majd a nyakát és közben a kezemmel a lábai között matattam. Felsóhajtott és éreztem miközben kezemmel a gerincét simogattam, hogy jó úton haladok.
Az asztalra ültettem és ujjam helyett a nyelvemmel kezdtem izgatni a barlangját. Igen erősen húzott a kezeivel és tudtam, hogy gyorítanom kell. Nyaltam faltam és átkaroltam a két kezemmel a medencéjét. Ő tolt lefelé én ráhúztam a nyelvemre. Hirtelen görcsbe rándult a teste és évbe feszült én pedig ezzel egy időben szorítottam a fogásomon és ebben a pillanatban nagyot élvezett. Hullámzot a teste de én mégsem engedtem el hatalmas örömet okozva neki ezzel.
Mikor kicsit lecsillapodott szerepet cseréltünk és kezébe vette a péniszemet. Lassan kezdett rajta dolgozni és először csak a nyelvével izgatott. Végignyalta teljes hosszában majd amikor már kicsit felspanolt a gyönyörű ajkai közé engedett. Gyorsan határozottan mozgatta a szájában és én nem tudtam megállni, hogy ne segítsek rá a kezemmel. Megfogtam a gyönyörű, sötétbarna haját és keményed dugni kezdtem a száját. Bírta a tempót és kezével keményen rásegített. szóltam neki, hogy ha így halad akkor hamar eldurranok, erre az volt a válasza, hogy pont ez a cél. Erre összemosolyogtunk és én ráhajoltam a fejére és tiszta erőből csapódtam a szájába. Egy ideig bírtam majd mikor már elszakadt a cérna löktem egy nagyot a csípőmmel és berobbantam a szájába. Ő persze rásegített az élvezetemre egy jó kis vákummal ami szinte kiszívta belőlem az anyagot.
Mikor kicsit magamhoz tértem felkelt és megcsókolt. A falhoz sétált és nekitámaszkodott. Majd gyönyörű haját hátradobva viszanézett rám ezzel hívogatva. Édes uram egy istennő ált előttem. Én persze eleget tettem a felhívásnak és odasétáltam a hozzá. Csak egy mosolyt küldött felém és előre fordult miközben a fenekemet húzta magához. Nem kelett kétszer mondanom beigazítottam neki és egy határozott mozdulattal tövig löktem benne magamat. Elérhettem a méhét is mert hatalmasat sóhajtott. Lassan mozogni kezdtem de azt akartam, hogy ő diktáljon nehogy fájdalmat okozzak neki. Az egyre nagyobb sóhajtások és a fokozott tempó közben a nyakát kezdtem csókolni és simogattam a mellét. Kezdett elszakadni a cérna és ráfogtam a csipőjére és hatalmas iramban döngetni kezdte. Rászállt az agyamra a lila köd és mintha megéreztem volna, hogy
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.75 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2014. 08. 27. szerda 06:03
Nagyon gyenge.
#6 A57L 2014. 01. 7. kedd 06:24
Elmegy.
#5 papi 2013. 05. 16. csütörtök 07:47
Nem nagy durranás
#4 Rinaldo 2012. 08. 28. kedd 13:39
Lehetne jobb is.
#3 XXIII.István 2012. 08. 28. kedd 09:15
Mindkét mai frissítés hemzseg a gépi fordítás hibáitól!
Persze a még nagyobb hiba, hogy ha valaki más írását közli fordításban - akkor igazán illik megjelölni a valódi szerzőt!!!
#2 cervelo 2012. 08. 28. kedd 08:39
Nem egy nagy durranás.
#1 Törté-Net 2012. 08. 28. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?