Mi számít perverziónak?

Szavazás átlaga: 5.99 pont (139 szavazat)
Megjelenés: 2001. június 24.
Hossz: 13 419 karakter
Elolvasva: 22 250 alkalommal
Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Van egy kis kolleganőm, fiatalka még. Amint belépett a céghez, már az elején egész jól összebarátkoztunk. Mindenféléről tudunk beszélgetni, jó fej a csaj.
Ám eleinte nem kötöttem az orrára, hogy rendszeresen a HUSZ – ba járkálok. Azt, hogy be – benézek oda, és olvasni szoktam, azt tudja, de hogy ennyire jól érzem ott magam, sőt még írok is oda, azt azért nem mondtam el neki. Egy – két konkrét topikbéli esetet elmeséltem neki, megbeszéltük, kikértem a véleményét, kíváncsi voltam a szemléletmódjára, érdekelt, hogy egy ilyen mai 21 éves lány hogyan vélekedik ezekről az intim dolgokról.
Elég lezsernek látszott a lány, (rokonlélek) nyilván ezért is barátkoztam vele jobban, mint a többiekkel.

Volt egy beszélgetős délutánunk, többek között a különböző perverziókról beszélgettünk, hogy ki mit nevez annak. A legtöbb ember azt mondja, hogy a verés,
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
ás
, kikötés,
l
alf
ep
alf
is
alf
il
alf
és
, meg a grupp annak számit. Mások már az azonos neműeket is, meg a különféle pótszereket, műfütyiket is oda számítják. Ez a lány elég toleráns volt a dolog megítélésében.

Aztán elkotyogtam neki, hogy szerintem az is perverzió – számba megy, ha valaki más szeme előtt, mint egy life show – t nyújtva szereti szeretni a párját, meg az is, ha valakit kifejezetten izgat a szeretkezők látványa, vagy akár csak egy maszti látványa.
Egyszerűen rálegyintett, hogy ugyan, nincs abban még semmi perverz.

Akkor aztán sutyorogva elmeséltem neki, hogy valójában gyakran gondolok rá, hogy szívesen látnám, ahogy élőben történnek a dolgok. Mondjuk engem nagyonis fölizgatna a látvány, amikor egy férfi maszturbál, a semmiről indulva, a lassúból egyre fokozódó hevességgel elélvez a szemem előtt.

Szeretném látni a mozdulatokat, meg az arcát, meg egyáltalán, hogy hogy is megy az ilyesmi. Vannak is bizalmas jó barátaim, csakhogy nem merem megmondani egyikőjüknek se, hogy milyen szívesen végignéznék egy ilyet.

Meglepetésemre erre azt felelte a lány, hogy egészen egy húron pendül velem, mert ő szintén szívesen nézne ilyesmit, de még inkább izgatóan hat rá, ha tudja, hogy mások nézik őt szex közben. Eddig még csak olyasmiben volt része, hogy két egymásba nyíló szobában, nyitott ajtó mellett valami kis pettingből mégiscsak szenvedélyes vad szeretkezésbe csaptak át, s attól volt annyira szenvedélyes, mert pontosan tudta, hogy a szomszéd szobában ott vannak többen is, és tuti, hogy hallják, hogy mit művelnek a szomszéd szobában ők ketten. Bár a srácát feszélyezte a dolog, de őt annál inkább felizgatta.

Ennyi témába vágó beszélgetés után eléggé előkészítettnek látszott a javaslatom, miszerint egyik alkalommal, amikor feljön hozzá a fiúja, szívesen ott lennék én is, de nem a külső szobában, csak a hangokat hallgatva, hanem szeretném látni az egész aktust, mindenestül. Nem szállnék be közéjük harmadiknak, nem is szólnék semmit, csak nézném.

Nem hökkent meg a kéréstől, sőt kifejezetten felvillanyozta a gondolat. Biztosított róla, hogy a kérésem nem ciki, egyeztetett a fiújával egy szombatot – és megállapodtunk, hogy ott lehetek.

Bár egész héten motoszkált a fejemben, hogy bizonyára nem vagyok egészen normális, mégiscsak perverziónak minősül egy ilyen kérés, majd
k
alf
ín
alf
os
lesz nekik, meg nekem is. Helytelen volt szóba hozni is. De csak elég bágyadtan győzködtem magam róla, hogy esetleg le kéne fújni.

Azon a szombaton magam is úgy készülődtem, mintha nekem lenne randevúm, kellően izgatott voltam a különlegesség reményében. Hamarabb mentem föl hozzájuk, hogy ha mégis meggondolta magát a lány, akkor azért legyen idő visszakozni. De nem. A barátnőmet kifejezetten földobta a gondolat.

Amikor megérkezett a pasija, akkor volt egy kis zavar, különösen, hogy észrevettem az arckifejezésén, hogy azért ő nincs annyira elragadtatva a bemutatótól, mint a barátnőm. Habár, mint megtudtam, a srác a hármas felállást korábban már fontolgatta – ha meg fontolgatja, akkor ne legyen zavarban, ha egyszer ilyen intim helyzetben tényleg két lány van jelen.

Félreültem egy kényelmes, öblös hintaszékbe, mint ha ott se lennék. Nem kell, hogy egy produkciót mutassanak be nekem, hanem ne is figyeljenek rám, csak halál természetesen, úgy, mint máskor.

Viszonylag nehezen indultak be, mert a srác továbbra is feszengett, néha rám pillantott a válla fölött, s amikor a lány letolta a nadrágját, mélyen elvörösödött zavarában, de aztán egyre inkább kezdte a simogatás érdekelni, és nem annyira a körülmény.
A barátnőm tényleg hihetetlenül felfokozott hangulatban volt, kezdeményezőn, aktívan állt hozzá a dolgokhoz, simogatta, csókolgatta a fiút, ahol érte. Jó testű srác volt, nem egy kidolgozott izomagyú, de a maga természetességében, úgy ahogy volt, jól nézett ki. Sötét haja, kreol bőre volt, férfiasan szőrös itt – ott. És a lány érintésére megfelelő arányban reagált. A lány is jól nézett ki, habár női szemmel kicsit véznának ítéltem, a medencecsontja kinyomta a bőrét, a melle egészen pici, a karja is, mint két pálcika, az ember azt hihetné, összetörik egy óvatlan mozdulattól. Legszebbnek láttam a haját, jó dús, hosszú haja volt, a lapockájáig ért.
A srác vágyakozása már a kezdeti simogatások idején nyilvánvaló volt, az alsójában ágaskodó férfiassága jelentősen duzzasztotta a gatya anyagát. Ahogy csókolóztak, a lány be – bekalandozott az alsónadrág résén, meg – megszorítva a vágyakozót, amelyik persze hamarosan utat talált magának a hasítékon át, és előbukkant a napvilágra, még inkább
o
alf
da
alf
alf
alf
lva
magát egy kis simogatásra, vagy puszilgatásra. Szép formájú farka volt.

Már akkor egy kicsit fészkelődtem ültömben – mármint csak azért, hogy jobban lássak – nagyon nem akartam, feltünősködni, de azért halkan nyöszörgött a hintaszék ha mocorogtam benne.

Akkor a lány leguggolt és puha, barátkozó kis puszikat nyomott a hasíték lakója fejére. Látható volt, hogy a srác valamiféle kapaszkodót keres, vagy valami támasztékot, mert tudja előre, hogy hamarosan elgyöngül a lába az efféle kényeztetéstől. A hátát nekivetette a falnak, és
o
alf
da
alf
alf
alf
lta
a lánynak a játékszert. Nem vitték túlzásba, nem nyelte be tövig vagy ilyesmi, hanem nagyon is óvatosan, csak a nyelve hegyével nyalogatva, puszilgatva simogatta végig az egész fütyköst. Az ajkaival úgy érintgette, simogatta, hogy közben az állával meg az arcával is érintse a hasát, meg a combját is. A srácnak érezhetően mélyebbé vált a lélegzetvétele, nekem meg nagyon tetszett az arca, egészen átszellemült a finom örömtől.
Szemhéját leengedte, fejét hátrahajtotta, és élvezgette, amint a lány forró lélegzete ott repdes dús fanszőrzetén.

Pedig nagyon figyeltem, mégse vettem észre pontosan, hogy mikor került le róla az alsónadrág. Egyszer csak már nem volt rajta. Akkor a lány teljes egészében a szájába vette a heréket, és marokra fogta a fiú farkát, és minimális mozdulatokkal, de azért láthatóan beindította a ritmust, előre – hátra. A hüvelykujja a makk csúcsára került, és finom köröző mozdulatokkal ingerelte azt a csúcsot. Érdemes volt megtámaszkodni a srácnak, mert most volt az a körülmény, amikor a térde megroggyant, és nehezére esett állva maradni. Már nem csak azok a mély sóhajok törtek elő, ajkai elnyíltak, és a légszomj ellen nem csak mélyeket kellett szívnia, hanem egyre szaporábban is. Tenyerét rátette a lány fejére, de egyébként ő maga nem mozdult, csak hagyta, hogy a lány kényeztesse.

Kicsit fészkelődtem a széken, nagyon izgatónak találtam a látványt, ahogy a srác élvezi a kialakult helyzetet. Nyikorgott is a székem, de nem törődött velem senki. Nem is vettem észre, hogy a magam lélegzetvétele is hogy fölgyorsult. Szívesen néztem volna tovább, de a lány fölegyenesedett, és a srác vállaira téve a két kezét megpróbálta guggolásba nyomni őt. Abból a leguggoltatásból csak egy – két röpke puszit kapott a köldökére, hasára, meg a combjaira. Azután inkább lehúzta a lányt is maga mellé, majd a térdelésből elfeküdtek a szőnyegen. A fiú további puszikat nyomott arra a kis lapos hasra, majd az ajkaival bebarangolta a teljes környéket, anélkül, hogy puszit adott volna arra a lüktetőn várakozó kis rózsaszín rózsára, ami
f
alf
öl
alf
alf
alf
lta
magát egészen.
A srác kivárt még, de persze a lány egyre türelmetlenebb volt. Izgalmában megpróbálta a fiú fejét odahúzni, ahová a csókokat remélte, de még mindig nem, csak röpködő puszika a köldökre, a csípőre, a combra, de máshová nem. A barátnőm kissé türelmetlenül izgett – mozgott, újabb kísérletet tett, hogy a srác ajkait jó helyre irányítsa, de megint nem kapott oda semmit.

Aztán inkább a jobbjával odakalandozott a kiskapu közelébe, és ujjai között kezdte magának pergetni a szirmokat. Hol egyszerre minden ujjával dobolt ott, hol csak a mutatóval nyomogatta a gombját, hol marokra fogta az egészet, úgy szorította meg erősen, hogy azután megint pergethesse. Figyeltem erősen, hogy hogyan is csinálja, én nem így szoktam. De láthatóan nagyon kellemesen érintette, mert ahogy teltek a percek, egyre hevesebben dobálta magát a szőnyegen és csak folytatta az izgatását. Meg a látvánnyal az enyémet. Meg a srácét is persze.

Aztán különösebb előzmény nélkül két kézzel elkapta a fiú üstökét, és határozott mozdulattal az ágyékára vonta a fejét. Nem hagyta visszahúzni onnét, hanem úgy helyezkedett, hogy mindenképpen rátaláljon az a csók arra a duzzadt kis csészére, elég volt a környék, már most aztán a puncira kell a többit.
Végülis a fiúnak nem volt igazán kifogása a dolog ellen, nagyon szívesen megvizsgálta a kis csésze tartalmát. Előbb csak a peremét érintgetve, azután mélyebbre is kalandozva, teljes odaadással nyalogatva azokat a puha redőket. A lány úgy dobálta magát a szőnyegen, hogy két kézzel kellett fogni a csípőjét, hogy a szinkron, meg az ingerlési terület szét ne csússzon, de láttam a srác arckifejezésén is, hogy annyira tetszik neki a művelet, hogy akár órákon át folytatni tudná. Szerette érezni, hogy ennyire tombol ez a lány, mégpedig éppen őtőle.

Eddigre már magam is olyan izgalmi állapotba tornáztam föl magam, hogy legjobb lett volna fölállni, kimenni, vagy fölállni és beszállni közéjük, vagy megpróbálni, hogy velem mit tudna kezdeni ez a fiú, vagy valamit, bármit változtatni az ülésemen, hogy ez a zsibbasztó bizsergés, amin ülök, enyhülne, vagy eloszlana annyira, hogy képes maradjak ülve maradni, s ne hintázna alattam ilyen erősen ez a nyikorgós hintaszék. Aztán mégsem álltam föl, csak összeszorítottam a combjaimat erősen, és keményen hozzányomtam magam a székem ülőkéjéhez.
Bár direkt egy kényelmes férfi boxer alsót vettem föl, hogy ne szorítson semmi odalenn, most meg mégis úgy éreztem, hogy bizony jobb lett volna valami olyan, ami jobban szorít, vagy a középső varrásánál az anyag vastagsága határozottabban érezhető lett volna, hogy jobban használható lenne némi kis dörzsölődésre. Ám ez nem olyan volt.
Szóval csak keményen nekifeszítettem magam a széknek, és a combjaimat többször is jól összeszorítottam, ernyesztettem, ment magától, ösztönből, semmi tudatos nem volt benne.

Szinte alig jutott el a fülemig a barátnőm orgazmusának kapkodó zihálása, mert annyira magamra figyeltem, addigra már a szemem is csukva volt. Aztán ahogy ők megpihentek egy picit, én is lehiggadtam valamennyire. A fiú csak nézte a lány arcát, ahogy rózsásra pirulva, földöntúli mosollyal csendesült valamennyire a szuszogása. Ahogy ott kuporgott a combjai között, előbbre hatolt kicsit, újabb puszikat nyomva a hasára, köldökére, majd a kis mellecskéire is. Olyan picinek láttam, hogy akár az összeset be lehetett volna kapni, de nem tette, csak cirógatta az ajkaival, szívogatta a csúcsait.

Föllebbentettem a szoknyám, hogy odaférjek a boxer hasítékához, hogy betaláljak könnyen. Nem kellett az egész kezemet bevezetni, elég volt a középső ujjammal odaférni.

Valamennyi szeretgetős bimbócsókolgatás után aztán a srác behatolt, tövig nyomta, és meglehetősen lassú ritmussal indítva megkezdte a gyalulgatást. Ezzel lehetőleg azonos ritmusban kezdtem meg magam is a körkörös simogatásomat.
Közben végig figyeltem őket. A srác majdnem egészen visszahúzta magát, mielőtt megint mélyre nyomta volna. Pontosan láttam, ahogy előbukkan a bránere, csillogva, feszesen, aztán elmerül egészen, s a végállásnál odadörzsöli egy kicsit, mielőtt visszahúzná újra. Szenzációs volt a látvány.

Már nem tartottam az ő ritmusukat, egyre hevesebben írtam a kis köröket a magam örömére. Egy percre se csuktam le a szemem, mert továbbra is hihetetlenül izgatónak találtam, ahogy nézhettem, hogy kihúzza, majd megint tövig nyomja azt a jó kemény szerszámot.

Nyilván, mert ennyire izgatónak tartottam a látványt, sokkal hamarabb éreztem az extázisomat, mint más esetben szokott lenni. Tán jobb lett volna elhúzni még, hogy tovább tartson, de nem ment.
Olyan erősen megrázott a kéj, hogy hangosan fölkiáltottam, amivel persze fölhívtam magamra a figyelmüket. Odanéztek mindketten, de csak összemosolyogtak, nem szóltak semmit. Elfolytam a hintaszékben, mint akinek elolvadtak a csontjai.

Aztán alighogy elszálltam, a srác is eldurrant elég hamar. Fáradtan pihegve elnyúltak a szőnyegen. Még cirógatták egymást kicsit, azután átmenet nélkül elaludtak ott.

Fölálltam, és az ágyról lehúztam a plédet, rájuk borítottam.

Magam meg egyszerűen hazaballagtam. Perverzió, vagy nem az, ki hol húzza meg a határt? Nekem nagyon tetszett az este, különleges volt, izgalmas, szokatlan. Ők is élvezték, hogy nézem, én meg különösen élveztem, hogy láthatom.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 5.99 pont (139 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
sportyman (alttpg)
2023. május 21. 11:25
#25
Érdekes történet. Nőnél még nem tapasztaltam ilyet, csak négyesben...
1
a
angel234
2020. november 14. 01:50
#24
Csak nézni nem jó.
1
én55
2020. augusztus 24. 09:31
#23
Egy szép szerelmeskedést végig nézni nagyon izgató.
1
z
zoltan611230
2020. augusztus 22. 02:16
#22
Csak végig nézi.
1
Andreas6
2020. július 22. 06:09
#21
Jobb lett volna, ha valamikor beszáll harmadiknak.
1
t
t.555
2017. október 6. 02:14
#19
Izgató nézni!
1
vakon54
2017. október 5. 14:37
#18
Igus, ez nagyon jó!
1
z
zsomberos
2016. július 16. 12:11
#16
Eredeti stílus
1
Ulysses
2016. január 19. 16:32
#15
Egész jó a stílusa. Csak megint olyan kurtán-furcsán fejeződik be. Nincs ugyan hiányérzetem, de úgy tetszik, mintha megunta volna a mesélő. Ez viszont több pontot érdemelne (szerintem).
1
C
Clown85
2014. július 24. 10:49
#14
🙂
1
p
papi
2014. január 26. 10:51
#12
Egész jó
1
tutajos46
2013. július 10. 11:03
#11
Nagyon jó.
1
XXIII.István
2012. október 1. 11:08
#10
tiborg! Tökéletesen igazad van!!!
1
papi2007
2012. szeptember 30. 16:04
#9
engem is izgat ha nézhetek mást sexközbe, de az nagyon izgatna ha rokont ismeröst néznék amikor dugnak
1
tiborg
2007. december 21. 04:19
#8
A legtobb olvaso balfacan !!!
Leanykam te gyongyoket szorsz
a disznok(minden ertelemben)ele
A stilusod epul,humor erzeked
kituno.Csak igy tovabb !!!
1
Torkos
2007. szeptember 12. 12:53
#7
Ez már majdnem gruppen. De jó ez így, illik hozzád.
1
biharos
2007. június 26. 17:38
#6
Tetszik, jól forgatod a szavakat, semmi durvaság bár ..bránner...kár érte.
Így 9 pont
0