A+ A-

A véletlen találkozás

Ez a történet kb. 1 hónapja történt meg velem. Épp a házi orvosomhoz mentem reggel 7-re orvosi igazoláshoz, és ekkor csak előttem egy beteg volt, egy öreg asszony, aki be is ment, majd én meg leültem és mivel csak egy sort, egy póló és 1 pár szandál volt a lábamon, így szétterpesztett lábakkal fogdostam a faszom és képzelődtem, hogy faszt szopok, meg kinyalják a segglyukamat és egy kemény dorong megbassza a segglyukamat kb. ez a ténykedésem 20 percig tartott és már nagyon is be voltam indulva, állt a faszom, és ekkor egy 22 éves kurva helyes srác is bejött és leült velem szembe, de ekkor még messze voltunk egymástól. Ő is szétterpesztett lábakkal ült, de én már nem fogdostam a faszom, ennek ellenére állt, sőt ez a pasi még jobban fokozta a vágyat bennem. Így ültünk vagy 3 percig, mire felállt és odajött hozzám megkérdezte, hogy van-e bent valaki én meg buzis búgó hangomon feleltem, vagy 20-25 perce van bent egy öreg asszony. Ezután semleges témáról beszéltünk, de én már csak az ajkára és a sortján kidudorodó farkára tudtam gondolni. Annyira rágerjedtem, hogy hirtelen megfogtam a faszát ruhán keresztül, rámarkoltam és már teljesen merev volt, de ezzel párhuzamosan ajkamat az ajkára biggyesztettem, mivel olyan közel ült le, hogy a parfümje is megbolondított és egyből elértem. De ő csak visszacsókolt és ekkor hirtelen el szakította forró édes ajkától az ajkamat és az ölébe ültem, mint egy ribanc, érezni akartam a kemény faszát a picsámnál, így lenyomtam keményen álló faszát és ráültem, majd újból egymásnak estünk átölelve egymást, rajta vonaglani kezdtem, miközben hallatszott, mintha 2 szerelmes pár csókolózna. Egy teljesen vadidegenre kattantam rá és ő rám. Az első csókomtól, amit adtam neki (amúgy Ákosnak hívják) a farkára ülésig és a vad szenvedélyes csókolózásig kb. 2 perc telhetett el, ezután még vagy 5 percig ültem az ölébe, mint valami nő, mert most arra vágytam, hogy a ribancává tegyen. A köcsöge voltam, ő volt az egyedüli férfi most a teremben én meg az egyedüli nő, de hamarosan hallottuk, hogy az öreg asszony jön kifelé, ezért leszálltam róla, hisz mégsem szabad, így nyíltan csinálni. De mondta, hogy egyedül él és ha végeztem megvárhatnám és nála folytathatnánk, amit elkezdtünk és a ruhámon keresztül a faszomra helyezte a kezét és megszorította, de már teljesen állt, és a férfi bűvkörébe voltam és akartam a faszát az ajkát és a sportos testét. Kb. 170cm 50kg lehetett teste, mint kiderült mindenütt szőrtelen volt. Visszamosolyogtam rá és buzis hangomon annyit mondtam vágyom rád, majd nyílt az ajtó és kijött a nő, én meg bementem 10 percbe került és jöttem, majd a pasim ment be, ezután kb. ő is 10 percet volt benn, hisz neki is valamilyen igazolás kellett. Mikor kijött már újabb betegek jöttek, ezért nem fogtam meg a kezét, csak elindultunk kifelé az autójához.
A kocsiba mivel nem kellett, hogy a pólónk fennmaradjon egyből levettük, és ekkor láttam meg a kocka hasát, ami szőrtelen volt, és mivel senki nem volt a parkolóban újból összeforrt az ajkunk, és én közben simogattam a hátát, meg a mellét, mellbimbóit, sőt őket be is kaptam nagyon szerette. Majd elindultam lefelé, szerencsére a sortja tépő záras volt, így a faszához tudtam férkőzni, mivel gatya rajta sem volt. A fasza is szőrtelen volt, puszit leheltem a félig merev faszra és a golyóit morzsolgatni kezdtem, majd ezután bekaptam és szopni kezdtem és egyre keményebb lett a számba, ő már elindult az autóval, de engem nem érdekelt, sőt őt se és közben már sóhajtozott, mikor pirost kaptunk a hajamba markolt és még jobban a faszára húzott, ami egy kb. 18-3 fasz volt, nagyon vékony, de hosszú. Örömmel szoptam a pasimat, aki majd otthon nála meg fog dugni gondoltam magamba, egy faszimádó kis köcsög ribanc vagyok, akit egy jó pasi bármikor megdughat, és ez nem zavart. Én nem vagyok szerelmes a férfiakba, hanem csak a testiség érdekel az, hogy egymást kielégítsünk, hogy szenvedély legyen közöttünk. Sőt annyira beindultam, hogy le kellett parkolnia, hogy ne legyen balesetünk, ezért mikor megállt én még gyorsabban bólogattam a faszám, tövig benyeltem és teljesen a makkig felmentem, majd tövig újból rábuktam ezt vagy 10 szer megcsináltam, mikor ő a fejem megfogta és ő kezdett szájba baszni, olyan gyorsan csinálta, hogy 2 perc múlva a számba lőtte 4-5 adag sok gecijét, és alig bírtam nyelni, vagy 1 percig magán kívül volt én még mindig nyeldekeltem a sós ízű, de finom spermáját, gecijét, hisz imádom. Ő felemelte a fejem és lesmárolt kért a gecijéből, amit át is köptem a szájából, ami meg a testemre folyt az lenyalta rólam, és mondta pisilnie kell, mire azt mondtam, hogy pisiljen a számba, megkérdezte ez most komoly? mire mondtam igen, és már a számba is tette a faszát és elkezdett pisilni, amit le is nyeltem, de szólt az utolsó adagokból ő is kér, és adjam a szájába, sőt kicsit a mellemre is hugyozott meg a testemre, amit csak ő nyalhatott fel, így pisis szánkkal újból csókolózni kezdtünk, ez kb. 5 percig tartott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.88 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 A57L 2016. 10. 13. csütörtök 05:02
Nagyon durva lett.
#13 AlexHun 2015. 07. 9. csütörtök 10:27
Ennél a borzalomnál még az is izgalmasabb lenne, ha bemásolnám a "Nagyezsda a komszomol travi kalandjai." című regénysorozat mind a 987654321 részét....
#12 csaba91 2015. 03. 12. csütörtök 19:58
Hát tényleg elég szörnyű a helyesírás, meg legalább mondaton belül ne használj szóismétlést.
#11 deajk2008 2015. 02. 14. szombat 10:43
valakinek tetszik valakinek nem, de én ezeket a dolgokat szeretem
#10 papi 2014. 05. 27. kedd 12:55
Beteges még kitalálni is
#9 franceska 2012. 09. 26. szerda 14:48
István igazad van, egy nyolcéves helyesebben és érthetőbben ír.Borzalmas.
#8 genius33 2012. 09. 6. csütörtök 07:17
Fujj...
#7 tenzin 2012. 09. 6. csütörtök 02:00
remek
#6 XXIII.István 2012. 09. 5. szerda 09:43
Az utóbbi időben egyre "magasabbra" szökik a színvonal - mondjuk úgy a bányász-béka seggének alsó horizontja alatt, olyan húsz méterrel lehet. Ám ez már tényleg mindent "felülmúl"!
#5 cervelo 2012. 09. 5. szerda 08:52
Nagyon undorító.
#4 Rinaldo 2012. 09. 5. szerda 01:21
Elég undorito.
#3 v-ir-a 2012. 08. 4. szombat 22:34
a pisit leszámítva nem volt rossz....de nekem személy szerint a pisiszex kifejezett taszító...ezért nem adok rá pontot
#2 genius33 2012. 08. 3. péntek 07:54
NEM jött át :(
#1 Törté-Net 2012. 08. 3. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?