A+ A-

Anna

A nővérem Anna szédelgett be a fürdőszobába, miközben megpróbálta az álmot kidörzsölni a szeméből. Éppen borotválkoztam a mosdónál egy szál bokszerben s tükörben láttam, ahogy belibegett az ajtón és odaslattyogott a WC - hez. Felemelte a hálóingét mellettem, lecsüccsent és már hallottam is, ahogy a pisi csorgott a kagylóba.
- Nincs bugyi rajtad? - vigyorogtam.
- Nem találtam, miután tegnap kidobtad, valószínűleg cafatokban hever valahol, amilyen vad tudtál lenni - ásított és tovább dörzsölte a szemeit.
Emlékeztem az előző éjszaka minden részletére. Ahogy besurrantam a szobájába - a hold fénye bevilágította az ágyát. Amint felemelte a takarót - hogy maga mellé invitáljon az ágyba - a fény ezüsttel festette a testét. Fényes fekete hajának illatára, ajka lágyságára, a keze izgató érintésére, amivel a gyönyör felé kergetett. A zihálásra, amint készen várt, hogy beléhatoljak. Az engem körülölelő testének hihetetlen forróságára. Fantasztikusan szoros, dzsúszától csepegő puncijának őrjítő pulzálására. Emlékszem a kielégülés - kielégítés óráira, a nyögésekre, a fojtott sikolyokra. Egymás húsába tépő Héjja párként tomboló szeretők nászbirkózására. Nem feledhetem, izzadtságunkkal összevegyült szerelmi nedveink, mindent betöltő illatát, az agyon gyötört ágyneműnkön. Számolatlan orgazmusunk által, édesen meggyötört testeink összefonódására. A hajnali utolsó nekibuzdulásra, hogy még egyszer orgazmusba hergeljük egymást, mielőtt a reggeli munkába indulás nem vágyott gondolata besettenkedett az elmémbe.
- Egy bélás a gondolataidért - mosolygott rám Anna.
- A tegnap éjszakára gondoltam - válaszoltam és közelebb léptem hozzá.
- Aha - bólintott csillogó szemmel - három nappal ezelőtt még igazi testvér és nővér voltunk... hihetetlen, hogy az óta, mennyit szeretkeztünk - azért te egy nagy gazember vagy, egy tapasztalatlan szende kis szűzlány voltam... mára persze gyökerestül felforgattad az életem.
- Na, na! Nem én voltam, aki hónapok óta, a nap minden órájában, amikor egy térben voltunk, válogatott módon izgatott, csábított minden nőiességét felhasználva!
- Az igaz, de te voltál, aki a dolgokat erre a szintre lendítette - sóhajtott - még most is megborzongok, ha arra gondolok, milyen volt az első csókunk, ahogy hirtelen gerjedelmünkben téptük egymásról a ruhát és úgy lettem a tied az ebédlő asztalon, hogy észre sem vettem, mikor vetted a szüzességem - suttogta hozzám simulva - nem bántam meg, tudod?
- Azt gondolom, két ember már nem kívánhatta jobban egymást - suttogtam - ott feküdtél a reggeli romjai között, nekem teljesen feltárva magad - "tedd már belém", sikítottad - én meg úgy éreztem nyomban felrobbanok. Olyan akadálytalanul siklottam beléd, hogy csak a "véres eredmény" láttán tudatosult bennem, szűz voltál. Meg is ijedtem, de te gyorsan egyértelművé tetted az érzéseidet. Alig fejeztük be, evőeszköz csörgető nászunkat, már követelted is a folytatást.
- Hát ez mi? - nézett kővé erektált farkamra.
- Ez a te hibád, mert annyira feldobsz engem.
- Akkor gondolom, az én feladatom lesz megnyugtatni - sóhajtott s közben végigsimított duzzadt punciján - aú, alaposan meggyötörted szegényt.
- Nem éreztem, hogy kifogásod lett volna ellene - vigyorogtam, miközben aggódva vizsgálgatta, azt az imádnivaló sötétszőrű kismacskát. A farkam kitörni készült a gatya fogságából.
- Ember! Összetörted! - vigyorgott a szemembe - ujjait a nagyajkain és azok között csúsztatgatva. Szembefordult velem. A haja kócosan keretezte gyönyörű arcát. Az ajkai kissé megnyílva, mögöttük a fogak gyöngysora. Azok a szürkén világító szemek! A hálóing vállát meglazítva, a lábaihoz csúsztatta azt. Istenem, bódítóan szép volt.
- Nem úgy néz ki, mint aki nagyon bűnbánó volna - vigyorgott a gatyámon növekvő dudorra pillantva.
- Szerintem sem, nagyon tetszik neki, amit most lát.
- Nem tisztességes, hogy ő láthat engem és én nem láthatom őt - nyúlt a nadrágomhoz és egyetlen mozdulattal a bokámra küldte - s az előre lendülő hímtagot pici, finom ujjaival körbeölelte. A bőr szinte fájdalmasan feszült a megdagadt eszközön. Anna varázslatos keze finoman ápolgatta. Tovább vándorolt rajta és óvatosan a tenyerébe fogta a heréimet. A vastag nyél ott feküdt a karján, a csuklójánál alig volt vékonyabb. Lehunytam a szememet és átadtam magam az élvezetnek. Gyengéden, de határozottan húzott maga felé s közben lehajolt, hogy ajkával fogságba ejthessen. Doromboltam, érezve szája kemenceforróságát. Tovább csúsztatta ajkát a nyél mentén.
- Érzem az ízünket rajta - sóhajtott mosolyogva - szeretem - súgta.
- Nem csoda, hogy érzed, majdnem az ágyból mostak ki a "gyümölcslevek", mikor utoljára élveztünk hajnalban.
- Az nem én voltam hapsikám, azt hittem széjjel repedek, úgy szivattyúztad belém! - megint előrehajolva lenyalta róla az elő nedvet, kicsi fehér kezével egy pillanatra sem engedve szabadon - van még energia a kutyuliban, jutalom gyanánt,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.99 pont (201 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 Andreas6 2018. 10. 1. hétfő 10:27
Egy kifogásom van csak: A túldíszítettség, mint a rokokó az építészetben. Kevesebb több lenne!
#16 vakon53 2016. 02. 26. péntek 14:38
Nagyon jó volt. A folytatás hiányzik.
#15 listike 2014. 02. 5. szerda 16:56
Nagyon jó volt. A folytatás hiányzik.
#14 Bikmakkocska 2012. 12. 29. szombat 20:35
Eléggé, hanem túl tömény,kevesebb akció jobb lett volna.
#13 genius33 2012. 09. 11. kedd 06:11
Szerintem király sztori smile
#12 papika 2012. 05. 16. szerda 14:47
Klasz, uraim nem vitatkozni, hanem irni.
#11 tiborg 2011. 11. 5. szombat 05:23
Akar hogy is megy a vita, meg mindig kituno, jol es helyesen megirt sztori!
#10 Remete D. László 2010. 12. 2. csütörtök 07:47
Pontifex!, vagy Sokadik!
Önigazolgatásod egyre kínosabban árulkodik magadról.
#9 Pontifex 2010. 12. 2. csütörtök 01:44
R.D.L.!

Utoljára szólok hozzád, mert megint "visszabogozol". Attól, hogy bárki a másik "nick"-jével szól hozzá valamihez, még nem tud újabb szavazatot leadni, ergo csalni, ahogy már megint szeretnél feketíteni. Nincs ebben semmi sumákság! Valahol megértelek, mert kellő empátiával rendelkezem. Meg akartad nyerni a versenyt (sajnos minden áron). A korábbi írásaid többsége alapján (többsége, de nem mindenik!), valahol vártam is, hogy előjössz valami "nagy durranással". Nem ez történt és amint elolvastad a többit erre rá is jöttél, úgy csendben magadban, de azért reménykedtél és dolgoztál érte. Csak a "legszelídebb példa: "Dobogós" az írásod, de te írtál a topicba(nem szó szerint idézlek, elnézést): "ó az enyém messze van a dobogótól" - hogy az egyebeket a béke kedvéért ne emlegessem! Rossz helyen kereskedsz! Sem most, sem a régi időkben nem én/mi voltunk, akik leszorítottunk "gonosz pontozással" a csúcsról. Sőt éppen - többek között én - voltam, aki folyamatosan "reklámozott", természetesen Vidraa-val, Vadásszal egyetemben, mert szerettük volna, ha az a stílus uralkodik el ezen a helyen. Spongyát rá, elmúlt. Én/mi nem vagyunk frusztráltak, csak éppen kicsit módosult a véleményünk és már nem vagyunk biztosak abban, hogy akarunk - pl. veled - egy platformon megjelenni. Sajnálom - és valahol, halkan, téged is sajnállak.
Most pedig ünnepélyesen megígérem - fröcsöghetsz akármilyen gyűlölettel - el sem fogom olvasni, amit írsz, mert ezennel kihúztalak a naptáramból. Annyit azért megjegyzek, még nem láttam embert, aki a lelke görcseit megoldotta volna, az ilyen kényszeres önigazolgatással.
Kívánom, hogy a következő hasonló kiírást nyerd meg, hogy a lelked kicsit végre egy kis balzsamhoz jusson - minket még egyszer nem kell "eltakarítani", mert egyikünk sem fog soha többé elindulni. Szabad a pálya.
Most sem akartalak bántani - bár nyilván úgy érzed s e miatt elnézésedet kérem - mint mondtam soha nem olvasok többé tőled semmit, tehát szabadon acsarkodhatsz, ha a kedved úgy tartja.
Isten veled: Pontifex

Kedves tiborg!

Amennyiben van olyan barátod, akinek szintén van itt regisztrációja, leülve a gépe elé, te is tudsz ugyanúgy hozzászólni, hangsúlyozom hozzászólni és nem második szavazatot leadni. Azt hiszem világossá tettem, hogy a barátom a XXIII.I. - na ennyit a marha nagy sumákolásról. De nem is kívánok foglalkozni tovább ezekkel a dolgokkal!

Üdvözlettel: Pontifex
#8 Remete D. László 2010. 12. 1. szerda 23:35
KEdves tiborg!
Azért van jelentősége annak, ki szólal meg, mert csak sumák módon lehet a másik nickjét használni. Te például sosem tudsz megszólalni senkinek a nevében, csak a sajátodéban. Csak ott van erre lehetőség, ahol csoportosan használják a regisztrációkat, de ott akkor még sok minden egyéb is megtörténhet. Például manipulációk tömkelege. A magyarázkodás árulkodó háttér elé került ezzel a tudathasadásos személyazonossággal.
#7 tiborg 2010. 12. 1. szerda 23:06
Ugy nezem ez az egesz vitafolyamat gyerekes civodas. mindegy, hogy ki az iro/commentator mind harom szemely/iro kedvencem!!XXIII, Remete, Pontifex
es meg hozzatok adnam Vadasz47,Pavlov odree es vidraa
#6 Remete D. László 2010. 12. 1. szerda 22:34
Kicsit hitelesebb lenne a magyarázkodás, ha időben döntöttetek volna legalább arról, most ki szól hozzá.Sokadik István, vagy Pontifex, mert az aláírás nem egyezik a föléírással. Micsoda malőr!
#5 XXIII.István 2010. 12. 1. szerda 21:16
Kedves Tiborg!

Mindig kulturált módon kinyilvánított véleményedet sokra becsültem és becsülöm. Most viszont te is a megtévesztettek közé látszol kerülni. Nem "savanyú a szőlő" egyikünknek sem. Ki lettünk nevezve mindenféle maffiózónak/csalónak - igen kimondom, azután lehet kimoderálni/kitiltani - egyszerűen azért, mert szemmel láthatóan a "Veszprémet" másképp' nem lehetett kilökni az első helyről. Ez jól látszott, mert amikor a mi szavazatainkat érvénytelenítették, még mindig torony magasan az élen maradt. Érvénytelenítettek még kilenc - tőlünk teljesen független szavazatot (gondolom nem egyes szavazatokat!) és még mindig a legjobb volt az átlaga. Közben kitiltották majd gyors egymás után következett három szavazat amiknek az összege összesen öt volt (ebben az esetben ez nem számított "rosszindulatú" szavazatnak!!!) és még most is jobb az átlaga, mint a legtöbbnek...hagyjuk! Talán el tudod képzelni, hogy ha csalunk akkor meg van hozzá a saját eszünk, hogy úgy csináljuk, amire senki sem jött volna rá. No ennyit a "savanyú szőlőről". De őszintén szólva unom már ezt a magyarázást - kizárólag téged tiszteltelek meg vele s a továbbiakban befejezem. Én személyesen annak örülök, hogy nem indultam ezen "versenyen" - bár a barátom se' tette volna. Talán a "győztesek" szája íze is jobb lenne, bár én gratulálok nekik és örülök, hogy nem vagyok a helyükben. Tudod én még az a fajta sportember voltam, aji gép nélkül is bemondta a kapott találatot. Ez ma már nem divat. Kár.

Üdvözlettel: Pontifex
#4 tiborg 2010. 11. 30. kedd 05:11
Azert, mert kollegaidnak savanyu a szolo, neked nem kell kikopni a cumit. Irj csak batran az olvaso kozonseg az igazi kritikus!!
#3 Pontifex 2010. 11. 29. hétfő 16:55
Kedves "fiesta 14"!

Az igazság az, hogy ez egy, afféle "pillanatképnek" készült írás. Lehetne írni hozzá egy "ahogyan kezdődött" típusú "folytatást", ám az szerintem a "csont újrarágása" lenne, mint a kifulladt szappanoperák esetében.

Egyébként pedig valószínűleg ez az utolsó írásom ezen a honlapon - ez sem lenne, ha nem küldtem volna már be sokkal korábban. Nem hiszem, hogy különösebben magyaráznom kellene e döntésemet a történtek után.
#2 fiesta14 2010. 11. 29. hétfő 09:18
kicsit nagyon a közepébe estünk a történetnek szerintem.kik ők? hogy kerültek ebbe a helyzetbe? stb.. én szeretném tudni. egyébként tetszik.
#1 Törté-Net 2010. 11. 29. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?