A+ A-

Dave-nek segítségre van szüksége 1. rész

Fordítás
Eredeti író: Lovely_Emma_21
Eredeti történet
A felesége igazán borzasztó volt. Ő csak azt akarta, hogy mélyen beléhatolhasson, de ő úgy tett, mintha ez legalábbis bűncselekmény lenne. Pam azt mondta, hogy túl nagy a farka, és hogy gyerekeik vannak. Azt hitte, hogy ez elég is. Nos, Dave-nek többre volt ennél szüksége. A szex haszna számára nem csak az volt, hogy gyerekei legyek. Egy férfinak szükségletei vannak.
Kiszolgálta legalább, gondolkozott. Tudta, hogy Pam mennyire vallásos, már amikor elvette feleségül. Ki nem hagyott volna egy vasárnapi misét sem, és gyakran dorgálta meg, miszerint "Isten figyel", amikor káromkodott. Hát bassza meg. Ez volt a probléma, nem hagyta.
Pam soha nem volt jó az ágyban. Habár a szűk volta mindig is csodálatos érzés volt Dave-nek, soha nem volt elég nedves. És a legrosszabb még hátravan, csak feküdt ott, csukott szemekkel, az oldala mellé zárt karokkal. Ezenfelül nem volt hajlandó rá, csakis misszionárius pózban. Dave nem várta, hogy megdughassa a seggét, de egy kis változatosság azért jó lett volna.
Gondolt rá, hogy viszonya legyen, de nem akarta tönkretenni a családot. Imádta a gyerekeit és - mélyen legbelül - még szerette Pam-et. Bárcsak kielégítené őt, úgy ahogy egy feleségnek ki kéne elégítenie a férjét. De nem, mióta a 18 éves fiúk, Frank, megszületett, Dave szerencsés volt, ha havi egyszer megdughatta.
Dave-nek és Pam-nek három gyerekük volt, két lány és egy fiú. A legidősebb, Sara, 25 volt, és New York-ban élet. Egy könyvkiadónál volt szerkesztő. Dave büszke volt rá, de ritkán látta. A következő Nadine volt, aki 22 éves korára 15 kilométerre élt tőlük, Ohio-ban. Jó lány volt, egyetemre járt, és tanárnak készült. Frank épp a középiskolát végezte el, nem is tervezte, hogy egyetemre menjen. Még mindig otthon lakott, és a helyi tekeklubban dolgozott. Dave sokat veszekedett ezen Pam-mel. Úgy érezte, hogy Frank-nek meg kell adni az időt, hogy eldönthesse, hogy mikor akar az élettől. Dave befektetési bankár volt, és megengedhette magának, hogy Frank-et eltartsa, amíg csak a fia igényli.
Ráadásul, Dave szerette, ha a gyerekek ott vannak. A hétvégék Nadine látogatásait hozták, és jó volt, amikor ő, Frank, Pam és Dave együtt, családként ülhettek ebédhez. Legalább elterelte Dave figyelmét a szexuális frusztrációjáról. A gyerekei mindig elterelték a figyelmét, ha a házasságára gondolt.
Amikor Pam anyja megbetegedett, ő rögtön Virginiába repült, hogy ápolja. Dave elégedetlen volt, még úgy is, hogy ő mondta Pamnek, hogy menjen csak, mert annyira kanos volt. A maszturbáció egyszerűen nem volt már elég neki. Szüksége volt valami puha, nedves dologra, ami szívesen fogadja farkának lökéseit.
Nadine azon a hétvégén is hazajött, és átvette Pam helyét a konyhában. Dave és Frank mindketten méltányolták ezt, de Franknak tervei voltak az éjszakára. Mielőtt Dave felfoghatta volna, ő és Nadine egyedül maradtak a házban, és ő még mindig fenemód kanos volt. Nadine már említette Dave-nek, hogy ő otthon tölti az éjszakát.
- Így aztán tudok neked reggelit is csinálni, apa. - mondta derűsen.
Dave örült, hogy ott van vele a lánya, de nélküle, legalább nézhetett volna egy kis pornót, és szánalmasan kiverhette volna alvás előtt. Most úgy érezte, hogy szórakoztatnia kéne. A film Nadine ötlete volt, de Dave úgy gondolta, hogy jól elterelné a figyelmét. Egyikük sem látta Diane Lane-t
a "Hűtlen"-ben, de Nadine kíváncsiságból megvette a filmet.
A második erotikusan túlfűtött szerelmi jelenetre a gyönyörű színésznő és a játékszere között, Dave annyira felizgult és kemény lett, mintha pornót nézett volna. Habár próbálta visszafogni magát, - végül is a saját kis lányával ült ott - az, hogy ennyire felizgult a lánya jelenlétében, még keményebbé tette.
Feltűnt neki, hogy a lánya fészkelődik, és ráeszmélt, hogy ő is valószínűleg annyira felizgult, mint ő maga. A jelenetek a képernyőn szemléletesek voltak, és mindkét színésznek gyönyörű teste volt. Dave és Nadine egymás mellett ültek a kanapén, úgyhogy amikor Nadine felsóhajtott, Dave rápillantott. Egyszerre szórakoztatta, és majdnem elélvezett attól, amit látott.
Nadine karjait maga előtt az ölében keresztbefonva ült a térdein. Lassan mozgatta karjait a csípőjével együtt, szembetűnően izgatva a mellbimbóit és a punciját egyszerre. A szemei a TV-re fókuszáltak, ahogy az ajkát harapdálva kényeztette magát.
Dave egy lépésre volt attól, hogy farkát szabaddá téve magához nyúljon. Eléggé be volt indulva ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyja gondolatokat arról, hogy mennyire hibás ez az egész szituáció. Mielőtt visszafoghatta volna magát, megkérdezte lányát:
- Miért nem hagyod, hogy segítsek benne?
Nadine szemei, ahogy az apja felé fordultak, kicsit fátyolosak voltak az izgatottságtól:
- Mi...?
Dave elvigyorodott és felé fordult a kanapén. A kezét egy szó nélkül a combjaira, majd a lábai közti völgybe csúsztatta. Ujjai első érintésére, Nadine felnyögött, és a feje hátrahanyatlott a kanapéra.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.71 pont (140 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 feherfabia 2016. 03. 26. szombat 06:57
Nagyon jó!
#15 fingerlis 2015. 06. 15. hétfő 13:14
jó kezdés-----
#14 papi 2014. 02. 3. hétfő 14:50
Nem rossz
#13 papi2007 2013. 10. 29. kedd 08:19
#12 A57L 2013. 07. 9. kedd 05:44
Elmegy.
#11 Bikmakkocska 2013. 05. 9. csütörtök 18:40
OK.
#10 tenzin 2012. 11. 25. vasárnap 02:49
ok
#9 yamammoto 2012. 11. 10. szombat 14:27
jo smile
#8 sanyi0227 2012. 03. 27. kedd 07:24
tovább igy nem lehet vége !!!!
#7 x124 2012. 03. 26. hétfő 20:54
Kidolgozatlan és rövid.
#6 sztbali 2012. 03. 26. hétfő 19:15
Rövid és furcsa.
#5 genius33 2012. 03. 26. hétfő 16:50
Érdekesen... szar smile )
#4 XXIII.István 2012. 03. 26. hétfő 15:30
Elolvashatnád, amit írsz! "Én megyek bele teljes kétségbeesés ennyi magyartalanság belelátva" - röviden szörnyű a fordítás s ez élvezhetetlenné teszi a történetet!
#3 Rinaldo 2012. 03. 26. hétfő 06:38
Nem semmi,ahogy a saját lányát megdugta.
#2 tiborg 2012. 03. 26. hétfő 06:35
Gyenge elkapkodott fotditas.Sokat ront az atlagos story-n.
#1 Törté-Net 2012. 03. 26. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?