A+ A-

Egy körzetiorvos emlékei

36 éves, vidéki körzeti orvos vagyok, és agglegény. Mindez hozzátartozik az elbeszélésemhez. Egy napon levelet kaptam a hugomtól, aki Pesten lakik. Ebben arról értesít, hogy férje nagy beteg. Orvosi rendeletre a tengerpartra kell mennie és neki el kell kísérnie. Nagy gondot okoz neki a lánya, a kis Margit elhelyezése. Arra a 14 napra, amíg o távol van a háztól, szeretné, ha magamhoz venném a kislányt, mert csak így volna nyugalma, ha biztonságban tudná Margitot. Nagy gondot okozott a kérés, de mivel kibújni nem tudtam a kérés alól, visszaírtam, hogy agglegény mivoltom nem akadály, készséggel állok a rendelkezésére. Viszont - válaszában értesített, hogy mely napon érkezik Margitka hozzám.
Midon eljött az érkezés napja, befogtam a fedeles hintóba és kihajtottam az állomásra. Még 5 perc volt a vonat érkezéséig. A vonatról egy idosebb polgár és egy 18 - 19 év körüli kislány szállt le. Meglepettem láttam, hogy egyenesen a kocsimhoz tart és bátran érdeklodik, hogy nem - e ot várom? Én azt feleltem, hogy sokkal kisebb lányt vártam, mivel még sosem láttam. Nagyon meglepodtem, hogy a húgomnak ilyen gyönyöru szép, nagy, eladó lánya van.
Beültettem magam mellé a kocsiba és elindultunk hazafelé. Margit, aki még sosem volt falun, szinte már az elso pillanatban otthon érezte magát. Mindenrol részletesen beszámolt és mindenrol érdeklodött. Amikor házunk elott leszálltunk, elragadtatásának adott hangot a szép virágoskert felett. Majd bemenve a lakásomba, az agglegényi rendetlenség láttán, így kiállított fel:
- Micsoda rendetlenség! Majd én rendbe hozok mindent!
Azután arra kért, hogy mosakodni szeretne. Szóltam az öreg bejárónonek, hogy készítsen vizet a kis vendégem szobájába. Mikor Margit kibontotta a csomagját és a szekrénybe kezdte el rakni a kis ruhácskáit, én ott ültem a fotelban és kedves csacsogását hallgattam. Minden kis finom ruhadarabról édesen tudott beszélni. Könnyu kis ruhák, édes kis kombinék, ingek, aranyos pókháló vékonyságú nadrágok, kis zsemle nagyságú melltartók és más egyebek tárultak elém. Én, aki már kezdtem leszokni ezekrol a dolgokról, bunösnek éreztem magam. Engedelmet kértem, hogy a mellettünk lévo szobában elszívhassam a szokott pipámat.
Odaát leültem a heverore és ott hallgattam kedves elbeszéléseit és pletykáit az intézetrol, ahol nevelkedett. Szemben velem, vagyis az o szobájában állt egy földig éro tükör, abba láttam sürgo - forgó alakját, amint tett - vett a szobában. Késobb nevetve kiszólt, hogy o most eloször mosakodni fog s azután kér enni. Az ajtó nyitva volt és mögötte állt a mosdóvíz. Bár akaratlanul pillantottam be, láttam Margit vetkozését a tükörbol. Levette úti ruháját és amint ott állott, a tükör teljes pompájában visszaadta gyönyöru kis alakját. Ott állt kis kombinéjában, majd azt is levette, és csupán a kis selyemnadrág, cipo és harisnya volt rajta. Majd mindent levetve magáról, mosakodni kezdett háttal a tükörnek. Különös érzést keltett bennem, látni egy fiatal, kisportolt, eros, izmos testu lányt, minden hajlásra megránduló ülepekkel és csípovel. Mikor törülközni kezdett megfordult és önkéntelenül feltárta elottem kis gömbölyu hasát, és annak tövében a bársonyosan fekete, pelyhedzo prémszeru szorökkel ellátott asszonyi édenhelyet. Én, aki bunösen kaptam magam rajta a kíváncsiskodáson, felkeltem és kimentek kiszelloztetni a fejem. Azután leültem a lugasba a tálalt asztal mellé, ahova nemsokára megérkezett Margitka is. Nagy falánksággal igyekezett éhségét csillapítani. Vacsora közben elhívtak egy szomszéd faluba egy beteghez. Elmentem és csak jó két óra múlva tértem vissza. Szobámba bemenve ott láttam Margitkát az asztalom elott, ahol egy nagy könyvet olvasott.
Akkor mögéje álltam és láttam, hogy a férfi anatómia könyvet tartja a kezében, és erosen nézegeti. Köhintésemre hirtelen összecsapta a könyvet és elpirult. Szóltam hozzá:
- Mit néztél kislányom? Mutasd meg nekem. - Mikor láttam, hogy vonakodik, fellapoztam a könyvet, és a megfelelo résznél rámutattam.
- Ez volt az?
Margitka elpirulva vallotta be, hogy igen. Erre megkérdeztem, hogy kíváncsi - e rá? Bár nem vallotta be, de szemeibol láttam a kíváncsiságot. Kérdésemre, hogy mirol akar hallani elobb, a férfi anatómia könyvre mutatott és szerényen kért:
- Mondd el bácsi, hogy lesz a gyerek?
És én mindjárt rátértem a férfitest magyarázására. Különösen a hímvesszot magyaráztam el részletesebben, majd pedig a tökéletes közösülésrol tartottam eloadást. Közben néztem, s láttam rajta a pírt és az izgalmat.
Később megkérdeztem, hogy akarja - e a valóságban is látni a létező érzékszervet?
Mindjárt ráfelelte, hogy igen. Erre a könyvet letettem és kényelembe helyeztem magam. Ráültem a fotel szélére, vele szemben helyezkedve és kezdtem nadrágom gombjait kigombolni, és letoltam magamról. Ott ültem alsónadrágban és az elozmények hatása miatt merev nemi szervvel. Közben állandóan magyaráztam különbözo dolgokról, mialatt kiemeltem nagy és húsos farkamat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.05 pont (172 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#20 vakon54 2017. 09. 2. szombat 17:39
Feleségemmel jooót nevettünk-e írásodon.
#19 zoltan611230 2014. 02. 17. hétfő 04:13
Jo,
#18 A57L 2013. 08. 7. szerda 05:40
Nem rossz.
#17 XXIII.István 2012. 07. 26. csütörtök 10:06
A történet valamikor az 1800-as évek második felében játszódik (és nem is sokkal később írták - nem "körzeti orvos", hanem körorvos volt a szereplője!).
Az említett időben sem az nem volt szokatlan, hogy 16 éves kortól már férjhez mentek a lányok, sem az, hogy egy 18 év körüli hajadon még szűz volt és semmit sem tudott a nemiségről! Az is természetes, hogy a kor íróinak a szóhasználatából hiányzott a "megbaszta a picsáját" szófordulat.(Jelzem nekem ma sem hiányzik!)
Szomorú - tisztelet a ritka kivételnek - a hozzászólók nagyfokú ismerethiánya.
Sajnálatos az is - és nem csak itt(!!!) - hogy a beküldő nem jelöli meg a forrást, valamint az eredeti író nevét!!!
#16 genius33 2012. 07. 26. csütörtök 08:58
Tutiiiiiiii smile ))
#15 bihari 2010. 10. 26. kedd 21:20
Ennek eredetiét valamikor az I. világháború előtt vetették papírra!
Erre utal például a tengerparti gyógykezelés, a fürdőszoba hiánya, a fedeles hintó és még sok más egyéb.

Én 1957-ben olvastam valami ehhez hasonló, hektográffal sokszorosított munkát.
#14 Lavander 2010. 10. 26. kedd 18:09
20 évvel ezelőtt olvastam ezt a történetet először....egy régi kézzel írt papíron amely kézről-kézre járt a barátnők közt titokban smile
#13 sihupapa 2008. 11. 14. péntek 01:30
fantazmagória
#12 Death 2007. 06. 28. csütörtök 22:58
Ugyan nem írt évszámot a szerző, de figyelmesebb olvasás után világossá válna, hogy a történet valamikor a múlt század elején játszódik, amikor igenis természetes dolog volt, hogy 16-17 éves lányok már feleségek és anyák.
#11 krisz999 2004. 05. 25. kedd 15:40
ha a csávó volt 36, a csaj 18 akkor a húga MINIMUM 17 évesen szülte a lányt. egy kicsit fiatal volt és így veszít a hihetőségéből
#10 Chris 2003. 03. 18. kedd 12:14
Mért van az, hogy mindenki rögtön elélvez a szűzessége elvesztése után? Senkinek sem fáj, azonnal hatalmas orgazmusa lesz ha egy bazi nagy dákóval beavatják. A dr. úr pedig Superman a rengeteg lövöldözésével.
#9 Masterboy 2003. 02. 19. szerda 00:42
ritka az ilyen, de be kell, hogy valljam, nem olvastam végig. a miértet már elmondták elöttem!
#8 max 2003. 01. 13. hétfő 09:54
kicsit sokat tud elvezni a dr.ur
#7 Atlantic 2002. 08. 18. vasárnap 18:03
Szerintem kellemes történet, csak egy kicsit sok a lövés... talán 10 herével megoldható lenne ennyi _bőséges_ adag :)
#6 . 2002. 08. 17. szombat 21:51
bakker a masik az hogy egy 19 eves csajszi ne legyen felvilagositva.azert ez mar tulzas.10 eves kiscsajjal kene eloadni.ebben az irasban kb az szamit porno ujsagnak ha egy csaj a terdeeig huzza a szoknyajat ......
#5 JK 2002. 08. 16. péntek 17:04
Eselyes, hogy valaki 18 evesen az anatomiakonyvben racsodalkozzon egy farkincara...es mindezen sokk utan, az elot gyorsan szajaba is vegye...pfff...ez aze nem egeszen igy muxik:))
#4 kispöcs 2002. 08. 8. csütörtök 21:38
"érdeklődik,hogy nem-e ot várom" hunnan gyüttéé? Az író maradjon a kapanyélnél!vagy hogy is van ez?
#3 . 2002. 07. 28. vasárnap 23:39
Hat tenyleg videki....
Oly szep popoja volt a kislyanynak.Majd szuzi cucijat.....
na banyeg.megbasztam a szuz picsajat.igy mar erthetobb lenne:D
#2 2 liter 2002. 04. 25. csütörtök 03:50
Kedves bácsi,
Ennyi ondóval piacvezető spermabankot nyithatna :o)
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?