A+ A-

Horgász kaland

Egyszer történt, hogy horgászni mentem egy öntöző csatornához, egy eléggé elhagyatott helyre. Nem volt oda engedélyem, így igyekeztem minél kevésbé látszani a véletlenül arra tévedők számára.
A szembe lévő oldalról eléggé nyitott volt a tér, de ott meg nem volt út, onnan nem lehetett mozgást várni.
Már jó ideje horgásztam, amikor kerékpárzörgésre lettem figyelmes. Gyorsan összeszedtem cuccomat és meglapultam. Egészen közel hozzám megszűnt a kerékpárzörgés - lebuktam - gondoltam.
De nem buktam le. Két húsz év körüli leányzó érkezett, és vihorászva, egymást cukkolva vetették magukat a vízbe.
- Mondtam neked, hogy erre senki sem jár - sajnos. Erre tévedhetne egy jó nagy farkú hapi, és megdöngethetne mindkettőnket.
- Az nem lenne rossz, már nagyon régen voltam férfival. Nem mintha te nem elégítenél ki, de azért egy vértől duzzadó nagy fasz az más.
Lassan levetkőztem, és a nád takarásában belecsusszantam a vízbe. Farkam kőkeményen állt, készen a csatára.
Óvatosan, hogy ne vegyenek észre közelítettem meg a lányokat. Nem volt nehéz, mert egymást átölelve csókolóztak a vízben, nem figyelve a külvilágra. Kezeik hol itt, hol ott kényeztették egymást.
Már teljesen megközelítettem őket az alig derékig érő vízben és figyeltem mozdulataikat. Aztán gondoltam egy merészet, és bekapcsolódtam a simogatásba. Az egyik lány mögé állva simogattam fenekét, vállát, nyakát, néha átnyúltam hóna alatt és a másikat simogattam. Észre sem vették, hogy beszálltam. Egy ilyen átnyúlás alkalmával farkam erősen odanyomódott a nekem háttal álló lány fenekéhez, mire lett nagy sikkantás. Szétrebbentek, és takargatták melleiket.
- Na de lányok! Nem ti fohászkodtatok az imént egy jó nagy farkú fiú után? - kérdeztem
Még mindig meglepetten összenéztek, pajkosan elmosolyodtak, és vissza rám, a farkamra.
Kiemelkedtem a vízből és megmutattam a szerszámot, ami a hideg víztől bizony kisé összement.
- Lesz az még nagyobb is - mondta az egyik huncutul, és újra átkarolta barátnőjét, jelezve, hogy minden mehet tovább.
És én engedtem a csábításnak. Mögéje álltam, és kezemmel bejártam testét és annak zugait. Közben ő fenekét farkamhoz dörzsölgetve felizgatott, bekeményített. Farkamat két farpofája közé dugtam és úgy reszeltem, s ő csak körözött csípőjével.
Azután furcsa dolgok következtek, amik szinte már mókásak voltak. Az egyik lány csókolózni kezdett velem, a másik meg a víz alá bukva bekapta a farkamat és keményen szopta azt. Kis idő múlva felbukkant és nagy levegővétel után csókolózni kezdett velem, míg az előző csókpartnerem bukott le és szopott keményen. Meglepett ez a szituáció, de fenemód élveztem.
Már közeledtem a végkifejlethez, de lüktető farkamat olyan ügyesen kezelte a lány, hogy nem tudtam elmenni. Emiatt egyre keményebb és nagyobb lett farkam.
Lassan kikecmeregtünk a partra, ahol már korábban leterítették törölközőiket, így arra heveredtünk le. Egyikük azonnal rá ült a farkamra, a másik meg a számra telepedett, így egymással szembe kerültek. Én nyaltam a leányt, és élveztem, ahogy dolgozik rajtam a másik lány. Nagyon ügyes volt, igazi varázslatokat vitt végbe csípőjével. Főleg akkor, amikor orgazmus közelbe érve rezegtette csípőjét, mint a hastáncosok. A másik lány olyan keményen dörzsölte ajkaimhoz pináját, hogy alig kaptam levegőt. De álltam a sarat és élveztem az egészet. Mindeközben a két lány simogatta egymást és csókolóztak.
- Én azonnal elmegyek - mondta a lány, amelyik a számon ült és élvezni kezdett. Teste vitustáncot járt, és a nyelvem adta hozzá a zenét. A látvány hatására a másik leány is elért a csúcsra és ő is élvezni kezdett, még jobban rezegtetve csípőjét, minek hatására én is nagyot élveztem.
bele a csaj pinájába. Hosszan élvezett mindkét lány, ami nekem nagyon tetszett.
Lecsillapodva belementünk a vízbe, és ott folytattuk egymás cirógatását, simogatását. Csókolóztunk, és közben kezeinkkel felfedeztük egymás testét.
- Most én akarom, hogy megbasszál - mondta az addig a számon ülő lány. De én hátulról szeretném, és a seggembe. Azzal kivonult a partra és felvette a pózt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.27 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 listike 2014. 05. 19. hétfő 07:57
Volt jobb.
#13 papi 2013. 12. 15. vasárnap 08:44
Nem rossz
#12 A57L 2013. 11. 26. kedd 06:16
Elmegy.
#11 gabi60 2013. 02. 20. szerda 08:33
Az öntöző csatornák - kevés kivétellel - nagyon tiszta vizű élővizek.
#10 tiborg 2012. 12. 8. szombat 00:38
Nesze semmi.....gondolom ez az ingyenes tagsagert lett felteve.
#9 sztbali 2012. 11. 23. péntek 19:04
Gyenge.
#8 XXIII.István 2012. 11. 23. péntek 14:25
Hááááát! Az írót csak a kommentelők egy része tudta alulmúlni...igaz ők viszont nagyon!
#7 sikamika 2012. 11. 22. csütörtök 22:43
amugy szerintem sem kell mindig igaznak lenni. szerintem jo. . .
#6 vki96 2012. 11. 22. csütörtök 22:30
Az a baj ,hogy nekem a csatornáról egy ilyen büdös szenyvízes valami jutt eszembe. Abba pedig nem lehet valami jó szeretkezni.
#5 v-ir-a 2012. 11. 22. csütörtök 19:05
gyuri0926 nem is kell minden sztorinak igaznak lennie, jók ezek a fantáziálások is smile
#4 Rinaldo 2012. 11. 22. csütörtök 09:28
Jó kis horgászat volt,mind 2-t lány meg kurva pinába az 1-gyikj seggbe a másik.
#3 gyuri0926 2012. 11. 22. csütörtök 09:11
Álmodik a nyomor
#2 genius33 2012. 11. 22. csütörtök 08:56
Jó.
#1 Törté-Net 2012. 11. 22. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?