A+ A-

Boldog karácsonyt! 2. rész

Erotikus elbeszélés
Másnap, Ferkó megfogadva a tanácsot, ütött-kopott biciklijén a Dombhát utca felé vette az irányt. Útközben egyre csak azon törte a fejét, mi a csudáért is megy oda, hiszen tényleg nem esete a szeplős, vékonytestű, vöröses hajú lány, de azért csak taposta a pedált. A meggyfák alatt lefékezett, kicsit rendbe szedte a ruházatát, megigazította frizuráját, aztán vett egy mély lélegzetet, és megnyomta a csengőgombot.
Flóra megint a Piroska kosztümjét viselte. Piros sort, piros póló, és piros arc.
- Robit keresed? - kérdezte.
Ferkó is zavarban volt, szívesen felelte volna azt, hogy igen, de hát az nem lett volna igaz.
- Nem - felelte. - Csak erre jártam, és gondoltam becsöngetek hozzád, van-e kedved biciklizni egyet.
Flóra ettől még jobban elpirult. Pár szeplőcskéje teljesen eltűnt az arcát borító pirosságban.
- Biciklizni? - ismételte meg a kérdést.
- Ha valami dolgod van... - akart visszakozni gyorsan Feri, de Flóra ijedten vágott a szavába.
- Nem, dehogy. Semmi dolgom. - Csak állt a nyitott kapuban, nem tudván mitévő is legyen most, aztán észbekapott. - Gyere be! - állt félre az útból.
- Mindjárt szólok anyunak, hogy elmegyek veled egy kicsit bringázni.
Ferkó csak a járda elejéig merészkedett be az udvarba, épp csak annyira, hogy be lehessen csukni mögötte a kaput, s így megmenekült a szülői találkozástól. Csak rövid ideig álldogált ott, a kerékpár lámpáját piszkálgatva, mintha ellenőriznie kellene. Flór pár perc után megjelent a ház sarka mögül, saját biciklijét tolva.
- Merre menjünk? - érdeklődött.
Ferkó a vállait vonogatta, és úgy tett, mintha épp csak most találta volna ki az uticélt.
- Elkerekezhetnénk a repülőtérig - mondta ki a pillanatnyi ötletnek látszó ajánlatot.
- Frankó! - hagyta helyben a lány. - Idén, még úgysem jártam ott.
Ahol egymás mellett tudtak kerekezni, ott beszélgetve taposták a pedált, de a forgalmas utakon erre csak kevés lehetőségük volt. Végül aztán megérkeztek a repülőtérre. Gépeiket hozzálakatolták, a parkoló egyik sarkában egy hirdetőtáblához, aztán befizették magukat a kilátóteraszra, ahol a korlátnak támaszkodva nézték a légikikötő forgalmát.
- Az Marokkóba megy - mutatott egy pirosra festett gépre Flóra. - Jártál már Marokkóban?
- Még soha - intett nemet Ferkó. - Már láttam Marokkót, de ott még sosem jártam.
- Az hogy lehet?
- Tavaly Spanyolországba utaztunk, és Gibraltárból át lehet látni az afrikai kontinensre.
- Milyen volt? - kerekedett el a szeme a lánynak.
- Ködös. A tengerből felszálló párától alig lehetett látni az átellenes partot. Keskeny földszalag sejlett a távolban, de azért azt ki lehetett venni a látványból, hogy ott szárazföld van. Inkább a hajókat figyeltem, ahogy a szorosban közlekednek.
- Elmennék oda egyszer!
- Elrabolna valami bennszülött, és elvinne tizennegyedik asszonyának.
Flóra kissé hitetlenül, kissé rosszallóan nézet felé. - Nem kellenék én nekik. Ha mégis, talán akadna valaki, aki kiszabadít.
A feltűnő színű gép, ráfordult a felszállópályára.
- Elmennék Casablancába is - folytatta a megkezdett témát a lány ábrándozva. Te láttad már a Casablancát?
- A filmről beszélsz?
- Igen. A háború alatt játszódó történetről, a nagy, be nem teljesült szerelemről. Legalább háromszor megnéztem.
Ferkó az ismeretei között kutatott.
- Lehet, hogy láttam már valamelyik mozicsatornán, de nem emlékszem rá határozottan. - Szeretett volna a beszélgetésre koncentrálni, de a tekintete megakadt Flóra száján. Most, az oldalról érkező napfényben vette csak észre, hogy érdekes szája van a lánynak. Fénylik, hófehéren villannak a kis résben a fehér fogak, melyek egy enyhe hibával, kissé szabálytalan rendben sorakoznak egymás mellett. Nem volt számottevő a hiba, csupán akkora, hogy felhívja a figyelmet a különben szép ajkakra. - Vajon mit éreznénk, ha a nyelvem hegyével végigsimítanám. Éppen csak megérintve - gondolta, de aztán elhessegette magától az ötletet.
- Mit nézel? - Flóra furcsálló pillantást vetett beszélgető társa felé. Megigazította mindig kócos haját, amelyet most a tíz méter magas tetőteraszon szabadon cibálhatott a könnyű szél. - Valami nincs velem rendben?
Ferkó zavartan elkapta a tekintetét.
- Nem - elakadt a szava. - Minden rendben van.
Nem tudta hogyan fejezze be, így a kérdés megválaszolatlan maradt, de szerencsére Flóra nem ragaszkodott a válaszadáshoz. - Indulnunk kellene - folytatta Ferkó válasz helyett. - Későn érünk haza, ha nem igyekszünk. - Kezével előzékenyen irányítani akarta egy kicsit a fordulásban a lányt. Önkéntelen mozdulat volt, és furcsa bizsergést érzett tőle. Ujjai egy pillanatra véletlenül ráfonódtak a karcsú derékra, és ez szokatlan érzés volt. Majdnem így maradt. Felidéződött benne a pillanat, amikor a csincsillák mellett azt próbálták, átéri-e két arasszal Flóri derekát. Azon az egy eseten kívül, nem érintett még meg ennyire bizalmasan egy lányt sem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.69 pont (115 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#25 feherfabia 2014. 12. 25. csütörtök 06:00
10P
#24 genius33 2013. 02. 3. vasárnap 06:19
Fincsi smile
#23 atti78 2012. 09. 13. csütörtök 13:28
Szép emlékek idézet fel bennem ez a történet,köszönöm hogy olvashattam.
#22 Kaszkadör 2012. 02. 24. péntek 10:37
A legszebb ajándékot adták egymásnak a szüzességüket smile
#21 Remete D. László 2011. 01. 12. szerda 07:32
Kedves Sokadik István!
Most aztán rettenetesen rám ijesztettél. Mi is lesz velem, ha többé nem szólsz hozzám?
Kicsit zagyva a szöveged, a rengeteg diplomátokból most egy sem látszik. Ami látszik, az a lóláb.
További kellemes kénköves füstölgést!
#20 XXIII.István 2011. 01. 11. kedd 19:43
Nohát/nocsak! "Az írásod hitelesebb lett volna...." Ó "demip" - mármint Remete D.- vagy mi is van? Ja igaz, ha a "nagy R.D.L" csinál valamit, az igazság-bajnok és rendben van - mint ez az idegen nick! De spongyát rá!
Amúgy kutatott a fene utánad vagy a novellád után! Még csak nem is én találtam véletlenül rá. Akarja a rossz seb (ld. még rosseb)megnézni a szerződéseidet, meg olvasni a sekélyes csúsztatásaidat. (Ti. azt írtam, hogy már pontozhatom a versenyműveket és adtam egy tízest az "Örökség napja" című novellára - amit voltatok szívesek törölni! Ennyit az igazmondásodról újfent kedves "demip" vagy kicsoda? Nem pontozlak most sem, persze egyre inkább látom - s ez vonatkozik a verseny alatti tevékenységedre is - "KI MINT ÉL, ÚGY ÍTÉL"! úgy-e kedves "demip" vagy kicsoda. (Kérdezzem meg? A Veszprémre hány egyest-kettest adtál/adattál, hány néven??? Mert még az sem volt elég, hogy a kedvedért törölték, valószínűleg az összes 10-est a szavazatok közül. "Véletlenül" az utolsó négy szavazat összege hat egész volt - ez persze nem volt rosszindulatú szavazás...OK.)
Viszont most én is megígérem, hogy soha többet nem szólítalak meg, én is kihúztalak a naptáramból és sajnállak...számomra halott vagy!
Üdv. Nem a sokadik, hanem épp' a XXIII.István - kár, hogy még ezt sem voltál képes felfogni!
#19 demip 2011. 01. 11. kedd 16:53
Kedves Sokadik István!
Bár valóban elfeledkeztem arról, hogy a hetvenes években már kaptam egyszer 4000 Ft tiszteletdíjat egy novellámért a Móra Kiadótól, mégsem sikerült leleplezned.
Bár a gugliból nemigen lehet a nyomára akadni annak, hol is publikálom én az általad előbányászott novellát, összevissza beszélsz olyan dolgokról, amikről nincs tudomásod. Dicséretes a buzgalmad, amellyel felkutattad a Boldog Karácsonyt abban a novellás kötetben, amelyre hivatkozol, ebben a tekintetben mégis igazat írtam, egy huncut fillért sem kerestem vele a mai napig. Nem ismered ugyanis a szerződést, amelyet a kiadóval kötöttem. Mielőtt vádaskodsz, tegyél kísérletet arra, hogy a látszat helyet az igazságot is megismerd! Bár nem sok jóval biztatlak.
Engedd meg nekem, hogy itt ne tegyem közszemlére azt a magánjogi szerződést, amelynek alapján nem én, hanem egy elektronikus könyvek terjesztésével foglalkozó kiadó a novellát és más írásaimat terjeszti, de igazat írtam. Erotikus írásból még egyetlen fillért nem kerestem - kivéve persze a pályázaton elnyert harmadik díjat, és azokat nem a jövedelemszerzés végett írtam.
A félreértések elkerülésére: Engem nem zavar, hogy tájékozatlanságból eredően ostobaságokat írsz, de az az óriásian szép lelked nem nyugtalankodik emiatt? No, meg az igazmondásaid!
Abban pedig biztos lehetsz, én aztán tényleg nem pontozlak le, csupán megjegyzem, hogy a legutóbb, amikor az írásommal megtetted ezt magad ismerted be, és le is írtad, hogy mivel most már szabad (ti. vége a versenynek) hát megteszed.
Az igazmondásaid...
#18 XXIII.István 2011. 01. 8. szombat 19:39
Kedves...Remete!
Sokat gondolkoztam, hogy egyáltalán megszólítsalak-e. Ám miután olvastam, hogy te milyen becsületes és igazmondó férfiú vagy, ráadásul még soha egyetlen fillért sem kerestél az írásaiddal - sőt nem is akartál keresni velük (Történet-verseny topic) - úgy gondoltam, hogy ennek hiteléül, mégiscsak leírom: Ezt a kis írást - persze megváltoztatott címmel, olvasásra kínálod, alkalmanként 400 forintért egy másik honlapon. Aki nem hiszi a Google segítségével gyorsan rátalálhat.
A félreértések elkerülésére: Ez engem nem zavar, csak az az óriásian szép lelked...meg az igazmondásaid!
Azért továbbra sem pontozlak le, se' most, se' havonta (ami egyébként nem is lehetséges!)
#17 kelyhecske 2010. 05. 3. hétfő 23:11
10 pont
#16 Remete D. László 2008. 12. 27. szombat 11:46
Kedves Hell Angel!
Köszönöm az értékelésedet, és így karácsony után, már csak Boldog Újévet kívánhatok Neked.
Minden jóban legyen részed az új esztendőben! Nekd is, és a többi Olvasónak is!
Remete.
#15 Hell Angel 2008. 12. 26. péntek 14:54
Boldog Karácsonyt Remete...:-)
S miis lehetne nálam megint az értékelés eredménye, mint Tizes...
Üdv: Angel
#14 Éva 2008. 12. 11. csütörtök 14:36
Nagyon jó,kedves történet!
#13 Törté-Net 2008. 12. 9. kedd 17:01
Szerintünk a Remete történetek átlaga azt mutatja, hogy igenis, van szép számú ember, aki ilyet IS szeret olvasni.
Nincs olyan, hogy kemény VAGY szoft történeteket szeretnek az emberek, szerethetik az emberek mindkettőt. És amíg ez így marad, addig maradunk mi is a szép változatosságnál :)
#12 Remete D. László 2008. 12. 9. kedd 16:33
Kedves sihuhupapa!
Az új nick alatt felismerhető a régi stílus. Azt is értem ezalatt, hogy nem egészen világos sem a hozzászólásod, sem az, ahogyan te érted az én válaszomat.
1. Nem vagyok sértődött, csak tudok számolni.
2. Megtisztelsz Gyurkoviccsal, de szerintem sértő a frissen elhúnyttal szemben, hogy itt emlegeted.
3. Miért mutassak neked éppen én egy szép magyarsággal megírt kemény történetet (Bocs vagy hard story, vagy hard sztori de inkább kemény történet)
4. Te azt kívánsz amit akarsz, én azt nyújtok, amit akarok. Akinek nem tetszik, bátran lepontozhatja, az nem zavar. Az sem zavar túlságosan, ha havonta visszatér többszöröseen leszavazni. Amit írtam az arra vonatkozik, hogy a dühödt hardcore követelők ezt teszik, míg a másik tábor, amelyiknek tetszik, csak egyszer pontoz. Az idő, és a valószínűségszámítás, meg a nagy számok törvénye engem igazol.
5. Ezen kívül azt hiszel, amit akarsz.
#11 sihuhupapa 2008. 12. 9. kedd 16:05
Ez az egész Remete stílus nem hardcore , én itt spec azt várok . A Gyurkovics attól még művészi , de nem ide való. Ezért meg lehet sértődni , jellemző , hogy nem hiszi el , hzogy nem mindenkinek teteszik és ezért le is pontozzák.
Mutass szép magyarsággal megírva egy hard sztoryt és akkor én is meghajlok a nemzet nagysága előtt.
#10 Ubesz 2008. 12. 9. kedd 12:14
Remek történet!Csak így tovább!
#9 wwwalaki 2008. 12. 9. kedd 10:14
Kedves Remete!
A másfél óra valóban extrém, bár nem is teljesen szokatlan. És az is teljesen rendben, hogy ebben a korban és az elsőre tényleg általában nehezen szánják rá magukat. De azért akkor is sokallom. Ha valamikor nyár közepén (júliusban) ismerkednek meg, és tényleg hamar kialakul az érzelmi vonzalom meg a testi vágy egymás iránt, ráadásul nem pillanatnyi fellángolásról, hanem tartósnak bizonyuló helyzetről van szó, akkor még a 15 évesek sem igen várnak olyan három hónapnál tovább, még az elsővel sem. Szóval pmm egy valós helyzetben már valamikor szeptember végén, októberben bizony kihasználják az első alkalmas pillanatot.
Boldog karácsonyt!
wwwalaki
#8 Remete D. László 2008. 12. 9. kedd 08:43
Kedves incifinci!
Felveted, hogy a Páternoszter hátrébb áll a listán, mint ez a történet. AZ ok az, hogy aki egyszer ad egy tizest, az többé nem tér vissza, hogy újra szavazzon, viszont aki haragszik erre a stílusra, az havonta visszatér lepontozni, és így egy, vagy két ember véleménye sokszor jelenik meg és úgy tűnik, mintha sok embernek nem tetszene. Ebben csak az a feltűnő, hogy eleinte nyolc - tíz szavazatonként kapok egy ismételt egypontost, később pedig nyolc-tíz egypontos után érkezik csak egy-egy tízpontos, az pedig valószínütlen, hogy a megjeleneés környékén csak olyanok olvasnák, akiknek tetszik, aztán pedig csak olyanok, akiknek nem teszik. Így aztán várható, hogy majd ez is eltűnik a lepontozottak között, mint ahogy nemcsak az én írásaim, hanem vadászé, vagy vidráé, vagyá másoké is eltűnik idővel.

Kedves wwwalaki!
Talán azért kellett karácsonyig várni, mert a való életben a felnőtt kort elért nők és férfiak sem fekszenek össze minden esetben másfél órás ismeretség után, alig serdült kamaszok pedig még nehezebben szánják rá magukat erre a nem jelentéktelen dologra. Különösen akkor, ha még azt korábban soha sem tették.
Boldog Karácsonyt! és Üdvözöllek Benneteket Remete!
#7 wwwalaki 2008. 12. 9. kedd 00:28
Nagyon jó, pont valami ilyen folytatást vártam. De mi a fenének kellett Ferinek és Flórának karácsonyig várni? Csak nem azért, mert ez a sztori címe?
És végre egy olyan sztori, ahol nagyon is gondolnak a védekezésre. Bár egy szűzlány és egy szűzfiú esetében nem kell félni a betegségtől, ám annál jobban a nem kívánt terhességtől. Valahogy a legtöbb sztoriban mintha nem gondolnának ilyesmire. Pedig az egyszerű eszköz és a kis mozdulat mindkettő ellen majdnem tökéletes védelmet ad.
Összességében csak gratulálni lehet hozzá.
#6 Olvasó 2008. 12. 8. hétfő 21:59
Ismét remek sztori:)